Solo Oyuncu İmkansizliği

morbidderr

Üye
solo oyuncuyum 51 lvl okcu 50 lvl magem var bütün slotlar klanlarca gruplarca kapalı bazı saatlerde ise bomboş boş olduğu zaman ise 1 saat beklememe rağmen ne pt var ne adam ne ilginç bi oyun solo oyuncu nasıl exp kassın nasıl zevk alsın belli başlı 3 4 slot var onlarda sürekli dolu bağırmadan aralıksız 1 saat pt aranır yazdım dolandım townda bir allahın kulu as gel demedi resmen klan oyunu quest yapmaya kalksan pot basmaktan ciğerim soluyo solo oyuncuya yönelik iyileştirmeler şart

Skepta

Üye
Quest ile son levele ulaşma olmalı neden böyle yapmazlar anlamış değilim. Aynı yaratıkları binlerce kez kesmemiz mi bekleniyor? Dediğin gibi solo oynuyorum skillden çok mana pod basıyorum. Kasmak için illa mage veya makrocu mu olmak lazım?

Tengrikut

Üye
Quest ile son levele ulaşma olmalı neden böyle yapmazlar anlamış değilim. Aynı yaratıkları binlerce kez kesmemiz mi bekleniyor? Dediğin gibi solo oynuyorum skillden çok mana pod basıyorum. Kasmak için illa mage veya makrocu mu olmak lazım?

kütüphanende hiç oyun yokmu

örnek veriyorum warzone'de welgun smg açmak için 40'dan fazla maça girdim açamadım :) warzone forumuna gidip silahı verin mi diyeyim :) insan akıl ve mantığıyla alay edercesine yorumlar yazmayın güldürmeyin kendinize lütfen.

LosTurcos

Üye

örnek veriyorum warzone'de welgun smg açmak için 40'dan fazla maça girdim açamadım :) warzone forumuna gidip silahı verin mi diyeyim :) insan akıl ve mantığıyla alay edercesine yorumlar yazmayın güldürmeyin kendinize lütfen.
Sende iyi ki bi warzone oynamışsın

KAYBERENN

Üye
bende solo oynuyorum açıkcası sürekli kanal gezip buldum başka yolu yok solo oynuyorum diyorsak bazı şeyleri göz ardı edeceğiz

Pitou

Üye
Görevler çok yetersiz ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Herkes party kurup kasıyor görev yapmıyor kimse. Görev yapan oyuncular geriye düşüyor.

Silversierra

Üye
Yani nasıl bu kadar bağnaz olunur yemin ederim anlayamıyorum ya! Allahtan 2 saat parti aramışsın!!! Ne kadar ballı soloymuşum ben meğerse??? 35 lvl okçumla harpy partide yer bulabilmişim mesela? 3 saatte 45 lvl olabilmişim orada! Birader armut pişicek ağzınıza düşecek sizin. Sakın yorulmayın emek harcamayın aramayın herşey ayağınıza gelicek. Overlokçu misali. Ben ne hikmetse Oracle, Harpy, Soothsayer üçgeninde tur atarak, kanal değiştirerek premiumsuz 55 olabiliyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Deasis

Üye
Maalesef MMORPG'nin temelinde solo oyuncuyu her zaman geri bırakan bir sistem mevcut. Bu oyuna özel bir durum değil. Başka bir MMORPG'de 1 zorlanıyorsan bunda 2 zorlanıyorsundur böyle bir fark olabilir. Solo başlayan oyuncular oyun içerisinde ekip bulmaya odaklanmalı. Çünkü solo olarak görevlerle son seviyeye ulaşsanız dahi diğer etkinlikler, eventlar ya da savaşlar için yine ekibe ihtiyacınız olacaktır.

İtibarx

Üye
Beyler bu oyun mmorp . Emeksiz yemek olmaz. Acin gta oynayin gorev yapin

Wolfphenombanlandi

Üye
yo kingdom online da baya solo kesiosan ona göre hp ap oluodu yaratığın hatta partideki kişi sayısına göre rage geçiriyordu yaratık hatta parti sayısına göre rage skileri değişyordu mmorpg diyince yüzlerce mmorpg var hepsi böyle değil

MadKaa

Üye
oyunda tek kalmazsınız sadece doğru yerlerde bulunmamışsınız özel mesaj atın clanımıza her zaman online player aramaktayım hiç birsey yapamıyorsak dc de muhabbete gelin ...

Skepta

Üye

Warzone harici Vanguard da oynuyorum ama dediğin şey o kadar alakasızki bir silahi 1 günde fulleyebiliyorsun zaten daha sonraki skinleri açmak sana kalmış o da işin kozmetik tarafı. Ve eşit biçimde oynamanın önünde pek bir engel yok kıyasladığın oyunlardan biri free 2 play fakat içersinde para yatırılarak gelişebilceğin bir oyun diğeri skin satın aldığın free to play bir oyun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt