''Slotumuz'' gibi saçma sapan şeyler

CasuaLHunteR

Üye
Slotumuz ? Kanka mmorpg oynayıp çok vuranın kutuyu ve expi kazandığı bir oyunda oynadığın karkaterin bile riseonline tarafıdnan sadece sana kiralandığını hatırlatırım. Slotumuz :D
Slotu biptir et şirketlerin holdinglerin falan nerede onu göster slot dediğin nedir ki :D

Ve yetkililer ağzını açıp ' kardeşim mmorpg oynuyorsun ks dediğin ama anlamını bilmediğin şey muhtemelen killsteal ' dir yani bu oyunun doğasıdır şimdi zırlamayıp slotu kazanabilmek için ya ekip olup yada daha iyi itemlerle vurmayı tekrar dener misin ? ' demek yerine akıl karıştırıcı şeyler sarf edince amatörlükte bir lig olsa oynadığım oyunu 1. olması için desteklemem bile gerekmezdi onu anlıyorum.

Kişi gerçekten saçma sapan skillerle ( uyutma agro çekme kilitleme ) vurup zarar verse anlarım. Gelip atak yapan bir kişiye zırlamanızı anlamıyorum iyi ki knight oynamamışım yoksa ampüte olarak yaşamak zorunda kalırdım sanırım ..

ARTYOM

Üye
bu sorun hep magelerde yaşanıyor tüm slotları alıyorlar tek bir slotta kasmak istersen müsade edermisiniz gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar önce kibar yaklaşıyorlar daha sonra küfürler agresifleşip diğer 5 slotu bırakıp o tek slota ks atmalar oda yetmedi yan çara girip mele çarlara girmeler en fazla 1 saat dayanıyorlar daha sonra camp değiştirip kaçıyorlar madem kaçıcaktın neden en başta artistlik yapıyonuz mageler :) bunun üzerine 2 slota çöküyorum rise online ekibinden mageleri böyle güçlü yapmalarından dolayı tşk ediyoruz daha da güçlü yapın herkes mage açsın adınıda mage online world yapın tam olsun

tekpak

Üye
saçma olan sensin, evet bu bir mmorpg ve teknik olarak gayet ks de yapabilirsin de bir empati kur bakalım. farzet ki bir siğirli değnek var ve şu an sana büyü yaptı dedi ki bundan sonra sorgusuz sualsiz ne zaman xp partiye girersen anında yanında 1 tane ks party bitecek. 2. gün muhtemelen oyunu bırakırdın pre'li sc'li saatte %2 kasmak hoşuna gitmezdi dimi.

ne hissederdin o zaman?

1stknockout

Üye
tekpak ks yapabilirsin diyorsun dün cz de harpy dönüyordunuz tüm slotlara çökmüşsünüz 1 slot geçelim dedik siz naptınız tw de yayındayız yaptığınız suç atak banı yiceksiniz , siz zaten 65 olmuşsunuz neyin aç gözlülüğü bu , siz kasın diye biz mi kasmayalım ?

tekpak

Üye
sen karistiriyosun beni ben mage bile degilim czde hic xp yapmadim

suptor43

Üye
Benim canım çıkmış 65 e kasmısım adam gelmiş 59 60 lvl farm atacak slot benim diyecek kimse kusura bakmasın gitsin leveni kassın o acıyı ceksin sonra gelsin farma

CasuaLHunteR

Üye
Slotta exp de kassanız farmda yapsanız bi tarafınızıda yırtsanız o slot kimsenin babasına ait değil arkadaşlar :) Öyle kendinizce bir racon oluşturmaya da çalışmayın. Küçük düşüyorsunuz iQ seviyenizi göstererek yapamyın. Yıl 2022 moba daha yüksek vurmayı dene ve diğer oyuncunun vurmasını engellemeyen bir oyunda KORDOŞOM NOSOL KOSO OTORSON SON BOZO diye makat türü sesler çıkartmayın oyun bu böyle oynanıyor. O mobdaki exp ve ödül herkese lazım

1stknockout

Üye
Arkadaşlar her gün akşam saatlerinde deaht valley haritasında harpy slotların hepsini 65 level mageler toplanıp taxi yapıyorlar yasak olmasına rağmen çeşitli forumlarda anlaşıp düşük levelli arkadaşları belli bir para karşılığında kasıyorlar , biz mele toplayıp exp kasmak istediğimizde slota 5 mage geliyorlar sadece o slotu almaya çalışıyorlar taxi ye gelen yasak caydırıcı olmamış sanırım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt