İstek slota yaratık çekme [AINCRAD] klanı

NaxoziwuS

Üye
Parti full görev olduğunu söylediler fotoğraftanda görceğiniz üzere exp kağıtları basılı.
Önce lafla milleti kışkırtıp sonrada slotu alamayınca yaratık çekmeye başladılar.
Şöyle adamları şimdiden ifşalayalım ceza almasalarda sunucuda yer bulamasınlar.

SLOTA MOB ÇEKİYORLAR

[AINCRAD] KLANI

Clwgames
Maxanheim
WoshiLemon

resim_2022-04-21_022319145.png

maxanheim

Üye
Lure denilen olay ya makroları ya da genie kullananları etkiler. Sizin okçularınız makro kullandığından dolayı çekilen lurelara saldırmakta, gelip forumda haklıymış gibi ağlamanın anlamı yok dostum böyle 3 kişi 8 kişiye oyunu zehir eder :)

Dilefruz

Üye
Parti full görev olduğunu söylediler fotoğraftanda görceğiniz üzere exp kağıtları basılı.
Önce lafla milleti kışkırtıp sonrada slotu alamayınca yaratık çekmeye başladılar.
Şöyle adamları şimdiden ifşalayalım ceza almasalarda sunucuda yer bulamasınlar.

SLOTA MOB ÇEKİYORLAR

[AINCRAD] KLANI

Clwgames
Maxanheim
WoshiLemon

Ekli dosyayı görüntüle 5510
Merhaba,
oyun içinden ticket atarsanız ilgileceklerdir.

NaxoziwuS

Üye
Lure denilen olay ya makroları ya da genie kullananları etkiler. Sizin okçularınız makro kullandığından dolayı çekilen lurelara saldırmakta, gelip forumda haklıymış gibi ağlamanın anlamı yok dostum böyle 3 kişi 8 kişiye oyunu zehir eder :)
Partimizdeki herkesin adı belli hala slottayız var mı yok mu makro bakılır. Çekilen yaratıklar bizi etkilemedi kestik hepsini. Makro lure genie bunlar ne onu bile bildiğini düşünmüyorum çünkü konumuzun makroyla alakası bile yok. Elimle Z+Skill yapıyorum. Slota gelip parti bulamayınca ağlayıp yaratık çekeni ifşa ediyoruz. Adam çıkmış makrosun diyor madem öyle şikayet et kardeşim konu açılınca gelip altında zırlama.

WoshiLemon

Üye
Siz önce küfür etmeden konuşun sonra burada ahkam kesin oyun içinde o saate adamın gelmiş bize i**eler diyor log kayıtlarında varsa çıkar.Konunun uzayacagını bılsem ss alırdım.Yukarıdakı mesajlara ulaşılamıyor.Slot babanızın malı gibi sahipleniyorsunuz başkası slota daldığında tribe giriyorsunuz.Babanızın slotu değil,sen oradasın diye ch değiştirmek zorunda değilim ben.Görevimiz vardı yaptık.2 dk dursanız zaten kesip gidecektik.Kalkmış burada kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun bakıcaksın işine kardeşim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt