Slotda 15. saati̇mi̇z 1 tane drop aldık dün saate 2 drop alırken

EDY

Üye
10 saat oldu slotdayız dün 2 saate 1 2 tane drop alıyorduk suan 10 saate bir drop alamadık gece dropları düşürdüyseniz vur diyip öldürmüşsünüz. Bizim zamanımız çöp degil bu konu hakkında bir açıklamada gözükmüyor bir cevap bekliyoruz clan olarak.

Porsuk216

Üye
Droplar azaltıldıysa sadece sizin clana özel bir azalma olamaz. Herkes aynı drop oranlarıyla item düşürüyor. Bence kafaya takılcak bir konu değil.

EDY

Üye
Harcadığımız manayı potu kurtaramıyoruz ki biz farm yapıp daha karakterleri dizeceğiz 11. Saat bir tane drop alamadık sence takılacak konu degilmi czde farmlamıyoruz lunaskarda farmlıyoruz yani dün 1 saate 1 tane drop alıyorduk dönüyordu 11 saate 1 tane drop gelmemesi böyle bir drop düşürme olabilirmi ? ilk şikayeti ben açtım ama gerisi gelecektir bu konuda kesinlikle berbat bir karar

Porsuk216

Üye
Harcadığımız manayı potu kurtaramıyoruz ki biz farm yapıp daha karakterleri dizeceğiz 11. Saat bir tane drop alamadık sence takılacak konu degilmi czde farmlamıyoruz lunaskarda farmlıyoruz yani dün 1 saate 1 tane drop alıyorduk dönüyordu 11 saate 1 tane drop gelmemesi böyle bir drop düşürme olabilirmi ? ilk şikayeti ben açtım ama gerisi gelecektir bu konuda kesinlikle berbat bir karar
resmi bir açıklama olmadıkça bir şey diyemem

JVS

Üye
Agam muhalesef olmak için yazmıyorum ama bizim döndüğümüz slotlar sadece coin ile pot parasını çıkartıyor :D Acaba slotu verimli döndüğünüze emin misin?

(Drop konusunda katılıyorum ilk başlarda ki gibi drop düşmüyor.)

EDY

Üye
Agam muhalesef olmak için yazmıyorum ama bizim döndüğümüz slotlar sadece coin ile pot parasını çıkartıyor :D Acaba slotu verimli döndüğünüze emin misin?

(Drop konusunda katılıyorum ilk başlarda ki gibi drop düşmüyor.)
3 Gündür 8 kişi bu slotdayız ve 3 gündür saate 1 2 drop alıyoruz yani epic item bu gün sahurdan 15:00 a kadar aynı slotta 1 drop yok normal gözüküyormu hocam bu ?

RajBhera

Üye
arkadaşlar normal değilmi herşeyi ayarlıyorlar illaki değişimler olacak

EDY

Üye
arkadaşlar normal değilmi herşeyi ayarlıyorlar illaki değişimler olacak
Şikayet ettiğimiz konu değişim olması değil drop oranı düzelticem derken drobu kapatmak şuanda burada drop attığını düşünmüyoruz ve aramızdan hiç birimiz bunun normal bir şey olduğunu düşünmüyoruz ve boşa giden bunca saatin lafını yapmak yerine şu drobu bozmuşsunuz düzeltin diyoruz.

hayeg0

Üye
Bu konuyla alakalı yönetimin bir açıklama yapması gerekiyor.Droplar bariz olarak sıfırlanmış. +1

• Beğen
Tepkiler: EDY

EDY

Üye
Bu konuyla alakalı yönetimin bir açıklama yapması gerekiyor.Droplar bariz olarak sıfırlanmış. +1
14 Saat oldu ve aldığımız epic sayısı 1 arkadaşlar durum acilen düzeltilmeli gerçekten oyun sonu yapmamak için kendimizi kandırıyoruz. droba bakıp pus çektik falan bu gün mana için tekrar para yatırdık bırakın kazanmayı .

weric

Üye
Pvp server gibi official server yönetiyorlar, ee altyapı zihniyetleri o olunca mecbur yansıyor oyuna. Açıklama olmadan drop kısmalar falan olmaması lazım bunların. Yapıyorsan çaktırmadan yap, direk şak diye yapma. Ben oyunu oynamıyorum ama takip ediyorum sıkı şekilde; pot kaldırmalarını aşırı mantıklı bulmuştum, ama tahminimce 3-4 büyük clan ağlayınca geri açtılar(ya da gerçekten bug vardı xd). Olmaz böyle...

