Slotlar Boş ve Herkes Pazar Kurmuş! Bilin Bakalım Sebebi Nedir?

sagul

Üye
Oyunda slotlar bomboş ve güncelleme yapan herkes pazar kurmuş oyunda. Güncelleme slotlardan oyuncuları uzaklaştırdı ve oyundan da uzaklaştıracaktır eminim. Z blocked olayına itiraz edince makrocu oluyorsunuz ya hani demek ki herkes makrocuymuş oyunda. EXP kasmaya çalışıyorum sürekli partiler dağılıyor insanlar küfredip oyundan çıkıyor. Makro kullanan insanları banlamak bu kadar zor olmamalı. Adamlar 65 seviye olmuş nasıl oldular bu kadar kısa zamanda bunu araştırmak ve onları banlamak yerine adil oyuncularınızı cezalandırmayı tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Tam süper bir oyun olmuş derken güzel bir güncellemeyle bizi oyundan soğuttunuz tebrik ederim...

Yapılması gereken tek şey Makro kullanıcıları banlamak!

yelloha

Üye
Adamlar nasıl 65 oldu bug yapmadılar sa ımkansız ilginç

Aziz

Üye
Genel sorunumuz bu. Öncelikle yeni gelen patchi çok beğendim. Burada Z target konusunda haklılık payınız olabilir. Ancak ben oyuna girdim. Denemelerimi yaptım. Bana herhangi bir ban atmadı. Sistem güzel çalışıyor. Ancak sistemin gelişmesi yönünde haklı yorumlar yapmak lazım. Mesela bir video ile ya da loglarınızla bu sistemin gelişmesini isteyebilirsiniz. Eğer seri spamlama yaparak bu sistem hata veriyorsa bunun kontrollerini yapıp yönetime iletirseniz ona göre tekrar bir gözden geçirilir. Oyunun iyileşmesi ya da sistemlerin gelişmesi açısından bazı şeylerin eklenmesi güzel. Bir şey eklendiğinde üzerine koymak daha mantıklıdır. Kalkıp direk eleştirip kaldırılmasını istemek oyunu her zaman daha kötüye götürür.

sagul

Üye
Hocam benim iti
Genel sorunumuz bu. Öncelikle yeni gelen patchi çok beğendim. Burada Z target konusunda haklılık payınız olabilir. Ancak ben oyuna girdim. Denemelerimi yaptım. Bana herhangi bir ban atmadı. Sistem güzel çalışıyor. Ancak sistemin gelişmesi yönünde haklı yorumlar yapmak lazım. Mesela bir video ile ya da loglarınızla bu sistemin gelişmesini isteyebilirsiniz. Eğer seri spamlama yaparak bu sistem hata veriyorsa bunun kontrollerini yapıp yönetime iletirseniz ona göre tekrar bir gözden geçirilir. Oyunun iyileşmesi ya da sistemlerin gelişmesi açısından bazı şeylerin eklenmesi güzel. Bir şey eklendiğinde üzerine koymak daha mantıklıdır. Kalkıp direk eleştirip kaldırılmasını istemek oyunu her zaman daha kötüye götürür.
Hocam bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Ben oto atağa ya da makroya yapılan müdahalelere karşı değilim. Makro kullanıcıları yasaklasınlar. Ancak adil oynayan oyunculara Z tuşuna sürekli basma demeyi ben mantık dışı buluyorum. Manuel oynayan adamı etkilemeden ne yapıyorsa yapsın. Mesela makrocuları banladı da biz mi itiraz ettik. Hayır. Adamlar hala slotlarda makro açarak afk kalıyor. İşte bu adamı tespit edip hemen banlayacaksın tek çözüm bu.

Aziz

Üye
Hocam benim iti

Hocam bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Ben oto atağa ya da makroya yapılan müdahalelere karşı değilim. Makro kullanıcıları yasaklasınlar. Ancak adil oynayan oyunculara Z tuşuna sürekli basma demeyi ben mantık dışı buluyorum. Manuel oynayan adamı etkilemeden ne yapıyorsa yapsın. Mesela makrocuları banladı da biz mi itiraz ettik. Hayır. Adamlar hala slotlarda makro açarak afk kalıyor. İşte bu adamı tespit edip hemen banlayacaksın tek çözüm bu.
Yok anlıyorum sizi. Biraz öfke dolu olabilirsiniz. Anlaşamamış olabiliriz. Şimdi düne göre daha fazla azalma var. Örnek veriyorum dün makro kullanan oyuncusu sayısı 5 bin kişiyse, bugün bin kişiye düşmüştür. Bu sefer bu adamları tespit etmek daha hızlı oluyor. Çuvalda elmayı çürüten solucan sayısı fazla. Sonra ilaç atıyorsunuz. Çoğunluğu ölüyor. Bu sefer hayatta kalan solucanları temizlemek daha basit olur.

nafikbkgl

Üye
güncelleme mükemmel arkadaşım. Emek veren bir yere gelir.

cengiz93

Üye
Mana yakması zor gelen okcular +1 golden bowlarını satıyor :)
kardeşim oyunda makrocu warriorlar videolarını pm at yollayayım sana okçumu asas mı warrior mu makrocu bi izle oyunun ilk gununden beri online ım ve hala 59 lv im .bir düşün 65 lv warriorlar nasıl oldu

Aura

Üye
O slotların oto atak veya benzeri program genie tarzı kişilerce dolu gözükmesi daha kötü ve berbat bir görüntü. Ayrıca bazı alışkanlıklarınız burada olacak diye bir şey yok. Bu kadar harika ve doğru şeyler olsaydı macro ve oyun içi oto atak sistemleri şuan o oyunlar bom boş olmazdı.

yvangquay

Üye
gidem 7 tane makrocu bulam, slotu kapatam sabahtan akşama kadar yata yata kasam. kimseyi partiye almayam millet eliyle kasamasın.

yok yaaa. hadi bakim başka kapıya. herkes enayi mi eliyle kasıyor? biz de çalışıyoruz bizim de işimiz gücümüz var. ağlamayın bu kadar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt