10 saat oldu slotdayız dün 2 saate 1 2 tane drop alıyorduk suan 10 saate bir drop alamadık gece dropları düşürdüyseniz vur diyip öldürmüşsünüz. Bizim zamanımız çöp degil bu konu hakkında bir açıklamada gözükmüyor bir cevap bekliyoruz clan olarak.
resmi bir açıklama olmadıkça bir şey diyememHarcadığımız manayı potu kurtaramıyoruz ki biz farm yapıp daha karakterleri dizeceğiz 11. Saat bir tane drop alamadık sence takılacak konu degilmi czde farmlamıyoruz lunaskarda farmlıyoruz yani dün 1 saate 1 tane drop alıyorduk dönüyordu 11 saate 1 tane drop gelmemesi böyle bir drop düşürme olabilirmi ? ilk şikayeti ben açtım ama gerisi gelecektir bu konuda kesinlikle berbat bir karar
Umarım bir açıklaması olur biz bunaldık çıktık şimdilik 10 saat boşa kürek çektik yok birde ha düştü ha düşecek derken 11 saat olmuş boşu boşuna zaman geçmişresmi bir açıklama olmadıkça bir şey diyemem
3 Gündür 8 kişi bu slotdayız ve 3 gündür saate 1 2 drop alıyoruz yani epic item bu gün sahurdan 15:00 a kadar aynı slotta 1 drop yok normal gözüküyormu hocam bu ?Agam muhalesef olmak için yazmıyorum ama bizim döndüğümüz slotlar sadece coin ile pot parasını çıkartıyorAcaba slotu verimli döndüğünüze emin misin?
(Drop konusunda katılıyorum ilk başlarda ki gibi drop düşmüyor.)
Şikayet ettiğimiz konu değişim olması değil drop oranı düzelticem derken drobu kapatmak şuanda burada drop attığını düşünmüyoruz ve aramızdan hiç birimiz bunun normal bir şey olduğunu düşünmüyoruz ve boşa giden bunca saatin lafını yapmak yerine şu drobu bozmuşsunuz düzeltin diyoruz.arkadaşlar normal değilmi herşeyi ayarlıyorlar illaki değişimler olacak
Alper sen misinBu konuyla alakalı yönetimin bir açıklama yapması gerekiyor.Droplar bariz olarak sıfırlanmış. +1
14 Saat oldu ve aldığımız epic sayısı 1 arkadaşlar durum acilen düzeltilmeli gerçekten oyun sonu yapmamak için kendimizi kandırıyoruz. droba bakıp pus çektik falan bu gün mana için tekrar para yatırdık bırakın kazanmayı .Bu konuyla alakalı yönetimin bir açıklama yapması gerekiyor.Droplar bariz olarak sıfırlanmış. +1
İnsan ne kestiğini de yazar.10 saat oldu slotdayız dün 2 saate 1 2 tane drop alıyorduk suan 10 saate bir drop alamadık gece dropları düşürdüyseniz vur diyip öldürmüşsünüz. Bizim zamanımız çöp degil bu konu hakkında bir açıklamada gözükmüyor bir cevap bekliyoruz clan olarak.
Oyun sana zaten pus parası kazanırsın diye birşey vaat etmedi hiç bir zaman. Token ile kazanırsın diyordu. Dropların kısılması çok iyi oldu. Sınırsız eşya girmemesi gerek sunucuya.14 Saat oldu ve aldığımız epic sayısı 1 arkadaşlar durum acilen düzeltilmeli gerçekten oyun sonu yapmamak için kendimizi kandırıyoruz. droba bakıp pus çektik falan bu gün mana için tekrar para yatırdık bırakın kazanmayı .
Kardeşim ben oyuna drop girsin yazmışmıyım azıcık oyun bilgisi olan mmorpgden anlayan insan sizin gibi yorumlar yapmaz zaten belkide türkler bu yüzden bu işlerde çuvallıyordur. Bir gün 1 saate 2 drop alırken ertesi gün 16 Saate 1 drop alınıyor ve hiç bir açıklama yoksa kusura bakma ama bizim gibi oyundan anlayanlar böyle birşeyle zamanlarını çöp etmezler yönetim güzel oyunda toparlar ama bu şekilde bilinçli basit hatalar bizleri sogutuyor.Yav arkadaş drop kısıldıysa çok iyi olmuş. Oyunun daha 2 haftası dolmadı servere bir sürü item mi girsin? Amma ağlaksınız.
Drop kısıldıysa bildiri yapmamaları çok yanlış. Senin dediğine gelecek olursak sen istiyorsun ki drop oranı yüksek olsun itemleri toplayalım. Kusura bakma kardeş...Kardeşim ben oyuna drop girsin yazmışmıyım azıcık oyun bilgisi olan mmorpgden anlayan insan sizin gibi yorumlar yapmaz zaten belkide türkler bu yüzden bu işlerde çuvallıyordur. Bir gün 1 saate 2 drop alırken ertesi gün 16 Saate 1 drop alınıyor ve hiç bir açıklama yoksa kusura bakma ama bizim gibi oyundan anlayanlar böyle birşeyle zamanlarını çöp etmezler yönetim güzel oyunda toparlar ama bu şekilde bilinçli basit hatalar bizleri sogutuyor.
Hayır öyle birşey istemiyorum tabiki drop dengeye göre ayarlansın ama arkadaşlar meseleyi anlamıyorsunuz drop oranı düşmedi kesildi 1 saate 2 drop yerine 18. saatimizde henüz 1 drop aldık muhabeti anlamıyorsunuzDrop kısıldıysa bildiri yapmamaları çok yanlış. Senin dediğine gelecek olursak sen istiyorsun ki drop oranı yüksek olsun itemleri toplayalım. Kusura bakma kardeş...