Omega

Üye
10 saat oldu slotdayız dün 2 saate 1 2 tane drop alıyorduk suan 10 saate bir drop alamadık gece dropları düşürdüyseniz vur diyip öldürmüşsünüz. Bizim zamanımız çöp degil bu konu hakkında bir açıklamada gözükmüyor bir cevap bekliyoruz clan olarak.
İnsan ne kestiğini de yazar.

Nodar

Üye
14 Saat oldu ve aldığımız epic sayısı 1 arkadaşlar durum acilen düzeltilmeli gerçekten oyun sonu yapmamak için kendimizi kandırıyoruz. droba bakıp pus çektik falan bu gün mana için tekrar para yatırdık bırakın kazanmayı .
Oyun sana zaten pus parası kazanırsın diye birşey vaat etmedi hiç bir zaman. Token ile kazanırsın diyordu. Dropların kısılması çok iyi oldu. Sınırsız eşya girmemesi gerek sunucuya.

KenyaliAtlet

Üye
Yav arkadaş drop kısıldıysa çok iyi olmuş. Oyunun daha 2 haftası dolmadı servere bir sürü item mi girsin? Amma ağlaksınız.

EDY

Üye
Yav arkadaş drop kısıldıysa çok iyi olmuş. Oyunun daha 2 haftası dolmadı servere bir sürü item mi girsin? Amma ağlaksınız.
Kardeşim ben oyuna drop girsin yazmışmıyım azıcık oyun bilgisi olan mmorpgden anlayan insan sizin gibi yorumlar yapmaz zaten belkide türkler bu yüzden bu işlerde çuvallıyordur. Bir gün 1 saate 2 drop alırken ertesi gün 16 Saate 1 drop alınıyor ve hiç bir açıklama yoksa kusura bakma ama bizim gibi oyundan anlayanlar böyle birşeyle zamanlarını çöp etmezler yönetim güzel oyunda toparlar ama bu şekilde bilinçli basit hatalar bizleri sogutuyor.

KenyaliAtlet

Üye
Kardeşim ben oyuna drop girsin yazmışmıyım azıcık oyun bilgisi olan mmorpgden anlayan insan sizin gibi yorumlar yapmaz zaten belkide türkler bu yüzden bu işlerde çuvallıyordur. Bir gün 1 saate 2 drop alırken ertesi gün 16 Saate 1 drop alınıyor ve hiç bir açıklama yoksa kusura bakma ama bizim gibi oyundan anlayanlar böyle birşeyle zamanlarını çöp etmezler yönetim güzel oyunda toparlar ama bu şekilde bilinçli basit hatalar bizleri sogutuyor.
Drop kısıldıysa bildiri yapmamaları çok yanlış. Senin dediğine gelecek olursak sen istiyorsun ki drop oranı yüksek olsun itemleri toplayalım. Kusura bakma kardeş...

EDY

Üye
Drop kısıldıysa bildiri yapmamaları çok yanlış. Senin dediğine gelecek olursak sen istiyorsun ki drop oranı yüksek olsun itemleri toplayalım. Kusura bakma kardeş...
Hayır öyle birşey istemiyorum tabiki drop dengeye göre ayarlansın ama arkadaşlar meseleyi anlamıyorsunuz drop oranı düşmedi kesildi 1 saate 2 drop yerine 18. saatimizde henüz 1 drop aldık muhabeti anlamıyorsunuz

sanne2

Üye
Evet droplar inanılmaz düşürülmüş, expe yönelmemizi istiyorlar sanırım şuanlık.

• Beğen
Tepkiler: EDY

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt