Solo oyuncular için tek oynanabilir karakter priest midir?

_Aleyna_

Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu gün başlayacağım oyuna bir süredir araştırıyordum bir çok priest videosu izledim fakat pek bana hitap ettiğini düşünmüyorum. solo warrior ya da okçu oynanamaz mı? ne gibi zorluklar çekerim? priest abartılıyor olabilir mi? ya da diğer sınıfların farm konusunda ki zorluğu abartılıyor olabilir mi? biri yardımcı olursa çok sevineceğim :giggle:

Lady

Üye
Tek başına solo warrior zor olur ama rogue tek oynayacaksan iyidir diye düşünüyorum. İlerde death valleyde asas yada okçu olarak eğlenebilirsin.

Zbam

Üye
Warriorla solo farm çok mantıklı değil Sadece farm istiyosan priest farm pk karışık istiyorsan rogue aç bence okçuyla gayet güzel farm yapabilirsin mage çok farklı sadece diğer magelerle oynamak istiyosan mage aç bence

_Aleyna_

Üye
Warriorla solo farm çok mantıklı değil Sadece farm istiyosan priest farm pk karışık istiyorsan rogue aç bence okçuyla gayet güzel farm yapabilirsin mage çok farklı sadece diğer magelerle oynamak istiyosan mage aç bence
teşekkür ederim priest açtım en mantıklısı bu sanırım biraz gelir elde ettikten sonra eğlenebilecğeim bir karakter açarım

SvZ

Üye
En mantıklısı Priest, Partyle rahatsın, sıkıldığın zaman dön BP ye solo farm at, tek başına adam bile kesersin mantıklı olan Priest.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt