Solo dungeon boss easy

King_OF__Archer

Üye
ben bu bossun canını % 95 e kadar getiriyorum sonra tekrakr can fulleniyor rahat 4 dakika falan vurdum hep aynı şey tekrarlandı

staffla saldırdım olabilecek en seri skili kullanıyorum ben mi bir yerde eksik bişey yapıyorum yoksa bossta bir sıkıntı mı var anlayamadım
süre bitiminde görev başarılı dedi hiçbişey de vermedi
boss.jpg

sekiz

Üye
benim mi hasarım çok düşük ?
bossun regen i mi çok yüksek kalıyor ?
onu yaz hele sen sadece sonuç çıkarmışsın neden canı % 95 ten düşüremediğimi yazmamışsın
:) kendi cevabını vermişsin zaten. Regen süresi ve miktarı yaptığın atakların süre ve miktarından daha üstün.

sekiz

Üye
peki paşam mage ile bu bossu kesme imkanı varmıdır bu levellerde
Bilemiyorum onu denemek lazım, fakat ice ile fire arasında genel olarak söylenen damage farkının çok olduğu yani fire ile denemek lazım tabi buna üstünde item verdiğin stat dağılımı falan her şeyin etkisi vardır. Ben daha giremedim içeri kestim diyemem, diğer joblarda kesen varsa benzer lvllerde yazarlarsa anlaşılır kesilip kesilmediği.

King_OF__Archer

Üye
Bilemiyorum onu denemek lazım, fakat ice ile fire arasında genel olarak söylenen damage farkının çok olduğu yani fire ile denemek lazım tabi buna üstünde item verdiğin stat dağılımı falan her şeyin etkisi vardır. Ben daha giremedim içeri kestim diyemem, diğer joblarda kesen varsa benzer lvllerde yazarlarsa anlaşılır kesilip kesilmediği.
sağolasın paşam yavaş ta vursam hızlı da vursam %95 e gelene kadar boss canı düşüyor % 94 olmadan direk % 100 oluyor

acaba boss health ı % 5 düşünce regen mi tetikleniyor aslında anlayamadığım konu burası

yine de sağolasın artık foruma bakacağız illaki bu seviyede kesen vardır paylaşırlar

Phondeep

Üye
ben bu bossun canını % 95 e kadar getiriyorum sonra tekrakr can fulleniyor rahat 4 dakika falan vurdum hep aynı şey tekrarlandı

staffla saldırdım olabilecek en seri skili kullanıyorum ben mi bir yerde eksik bişey yapıyorum yoksa bossta bir sıkıntı mı var anlayamadım
süre bitiminde görev başarılı dedi hiçbişey de vermedi

1- Fire skilleri ile gir
2- Eline fire damage'i yüksek bir staff al, wood +8 bile işe yarar, ya da görev staffı takabilirsin.
3- Tercihine bağlı fakat şuan tüm mageler 255 MP 90(+/-2) INT oynuyor, mümkün olduğunca MP'yi yüksek tut armor olarak +7 Mage Heavy Leather giyebilirsin
4- Pazarda +8 takılar oldukça ucuz, HP veya MP takı takabilirsin.

Premium'un olmadığı için skill sıfırlaman maliyetli olacak, eğer imkanın varsa premium almanı öneririm, daha hızlı level almana da yardımcı olacaktır.

Bu level'a kadar premiumsuz kasmış olman da büyük emek açıkcası.

ICE Mage daha çok support bir spec, solo olduğunda mutlaka fire olman gerekir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt