Solo dungeonlar saçmalıktan ibaret !!!

chatlax035

C
bugün ilk kez 2 seferde de ilk denememde zindana girebildim. bossa kadar kesiyorum çıkıyorum exp için girilir ben memnunum ama bossda can yenileme olmaması gereken bir şey easy de kaldırılmalı
Clasın ne belirtmemişsin ama benbosu donerek kesıyorum. Birde dikkatimi çekti R vursan HP recoveri yapıyor R vurmamayı deneyin.

N3v3N

Üye
Drop zor olsun. Herkes item sahibi olamasin. Belli başlı kişilerde olsunki item satışı gerceklessin.

Exp zor olsun. Herkes maks lvl olup bos vs kesemesin. Belli başlı kisiler kesebilsin. Hatta belli başlı kisiler maks lvl yapıp yapıp çar satsinlar.

Belli başlı kisiler= oyuna para gözüyle bakanlar

bekirdemirr92

Üye
Siz istiyorsunuz hemen drop gelsin hemen zengin olalım kafası. Kesemeyen karakterler var haklısınız fakat aldıgın exp için bile değer girmeye.
Öyle değil kardeşim herkese gerekli miktarda item exp para vs gelirse kimse zengin olamaz. Kimse de oyunu kazanç kapısı haline getiremez. Oyun gerçekten sadece eğlenmek için oynanan bir oyun haline gelir. Oyunu çıktığından beri sıkı takip ediyorum. İnsanların şikayet ettiği şeyler bile 2022 yılı için komik. Ya adamlar günlerce bir slotta aynı yaratıktan binlerce kesmek istemiyor bu gayet doğal değil mi ? Şimdiden slot mafyaları çıkmış taxiler yapılıyor GB 700 lira... Ee bunun 2007'deki malum oyundan ne farkı var? Ben şahsen oyunu daha uzun süre oynamayı düşünmüyorum takip ettiğim kadarıyla şuan oyun pve'de çok zayıf. Daha çok yolu var. 2 çeşit dungeonla şansa artı basma sistemiyle bu zamanda bu iş olmaz.

Doggyz

Üye
Ben bu konuyu açanları ve altına onaylayanları anlamıyorum gerçekten boss zor değil sen eziksin ve diğer konu okçu görev itemleriyle çok ama çok rahat kesiyor hard modda hadi bunuda geçtim drop yok konusu nolucak oyunda 50k user var herkese drop atsın bunu mu istiyorsun bu kadar apcal cahil nasıl olabiliyorsunuz bende wariorlar girip zorlanıyorum belki 300-400 pot mana harcıyorum dropta yok ama bir kere ne buraya ne discordda arkadaşlarımıza serzenişte bulunmuyoruz çünkü olması gerek bu herkese drop atarsa aldığın drobun ne kıymeti değeri kalır birazcık mantıklı düşünün ya hergün aynı konu açılıyor saçma saçma onaylanıyor bide çocukmusunuz ne bu sabırsızlık kardeşim ya...

tekpak

Üye
61 warrior mino +7 chitin +6 set ve str +8 takılarla 20dk dan daha az sürede yapıyorum hard modu. referans almak isterseniz warrior için bu ayarda bi char ile rahat dönersiniz. şimdi mino +7 zor tabi ama ilerde kolay gelecektir. sc basıyorum ama

hiç bir drop atmadı bu arada kaç kere kestim.

doguukaN

Üye
60 lwl asassian karakterle solo dungeon easy bile yapılamıyor. Boss sürekli canını dolduruyor, zaten gereksiz fazla hasarı var. Mobların canları çok fazla ve hasarları da. Etkinlik tamamen rezalet. Zor mod olsa anlarım kolay olmamalı derim. Fakat easy nin bu kadar zor olması saçmalık. Tamamen sc alınsın diye yapılmış. Zaten zindana girilmiyor, bir de her zindan için sc basacaksam ben bu zindanlardan ne kazanç sağlayacağım ? zaten grup dungeonlar 63 lwl sınırı gibi bir saçmalık var oyunda (bunun derhal 60 a çekilmesi şart). Bir de solo dungeonlar böyleyken, oyunla ilgil bir gelecek göremiyorum. İnş zırt ko bırt ko gibi bi kaç ay daha böyle devam edip yok olmaz. Çünkü oyun gerçekten zevkli gibi duruyor. Fakat zindan için bile para harcamamı istiyorsa bu sadece aç //

Son düzenleme:

TasKER

Üye
60 lwl asassian karakterle solo dungeon easy bile yapılamıyor. Boss sürekli canını dolduruyor, zaten gereksiz fazla hasarı var. Mobların canları çok fazla ve hasarları da. Etkinlik tamamen rezalet. Zor mod olsa anlarım kolay olmamalı derim. Fakat easy nin bu kadar zor olması saçmalık. Tamamen sc alınsın diye yapılmış. Zaten zindana girilmiyor, bir de her zindan için sc basacaksam ben bu zindanlardan ne kazanç sağlayacağım ? zaten grup dungeonlar 63 lwl sınırı gibi bir saçmalık var oyunda (bunun derhal 60 a çekilmesi şart). Bir de solo dungeonlar böyleyken, oyunla ilgil bir gelecek göremiyorum. İnş zırt ko bırt ko gibi bi kaç ay daha böyle devam edip yok olmaz. Çünkü oyun gerçekten zevkli gibi duruyor. Fakat zindan için bile para harcamamı istiyorsa bu sadece aç gözlülüktür. Diğer oyundan farkı kalmıyor.
istiyorsun ki her şey kolay olsun bedava olsun , git okçu ol yaparsın 10 dk da yapıyor okçular ,şunu bir mage yazsa anlayacağım ama hiç oyun bilmeyen tipler gelip buraya ağlıyor ya çıldırıyorum

bekirdemirr92

Üye
Ben bu konuyu açanları ve altına onaylayanları anlamıyorum gerçekten boss zor değil sen eziksin ve diğer konu okçu görev itemleriyle çok ama çok rahat kesiyor hard modda hadi bunuda geçtim drop yok konusu nolucak oyunda 50k user var herkese drop atsın bunu mu istiyorsun bu kadar apcal cahil nasıl olabiliyorsunuz bende wariorlar girip zorlanıyorum belki 300-400 pot mana harcıyorum dropta yok ama bir kere ne buraya ne discordda arkadaşlarımıza serzenişte bulunmuyoruz çünkü olması gerek bu herkese drop atarsa aldığın drobun ne kıymeti değeri kalır birazcık mantıklı düşünün ya hergün aynı konu açılıyor saçma saçma onaylanıyor bide çocukmusunuz ne bu sabırsızlık kardeşim ya...
Bunun çocuklukla cahillikle alakası yok. Adı üstünde oyun bu. İnsanlar eğlenmek istiyor. Oyunun zor olması seni rahatsız etmeyebilir. Sen rahatsız olmuyorsun zor oyun seviyorsun diye herkes de zor oyun sevecek diye düşünmen apcalca. Herkese drop atacak herkes en iyi itemleri az emekle yapacak ki oyun eğlenceli olsun. En iyi itemler bile 1-2 ayda elde edilebilsin. Bir itemini değer 10 bin 20 bin TL olursa 1 GB 700 lira olursa bu artık oyun olmaktan çıkar ticarethaneye dönüşür zenginlerin item alıp eğlendiği birilerinin de onlara GB item sattığı saçma sapan bi hale gelir. Ko'yu yıllardır ne için eleştiriyoruz biz? Sizin oyun anlayışınız bi acayip.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt