Solo farmerlar gelsin ağlıyoruz

CrystalMaidenDota

Üye
İyi günler droplar hakkında ağlamaya geldim, 1-2 hafta öncesinde solo rare item farmı yaparken saatte 6-7 adet cleaver, golden bow, staff vs. değerli rare itemler atıyordu ve bunların satış fiyatları tatmin edici derecedeydi. Şuan çoğu slotu denedim skullsplitter, cyclops, gorgon, snake queen ve drop yok denebilcek durumda saatte 1 golden bow belki atıyor. Bu silahların +7si zaten anca görev silahlarıyla denkleşiyor bu kadar nadir çıkmasının anlamı ne? Bu itemlerin şuanki satış fiyatı 200-300k arasında ve saatte 1 belki çok şanslıysanız 2 tane atıyor, gold olarak slotların attığı miktarlar tatmin edici en azından soloysanız tüm masrafı çıkartıyor üstüne 600-700k kalıyor burda sorun yok. Ama ben kendi silahımı kendim düşürüp basmak istiyorum 1 saatte kastığımla en iyi ihtimalle 2 adet rare item basabilecek duruma geliyorum. Tahminlerime göre +6dan +7ye geçme şansı %15-%20 gibi bir şey, şimdi benim elime görev silahıyla eşit vuran bir silahı basmam için yaklaşık 8adet silah basmam gerekiyor ve bu da 4 saate eşit. Üstüne üstlük hepsinin yanması gibi bir ihtimal de var ve konu ben olunca bu ihtimal düşük de değil. 2 Hafta önce gözümü kırpmadan 20m yakıyordum niye çünkü 3-4 saatte kastığım bir miktardı, Şuan 2 saat farm yapıyorum 3 tane golden bowu 5e geçirmeden yakıyorum ve çıkıyorum 4-5 saat sonra bir daha oyuna girip aynısını yapıyorum.

Önerim şudur oyun içinden de ticket attım, düşük apli mavi itemler açık maviye (ayrı upgrade scrollu olucak 200-300k lık bir itemi 35-40klık bir kağıtla basmak mantıklı sayılır) öbürleri koyu maviye çevrilip rare itemler 2ye bölünebilir uncommon, rare olarak. Aynısı sanırım mor itemler için de geçerli ama oraya daha gelemedik bakalım.

Kwisatz Haderach

Üye
Droplarda bir dengesizlik mevcut. Mesela youtubeda izliyorsun adam 5 saatte 80m kasıyor tek slotta ben 1 gün partiyle kesiyorum toplam 30m anca kasıyoruz.(Gold Hariç itemlerdan bahsediyorum.) Bi gariplik var yani yönetimin zırt pırt slotlarla oynadıgını düşünmüyorum ama oranlar dengesiz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt