Solo dungeonda drop garantisi istiyoruz.

onurbedirhan

Üye
Merhabalar, oyuna başlangıç tarihim tam olarak 19 Mayıs, dungeon leveline ulaştığımdan beri günlük olarak garanti 2 kez solo dungeon yapıyorum ve bu zamana kadar bosstan 1 tane bile drop almadım, bosstan aldığım en sağlam drop mega mana potion adında 3k mana veren bir pottu. İnsanın ciddi anlamda hiçbir şekilde hevesi kalmıyor, harcadığınız pot bir yana zamanınızı bile saçma şekilde çaldığını düşünüyorum. En azından belirli bir sayıdan sonra ortalama 1 drop garanti olsa? Örneğin 30 kere solo dungeon yapan bir oyuncu herhangi bir drop almamışsa 31. dungeonda bir drop alsa fena mı olur?

ypgzll

Üye
yada sonda ki bostan bi parça atıcak ondan 10 tane topladın mı veya 20 deyerli bişey vercek sonra daha güzel olur

OBRE

Üye
Total ' de 40 kere solo dungeon ' da hard yaptım günlük 2 hakkım ile. Boss'dan pot harici birşey almadım.
Drop 0

Lonarad

Üye
Bu tarz garanti droplar hep piyasayı sarsabilecek durumlar. Oranların arttırılması ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Dungeon'ı zaten item droptan çok exp için ekledikleri kesin.

bradypodidae

Üye
kendimi şanssız hissediyordum, meğer benden beterleri varmış. ben hiç olmazsa bi kere windcaller staff aldım 4m den sattım. bi kerede mage elite kafalık aldım onu da parçaladım. Yine ben iyiymişim :D

OBRE

Üye
Garanti drop diye birşey saçma olurda 40 solo dungeon hard ' da 0 drop gerçekten traji komik.. anlatabiliyor muyum ? :D

Blader06

Üye
Geç soloyu bizim ekipte 1 haftadır grup dgden kimse drop alamadı ama olsun gb item piyasası düşmeyecekmiş böyle :D.Millet oyunu bıraktıktan sonra itemi gb yi kime satacaksa savunan arkadaşlar merak ediyorum

tigger

Üye
Zindanda gayet güzel exp kasılıyor, sadece item odaklı olmamak lazım.

KhanConqueroR

Üye
Son boss 1 kristal parçası verebilir onları toplayınca da kutu gem vs alınabilir ve kutudan da rastgele droplar alınabilir. Mantıklı olurdu

cebraaa

Üye
garanti drop olacaksa , özellikle bp lere daha fazla vursun :D - vede aşırı zor olsun :D Ama o bpler bari buradan parayı vurmasın :D

65 olalım bak 2 asasız :D karus (bplere) farmı yasaklıyıcam cz de ya o derece ayar oldum bp lere.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt