Solo Başlayıp Haggard'da Görev Yapmanın Imkansız Olması.

serkanqq

Üye
Merhabalar şuan özellikle Mantis'e başlayıp tek başına leveline denk moblardaki görevlerini bile yapamayan bir user olarak bu oyunda nasıl karakterimi kasıp oyuna dahil olabileceğim?
7 vixen
8 heavy plate set
assassin earing +1
assassin ring +1
assassin pendant +0
Full puslu bir okçuyum ve kendi levelimdeki mobları kesmekte bile zorlanıp acı çekiyorum bunu bize neden yapıyorsunuz?
Oyunda exp döngüsü olmadığı için şuan haggardda farm atmak dışında 3-5 kişi var ya da yok yani exp pt toplayamıyoruz.
Buradan yönetimden bir öneri ve çözüm bekliyorum.
Sorum basit,ben bu karakteri nasıl kasacağım?
Oyuna acilen günlük tekrarlanabilir quest gelmeli.
Görevlerin verdiği exp miktarı arttırılmalı.
Haftanın belirli günleri exp eventler olmalı.
Zindan exp oranları arttırılmalı.
Eminim bu yazdıklarımın hiç birini umursamayıp sallamayacaksınız ama bir umut işte.....

furty25

Üye
merak etme başkan yazdıklarının hepsini okuyorlar ama geliştirmek biraz zaman alıyor aynı sıkıntıları bizde çekiyoruz ama düzeleceğine inancım tam :D

JohnPlane

Üye
Merhabalar şuan özellikle Mantis'e başlayıp tek başına leveline denk moblardaki görevlerini bile yapamayan bir user olarak bu oyunda nasıl karakterimi kasıp oyuna dahil olabileceğim?
7 vixen
8 heavy plate set
assassin earing +1
assassin ring +1
assassin pendant +0
Full puslu bir okçuyum ve kendi levelimdeki mobları kesmekte bile zorlanıp acı çekiyorum bunu bize neden yapıyorsunuz?
Oyunda exp döngüsü olmadığı için şuan haggardda farm atmak dışında 3-5 kişi var ya da yok yani exp pt toplayamıyoruz.
Buradan yönetimden bir öneri ve çözüm bekliyorum.
Sorum basit,ben bu karakteri nasıl kasacağım?
Oyuna acilen günlük tekrarlanabilir quest gelmeli.
Görevlerin verdiği exp miktarı arttırılmalı.
Haftanın belirli günleri exp eventler olmalı.
Zindan exp oranları arttırılmalı.
Eminim bu yazdıklarımın hiç birini umursamayıp sallamayacaksınız ama bir umut işte.....
Multiplayer farmcılar yüzünden mobları kolaylaştıramıyorlar diye düşünüyorum buda tabiki solo oyuncuyu kasılamaz bir hale getiriyor bununla ilgili çözüm planlıyorlardı ne zaman nasıl olur bilmiyorum umarım kısa sürede çözerler yeni başlayanların devam etmesi çok zor yoksa.

Labatiel

Yeni Üye
5-6 gündür oynuyorum hala 63 levelim ne görev yapılıyor nede kasılıyor , gather yapayım dedim ondada rare tool için 75 level gerekiyormuş. Belli bir seviyeye kadar kolay gelinmesi lazım en azından 75

IBoRiS

Üye
5-6 gündür oynuyorum hala 63 levelim ne görev yapılıyor nede kasılıyor , gather yapayım dedim ondada rare tool için 75 level gerekiyormuş. Belli bir seviyeye kadar kolay gelinmesi lazım en azından 75
bugünkü güncelleme ile biraz kolaylaştırmışlar exp i ama yinede zor olur gibi yeni başlayan birisi için. Özellikle 25 - 60 arası kingdom haritalarında kasmak çok zor görev yapılmıyor. yeni başlayan biri tek başına kesemiyor moobları.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
EXP Etkinliği, EXP Düzenlemesi, 1+1 Etkinliği ile şu an seviye atlamak çok daha kolay halde, bu zamanı iyi değerlendirirsiniz umarım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt