slot yetersizliği oyunda

Alkoer

Üye
Yapılması gerekenler aşağı yukarı belli lakin bunu yaptıklarında hitap etmek istedikleri topluluk değişmiş olacak, yönetim bunu yapmak ister mi? Asıl mesele bu benim kanaatimce. Düşük bütçe ve küçük bir ekip ile hali hazırda olan kitleye uygun ürün çıkarmak bana bile daha mantıklı geliyor. Güzel bir türk oyunu olsun diye ümit ediyorum ama inanması zor tabi.

Oyunun gelişimi ve modern ihtiyaçları karşılaması açısından bence atılması gereken ilk ve en büyük adım ticareti kapatmak. Bunu göze alacaklarını da sanmıyorum. Geriye eski oyunu biraz cilalamak kalıyor. Ben hedeflerinin bu olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle haklısınız. Şuanki gidişat oyunun ticaret üstünden gitmesi yönünde. Zaten mekanik o kadar sorun varken mağazaya dans figürü koymaları ve tekrar satılmayacak denilen nftlerin yeniden satışa çıkması maddi kaygıyı işaret ediyor.

Aynı şekilde çoğu oyuncu farmda pot parası çıkmıyor derken npc deki pot fiyatını katlayıp mağazadan TL ile pot almaya zorlamak.

Ben oyunun bu şekilde olmayacağına dair verilen sözlere kızıyorum. Belkide kızmamam lazım sonuçta pazarlama tekniğidir. Ama yazık oldu bizim gibi oyundan zevk almak isteyen adama. Boşuna para verdik.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt