Öneri Slotlarda Canavarlarin Bugda Kalip Ölmeme Sorunu

HRUN

Üye
Hangi slota gidersem gideyim 3-5 dakikada bir 1-2 canavar bugda kalip ölmuyor neredeyse 1 ay olucak bu sorun ortaya cikali bir cozum getirilecek mi

HRUN

Üye
Hala durum aynı düzeltmeyi düsünmüyorsunuz herhalde konu yıllandı be :D

Alkoer

Üye
Oyun açıldığından beri var bu bug. Ben illegal program ve makroya karşı bilerek yapıldığını düşünüyorum.

Öldükten sonra hala %0.??? hp ile ayakta duran mob z ye geliyor atak yaparsanız mananız gidiyor.

JaxSui

J
Bende hiç denk gelmedi desem inanır mısınız ? Bir ara olmuştu ama o bariz belliydi. Ertesi yamada düzeldi bende ve bir daha hiç denk gelmedim.

N3v3N

Üye
Oyun açıldığından beri var bu bug. Ben illegal program ve makroya karşı bilerek yapıldığını düşünüyorum.

Öldükten sonra hala %0.??? hp ile ayakta duran mob z ye geliyor atak yaparsanız mananız gidiyor.
Row asistanda bu moblara takılıyor. Mouse ile hareket ettirsen bile buglu moba gidiyor. Row asistanı kapatip açmak gerekiyor.

Saldırırken skiller fail veriyor mana gitmiyor.

Yüksek pingle alakalı olduğunu düşünüyorum. Pingim kötü olsugunda daha sık buga giriyorlar. Ayrıca buga giren moblarda kişisel oluyor :) Herkeste aynı anda buga girmiyor.

Alkoer

Üye
Row asistanda bu moblara takılıyor. Mouse ile hareket ettirsen bile buglu moba gidiyor. Row asistanı kapatip açmak gerekiyor.

Saldırırken skiller fail veriyor mana gitmiyor.

Yüksek pingle alakalı olduğunu düşünüyorum. Pingim kötü olsugunda daha sık buga giriyorlar. Ayrıca buga giren moblarda kişisel oluyor :) Herkeste aynı anda buga girmiyor.
Asistan denemedim ama yan çarları soothsayer da kasarken çok oluyor. Skill atınca mana gidiyor.

Tek başıma kullandığım için internet kaynaklı değildir diye düşündüm.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt