İstek Solo Oyun ve Resmi Sürümdeki Eksikler

Alkoer

Üye
Genel olarak konuşmak gerekirse alpha ve beta süreçlerinde kullanılan birçok özellik neden resmi sürümde yok anlam veremiyorum.

RoW u diğer oyunlardan ayıran ana etkenler benim için Auction House , Dungeron sistemi ve solo oynanabilirlikti.

Yapımcı arkadaşların yaptığı canlı yayın ve videolarda solo oynayan kişinin grupla oynayan kişiden çok geri kalmayacağı söylenmişti faka solo oynayan şuan da hiç oynamasa daha iyi.

Auction House çok önemli bir etken benim için. 40 yaşına gelmiş çalışmakta olan birisi için AH şart. Ben self merchantta münkün değil saatlerce vakit harcayamam.

Solo dungeon resmi sürümde olması gerekiyordu bildiğim kadarı ile ama nedense aktif olacağı zaman ile ilgili hiçbir bilgi yok.

Oyun çıkalı 9 gün geçmesine rağmen sunucu ile ilgili hiçbir sorun çözülmemiş gibi. Dorionda pazarlar açılmıyor, gate ten geçilmiyor vs vs vs...

Oyunla ilgili resmi olarak basit bir rehber neden yapılmamış ? insanlar elindeki değerli itemleri çok ucuza satıyor yada çöpe atıyor....

Ben resmi çıkış öncesi alpha , beta testleri ve yayınlarda verilen vaatler nedeniyle hiç düşünmeden premium ve birçok mağaza eşyası satın aldım. Tabiki Türk bir yapımcıya destek olmam lazım.

Ama Türk yapımcıya olan duygusal bağı bir kenara itip tarafsız yorum yaparsam oyun şuan aceleyle çıkmış gibi. Hangi firma olursa olsun yabancı bir firma bu vaatleri verip böyle bir oyun çıkarsaydı ben şuanda paramı geri isterdim. Bazı arkadaşlar güzel oldu bize nostalji filan diyecektir tabi ama teknolojide nostalji yoktur. gelişim vardır her zaman. isteyen benim win95 pc ile 1.4mb disketten oyun oynayabilir. ben günümüz şartlarına uygun bir oyunun bize ait bir firmadan çıkmasını isterim. Dünya standardını yakalamasını isterim.

En kısa zamanda oyunun herkez için daha iyi olması dileğiyle....

HERO

Üye
Güzel aciklama hak veriorum sana.
3 lücük cocum var işim var vs. bi bakiom adamlar 64 olmuşar.
Bunlsrin gercekden bir hayati yok galiba mümkün deyl bunlar normal insan deyl.
Işsiz aylesiz olmak lazim galiba bu oyunda başari olmak icin. Cok üzücü okadar sevinmişdik oyuna...

Alkoer

Üye
Güzel aciklama hak veriorum sana.
3 lücük cocum var işim var vs. bi bakiom adamlar 64 olmuşar.
Bunlsrin gercekden bir hayati yok galiba mümkün deyl bunlar normal insan deyl.
Işsiz aylesiz olmak lazim galiba bu oyunda başari olmak icin. Cok üzücü okadar sevinmişdik oyuna...
Genç arkadaşlar yada işi yayın yapmak olan insanlar tabiki bizden daha çok oynar ona lafım yok.
ama size tamamen katılıyorum oyun çıkarken verilen sözler solo oyuncuyu ezmemekti . şuanki görüntü solo oyuncu yok.

Mello1993

Üye
Ben de heyecanla beklerken 4 k cash aldım. Ancak 53 level olabildim. Oyuna giriyorum 2-3 slotta party arıyorum, onlar da full ve makrocular oluyor genellikle. Başka bir amacım yokmuş gibi hissediyorum.

Lasrok

Üye
Merhaba,

Bahsettiğiniz oyun içerikleri oyuna kademeli bir şekilde dahil olacaktır. Şuan ekibimizin önceliği oyunda bulunan sunucu sorunlarını çözmek, bunlar çözüldükten sonra zaman içerisinde içerikler eklenecektir. Bu konuda büyük bir özveri ile çalıştıklarını bilmenizi isterim.

Alkoer

Üye
Ben de heyecanla beklerken 4 k cash aldım. Ancak 53 level olabildim. Oyuna giriyorum 2-3 slotta party arıyorum, onlar da full ve makrocular oluyor genellikle. Başka bir amacım yokmuş gibi hissediyorum.
aynı şekilde bende mağaza açıldığı anda 200tl lik cash aldım hiç düşünmeden. 50lv oldum ama oyun tıkandı bir yerde.

Alkoer

Üye
Merhaba,

Bahsettiğiniz oyun içerikleri oyuna kademeli bir şekilde dahil olacaktır. Şuan ekibimizin önceliği oyunda bulunan sunucu sorunlarını çözmek, bunlar çözüldükten sonra zaman içerisinde içerikler eklenecektir. Bu konuda büyük bir özveri ile çalıştıklarını bilmenizi isterim.
zaman içerisinde eklenecek sözünüz inanılmaz derecede kötü bir söylem. oyun resmi sürüme ulaştığında olacağı söylenmişti bu özelliklerin. şuan vaat edilen oyun mekaniklerinin olmadığı bir oyun sürümünde oynamaktayız.

şuan 9 gün geçti server tarafında da herhangi bir iyileştirme göremedim ben. sanki oyun aceleyle çıkmış gibi bir izlenim veriyor.

Kenshin

Üye
Merhaba @Alkoer

Oyun açıldığında "Erken Erişim" adı altında başladı, yani Alpha ve Beta sürümleri haricinde sorunların olma ihtimali de göz önüne alınmalı. Oyuna beklenenden çok fazla talep oluştu ve sunucu yoğunlukları yaşandı. Tabi ki bazı eksiklerimiz de yok değil, bunları tespit edip sorunu giderme yoluna gittik ve belli bir ilerleme kat edildi. Sorunların çözümü sanıldığı kadar kısa zamanda ve kolay yapılamıyor maalesef.

Alkoer

Üye
Merhaba @Alkoer

Oyun açıldığında "Erken Erişim" adı altında başladı, yani Alpha ve Beta sürümleri haricinde sorunların olma ihtimali de göz önüne alınmalı. Oyuna beklenenden çok fazla talep oluştu ve sunucu yoğunlukları yaşandı. Tabi ki bazı eksiklerimiz de yok değil, bunları tespit edip sorunu giderme yoluna gittik ve belli bir ilerleme kat edildi. Sorunların çözümü sanıldığı kadar kısa zamanda ve kolay yapılamıyor maalesef.
erken erişim kelimeleri sadece '' erken erişimde seviye sınırı 65lv dir '' şeklinde geçiyor. evet bazı hatalar eksiklikler olabilir de yazıyor. ama betada olan özellikler resmi sürümde olmayacak diye bir bildirim yok. şuan için betadan daha eski bir sürümle oynuyoruz gibi.

ekip olarak yaptığınız çalışmayı beğendiğim için oyunu oynamaktayım bu sebeple oyunda premium ve birçok görsel öğe satın aldım. kötümser olmak istemiyorum ama tarafsız olmak adına söylemem gerekiyorki oyunun şuanki durumu benim gibi kısıtlı zamanı olan genelde solo oynayan insanlar için tam bir hayal kırıklığı.

oyunu tasarlarken yaptığınız çok güzel hareketleri sorunları çözme aşamasında da beklemekteyiz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt