Slottaki yaratığa öldüğü için KS parti kurmak ? komik değil mi?

zukcu

Üye
Her oyuncu gibi biz de exp kasmak için partimizi kuruyoruz normal yani bu durum. Adam geldi sırf yaratığa öldüğü için slottaki yaratığa ki partimizde bile değil, geçerken ölüyor, 65 lvl adamları toplayıp slotu elinden alıyor. O da problem değil de bu hareketin amacı nedir? yani sağlıklı bir insanın yapması gereken bir durum değil. Adamların yanında BP puanından işaretler çıkmış, hayatı boyunca bir yere varamamış, ömrü boyunca ezilmiş bir insanın elinde imkanları olduğunda yapabileceği durum bu yaşanılanlar.

Ekli dosyalar

• ks.png
    ks.png
    4.8 MB · Görüntüleme: 169

lacilove

Üye
Hocam çok afedersiniz tüm saygımla söylüyorum ama bundan kime ne? :)

Hangi kafayı yaşadığını anlamadığımız insanlar her oyunda mevcut. Yaşanan bu olayın bir çözümü yada cezası da yok. Konuyu açıp boşuna yorulmuşsunuz gibi geldi bana

• Beğen
Tepkiler: Exe

zukcu

Üye
Hayır cezası veya çözümü için açmadım. Bu adamın bu kadar alçaldığını göstermek için açtım. Belki görür mahcup olur diye açtım. Sizin jargonunuzla da söylemek gerekirse "moruk bir kafa yaşamıyoruz" :)

ertandnz

Üye
Kesinlikle. Herhangi bir cezası yok ama insanlar görsün en azından :)

kerkyon52

Üye
sana ks attıgı için GM ile iletişime gectim hemen banlatıyorum kardeşim rahat olsun gönlün bir daha kimse kimseye ks atmıcak söz

KUNTER

Üye
Bu konuda tamamen haksızsınız. ''KS'' diye kullandığın tabirin açılımı ''kill security'' demek. Sıradan yaratıkları kestiğiniz alanlara başka oyuncular gelip belli bir miktarda deneyim puanı alıyorlarsa ve bu onları tatmin ediyorsa bu durumdan rahatsız olabilir ama şikayetçi olamazsınız. Kimse size maksimum kazanç sözü vermedi çok rahatsız oluyorsan deneyim puanı kazandığın alanı değiştirebilirsin. İnsanların ruh hali ve psikolojisi hakkında bu kadar net ve keskin çıkarımlar yapabilmek ise uzmanlık ister ki değilseniz sizin problemleriniz vardır. Neresinden tutsak elimizde kalıyor yazdıkların ayrıca oyunda son seviyeye ulaşmak kabahatmiş gibi vurguluyorsun ama sen son seviye bile değilsin, karşındaki oyuncular daha iyi organize olmuş ve daha başarılı bir iş çıkarmış bundan da şikayetçisin. Ne denir bilemedim. Geldiğiniz yerin yoz ve bozulmuş yazılı olmayan kanunlarına saygı duymuyoruz muhtemelen kabulde ettiremeyeceksiniz.

MaRaKeSH

Üye
abi ks nedir ya. bu oyun bir güç oyunu, bir nevi savaşma yada savaş verme oyunu. cz de adam kesiyoruz ks yapıyosun diyenler var hala :). Bence yapılan haksızlık değil bugün sana yapılanı yarın sende ona yapacaksın emin ol. bir slotu sahipleneceksen vazgeçmeyeceksin. günlerce ayrılmıyacaksın gerekiyorsa kimler gelecek kimler gidecek. sırf bu yüzden kendi kendinize gaz vermeyin bundan tat almaya bakın. buda oyunun güzelliği

zukcu

Üye
Bu konuda tamamen haksızsınız. ''KS'' diye kullandığın tabirin açılımı ''kill security'' demek. Sıradan yaratıkları kestiğiniz alanlara başka oyuncular gelip belli bir miktarda deneyim puanı alıyorlarsa ve bu onları tatmin ediyorsa bu durumdan rahatsız olabilir ama şikayetçi olamazsınız. Kimse size maksimum kazanç sözü vermedi çok rahatsız oluyorsan deneyim puanı kazandığın alanı değiştirebilirsin. İnsanların ruh hali ve psikolojisi hakkında bu kadar net ve keskin çıkarımlar yapabilmek ise uzmanlık ister ki değilseniz sizin problemleriniz vardır. Neresinden tutsak elimizde kalıyor yazdıkların ayrıca oyunda son seviyeye ulaşmak kabahatmiş gibi vurguluyorsun ama sen son seviye bile değilsin, karşındaki oyuncular daha iyi organize olmuş ve daha başarılı bir iş çıkarmış bundan da şikayetçisin. Ne denir bilemedim. Geldiğiniz yerin yoz ve bozulmuş yazılı olmayan kanunlarına saygı duymuyoruz muhtemelen kabulde ettiremeyeceksiniz.
Merhabalar, KS kavramını bilmediğinizi görüyorum. Bilgilerinizi güncelleyeyim sizin isterseniz. KS : Kill Stealer demek yani başkasından "çalmak" anlamında ortaya çıkar. Yukardaki mesajımda da göründüğü gibi bir şikayet veya bir yaptırımın olmadığını biliyorum sadece etik olmayan bir davranışı yayımladım. Keza siz yine yukarıda okuduğunuzu muhtemelen anlamamışsınız. Oyunda son seviye olmayı değil son seviye bir adamın 55 - 60 seviye bir adama gelip sidik yarıştırmasına isyan ettim bunu da anlamamışsınız :) pek bir şey anlamamışsınız ama yine de teşekkür ederim garip bir pencereden bakmışsınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt