Solo kısımda değişiklik var mı?

anil

Üye
Merhaba arkadaşlar

Oyun açıldığı dönem baslayip sıkılıp bırakmıştım.

Solo oynamak imkansızdı, görevler islevsizdi ve oyuncuyu, yeni baslayani odullendirici hiçbir sistemi yoktu.

Bu kısımlarda bir değişiklik var mı? Asistan gelmis gördüğüm kadarıyla, bunu kullanarak da olsa oyunu solo oynamak ve zevk almak şu haliyle mümkün mü sizce?

Anthelior

Üye
ROW Assistant'ın en mantıklı kullanımı parti olarak exp'e bırakmak. Solo kullanmanın pek de bir anlamı yok ne yazık ki.

Mello1993

Üye
Merhaba arkadaşlar

Solo oynamak imkansızdı, görevler islevsizdi ve oyuncuyu, yeni baslayani odullendirici hiçbir sistemi yoktu.

Bu kısımlarda bir değişiklik var mı? Asistan gelmis gördüğüm kadarıyla, bunu kullanarak da olsa oyunu solo oynamak ve zevk almak şu haliyle mümkün mü sizce?
Diğer nam salmış oyunlar gibi solo takılmayım keyfime bakayım diye bir olay yok hâlâ. Exp kasayım desen tek başına imkansız, farm yapayım desen kaydadeğer item düşüremiyorsun ve bunun yanı sıra farm yaparken pot, mana cok harcıyorsun chill takılamıyorsun yani.

mystic007

Üye
Merhaba arkadaşlar

Eskiden solo oynamak elle kastığın için imkansızdı kardeşim ekiplerde deathwaleyi kapamış durumdaydı her slotta belli insanlar vardı ama şimdi oyun öyle değil günün her saati istediğin ptde yer oluyor 1saat bulamazsın bir buçuk saat sonra bulursun günlük solo olsun grup dungeon olsun kenidi kasmadan exp kasıp rowa bırakıp parasını kendi coini item drobuyla çıkartarak rahatlıkla level kasabilirsin bunun yanı sıra şansın yürür dungeonlardan drop alırsan charını dizersin veya exp kasarken ufak çaplı al satlar yaparak ah'de exp slotunu bırakmadan kendine item yapıp charını dizebilirsin.

Tek başıma uzun saat farm atayım dersen ama drop konuısunda hüsranla ayrılırsın çoğu zaman

WhiteMorgan

Üye
Arkadaşlar siz solo olayını çok yanlış anlamışsınız. Solo olmak oyun boyuna partisiz gezmek değil. Ben de solo oyuncuyum tek başıma başladım oyuna exp slotalarını geziyorum illaki bir parti buluyorum. Ha siz ben illa herşeyi tek başıma yapıcam diyorsanız MMORPG öyle bir oyun çeşidi değil. Tek başına farm atacağın slotlar da var ama exp kasarken partiyle kasman her zaman daha mantıklı. Hiçbir şey atmıyor diyen arkadaşlar da ağlamasın böyle olduğu için piyasa bu kadar yüksek zaten. Ama yine de droplarda şöyle bir oynama yapılabilir örneğin zindanlarda çok değerli olmasına gerek yok teselli amaçlı olarak zindanı bitirene belli bir ödül verilebilir.

anil

Üye
Anladım arkadaşlar. Anlaşılan bu kısımda değişen bir şey yok. Teşekkürler bol şans herkese

Balerion

Üye
Eskiden solo oynamak elle kastığın için imkansızdı kardeşim ekiplerde deathwaleyi kapamış durumdaydı her slotta belli insanlar vardı ama şimdi oyun öyle değil günün her saati istediğin ptde yer oluyor 1saat bulamazsın bir buçuk saat sonra bulursun günlük solo olsun grup dungeon olsun kenidi kasmadan exp kasıp rowa bırakıp parasını kendi coini item drobuyla çıkartarak rahatlıkla level kasabilirsin bunun yanı sıra şansın yürür dungeonlardan drop alırsan charını dizersin veya exp kasarken ufak çaplı al satlar yaparak ah'de exp slotunu bırakmadan kendine item yapıp charını dizebilirsin.

Tek başıma uzun saat farm atayım dersen ama drop konuısunda hüsranla ayrılırsın çoğu zaman
Dostum sen hangi oyundan bahsediyorsun, bşka bir server açıldi da haberimiz mi yok? Hangi slotta ne partisi buluyorsun, günün her saati istedigin yerde parti buluyorsun derken kastın nedir? Slotlar otoda clan pt tarafından zapdedilmiş mi demek istiyorsun?
66 lvl'im dungeon yapıp çıkıyorum. Aslinda oynamak istiyorum ama yok. Geçen hafta hasta oldugum için evdeydim ve müsaittim. Uyanık olduğum her saat haggarddaki tüm exp slotlarini saate 1 defa gezerek kontrol ettim. Hepsi clan row parti. Ya da h1 ve row olmadigi icin slot boş 4 gün boyunca 50-60 tur gezdim. Tüm pt başkanlarina ısrarla pm attım yer olursa yaz dedim. Kimse yazmadi. Turlar arasında slotlarda 1er saat bekledim. En sonunda clan ptden birisi dc olmuş ona da gorev var diyerek yalan soyleyerek girdim. 5 dk sonra dc geri gelince attı ptden. Hakkaten görevin olsa bitmesine bile müsade etmemiş olacakti. Sen nerde ne aprtisinde rahat yer buluyorsun bize de anlat. Bu oyunda en çok aldığım cevap "clan pt burda yer olmaz"

Nihâvend

Üye
solo olarak anca toplayıcılık, craft ile uğraşıp karakterini geliştirebilirsin, farm kısmında değişen bir şey olmadı hatta daha geriye gitti oyun..

mystic007

Üye
Dostum sen hangi oyundan bahsediyorsun, bşka bir server açıldi da haberimiz mi yok? Hangi slotta ne partisi buluyorsun, günün her saati istedigin yerde parti buluyorsun derken kastın nedir? Slotlar otoda clan pt tarafından zapdedilmiş mi demek istiyorsun?
66 lvl'im dungeon yapıp çıkıyorum. Aslinda oynamak istiyorum ama yok. Geçen hafta hasta oldugum için evdeydim ve müsaittim. Uyanık olduğum her saat haggarddaki tüm exp slotlarini saate 1 defa gezerek kontrol ettim. Hepsi clan row parti. Ya da h1 ve row olmadigi icin slot boş 4 gün boyunca 50-60 tur gezdim. Tüm pt başkanlarina ısrarla pm attım yer olursa yaz dedim. Kimse yazmadi. Turlar arasında slotlarda 1er saat bekledim. En sonunda clan ptden birisi dc olmuş ona da gorev var diyerek yalan soyleyerek girdim. 5 dk sonra dc geri gelince attı ptden. Hakkaten görevin olsa bitmesine bile müsade etmemiş olacakti. Sen nerde ne aprtisinde rahat yer buluyorsun bize de anlat. Bu oyunda en çok aldığım cevap "clan pt burda yer olmaz"
kardeşim istedigin zaman gel pt bulayım sana o kadar vasıfsızsan pt bulamicak kadar hergün senin slot kapattıkları dediğin yerlerde pt kuruyorum toplama hergün gece sabaha kadar charımı bırakıyorm 12 15 saat arası row kastırıyorum bu oyunda sen gidip pt bulamıyorsan gerçekten ya aşırı derecede oyun bilgin yoktur yada sabırsızsındır.
Seekte çoğu ptnin oto ptye giriş kodu bile paylaşılır boş olduğu müddetce o partilerede girebilirsin k.bakmada bu oyunda pt bulamayan hiç bir oyunda pt bulamaz.

Jacques

Üye
65ten beri rowla kasıyorum 75 olmak üzereyim 1 kere bile tanıdık partyle kasmadım hep random çok abartıyorsunuz gerçekten.

mystic007

Üye
Saat kaçta giriyorsunuz ben çoğu zaman bulamıyorum bir taktik verseniz sevinirim
Kardeşim insanları yanıltma nolursun bak kötü olan yönlerine kötü herkes diyor zaten ama bu konuda oyunda sıkıntı yok her partiye girebilirsin. taktik istiyorsan seek denen birşey var oyunda oraya gir ordan parti liderlerinin oto pt koduna bak o kodu ara sıra PM at pt başkanlarına elbet birinde boşluk bulur girersin bir tavsiye daha istersen eğer slotları gezip soruyormussun ya slotlara yazdığında yer varmı yazma sadece yer veya çıkacak arkadaş var mı yakında diye sor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt