Solo oyuncu olarak oyunu bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vroslav

Üye
Atı alan üsküdarı geçti diye bişi yok arkadaşlar MMORPG bu uzun vadede düşünmeniz lazım. Bir de neden solosunuz onu anlamış değilim. Bu bir takım oyunu gibi neden aktif bi klan bulmuyorsunuz ki? 1 parti adamla çok şey değişir.

greendaybeykoz

Üye
Çok kaşındı :) Ben bazen afk kalmam gerekiyor apost slotuna gidiyorum 2 saat durup %1 bile alacaksa olsun alsın diyorum adam kaç hafta geçti daha yeni 60 oldum diyor şimdi dert yakınmaya hakkı var mı bunun. Çaba yok emek yok istek yok hani nerede köfte diyor bak burada gel bak al :d
Bu ne abi bu yorum durucak mı ?
Terbiyesizce insanlara küfür edilmesine izin mi verilicek bu forumda ?

tegmenuzan

Üye
ben de çoğu zaman solo kalıyorum oyunda meslek kasıyorum o arada bu oyunda ekip bulmak çok kolay insanların discorduna gitsen zaten hemen arkadaşlık kurup bir ekip oluyorsun.

DRAGONMAN

Üye
60 lwl ve üstü seviyeye olup bi etkinlik kalmadı diye dert yakınanlar arkadaşlar kusura bakmasın oyun daha yeni başladı asıl şimdi oyunun zorluklarının üstüne gitmesi ve gelecek olan yenilikleri keşfetmesi lazım solo kurgusu oyuncuları kalabalık kitlede ister istemez yer edinme sorunu ile her daim karşılaşacaklar yüksek itemlere ve lwl'e sahip olana kadar rekabet ortamlarından sıkılabilir sonuçta Row 'da bu sistemli bir mmorpg yapısına sahip zaman ve sabır konusu kendi inisiyatiflerine kalmış şu an ki gidişata göre bazı şeyleri kesip atmak yersiz diyebiliriz

Marceline

Üye
malum oyunun kaç yıllık eziyetlerini 1 ay olmadan yaşıyorsunuz :D umarım kısa sürede çözülür her şey :D

JaxSui

J
En azından solo zindanın aktif edilmesi gerek. Çok geç kaldı. Solo zindanda bir şey yok. Sırayla mob kes git.

Paris

Üye
Konu tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt