Solo Bp Farm Yapabi̇li̇r Mi̇

myenigkgz

Üye
gelen ks'ye ve rakip oyuncuya cevap verebilecek kadar itemliysen yapar. çöp slotlarından tut archdemon ve bael dönebilen solo bpler var.

Slarent

Üye
en az 50k bütçen yoksa hiç girişme. Deneyimlemiş biri olarak 1 aylık tecrübemi aktarmak isterim.
Galia açılalı 13ay oldu, ilk 3 ayı oynayıp bırakmıştım. Geçtiğimiz ay tekrar dönmek istedim, özlem hissi... :D
Dedim ki hazır event var, hesap almakla uğraşmam. 85lw'e 1 haftada kastım. Skil açtım.
Haricen gidip pus + gb dahil 15bin lira yatırdım.
15'e dizecegım bi bp ile, yavaş yavaş farmlar daha da saglamını dizerim düşüncesiyle.
1 ay zor oynadım, birincisi inanılmaz mentalin olması lazım cünkü oyun şuan aşırı ileri bi seviyeye gelmiş.
Ksleştiğim bplere soruyorum hepsi +4000ap. Ks'de zaten mağlupsun, slot bulman çok zor, mafyalasmıs aynı tipler aynı slotlarda.
Ha adamdan kutu mu aldın, 3 dakika sonra kafanda bi asas beliriyor, seni kesiyor o adamı kesmıyor. Bunu onlarca kez yaşadım.
Kendi ırkınla ks savaşını bi kenarıya aldım.
Diğer kısım karşı ırk. Öyle raddeye gelmişler ki herkes çok itemli asas milyonluk hesaplarla, pokeler vasıtasıyla günün 24 saat saati vazgeçmeden slot darlayanlar var.
Bu adamları bowlda göremezsın, sadece slotlardalar,
Yanı 1 ay zor dayanabildim bozdum çıktım tekrardan, oyun keyif vermeli, acı cektirmemeli.
Hem kendı ırkın, hem karşı ırk hemde oyunun ileri seviyeye tasınmasından dolayı 15bin liraya hiç bir vasfı olmayan karakterle başlayabilirsin. yada minimum 50k falan at, onun ıcınde garanti edemem. Muhtemelen yine herkesten tek yiyiceksin ve hala slot alamayacaksın. Bol sans

FXTiH55

Üye
Aarvad çoğu slot boş haberiniz olsun amaç farmsa yeri aarvad bence

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt