Slotta exp kasarken gm nin hedef alınır şekilde slota gelmesi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prometheus37

Üye
Exp kasarken gm gelip slotta kendini hedef alınır hale getiriyor doğal olarak biz kasarken z ye geilyor bizde mob öldüğünde diğer moba geçmek için z tuşunu kullandığımız için otomatik onu mob sanıp ona vuruyorum sonra geri slota dönüyorum sonra merak edip gidip bidaha vuruyorum bu ne ayak diye sonra bide bakıyorum atak ban yemişim böyle bir ban yememin mantığa sığar hiçbir yanı yoktur mobların arasına hedef alınır olarak girerseniz insanların size vurması gayet normaldir bence .

DiabIo

Üye
Zaten atı alan üsküdarı geçti, 2. hatta 3. chr lar 65 oldu, ne hikmetse nft karakter satışı çıkınca aksiyon alınıyor. Macro ile ilgili böyle bir çalışma varsa oto attack satışlarını ya yakında görürüz. Şimdi diyeceksiniz ki ne güzel işte çalışıyorlar sen macro kullandığın için şikayetçisin, Tam tersi 2 karakterim var biri 60 diğeri 58 lvl. Benim takıldığim nokta böyle bir calışmanın yapılması değil, zamanında yapılmaması. Ya da şöyle söyleyeyim oyuncuların değil yönetimin işine gelen zamanda yapılıyor olması. Yine de birşeylerin yapılmaya çalışılıyor olduğunu görmek de bir yandan umut verici.

prometheus37

Üye
sorun çalışmanın kendisi değil nasıl yapıldığı eğer böyle bi sisteme karşı bişey yapcakalrsa slota hedef alınır şekilde gelmek doğru bi yaklaşım değil macro olanda atak yapar olmayanda olanda ban yer olmayanda

Ries

Yönetici
Game Master
GM ekibimizdeki arkadaşlarımız işlem uygulamadan önce ilgili alanda tek tek oyuncuları gözlemleyerek ve inceleme araçlarımız ile üzerlerinde inceleme sağlayarak işlem uygulanmaktadır.

Gerekli delil ve inceleme olmadan herhangi bir işlem uygulanmadığını bilmenizi isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt