Öncelikle merhabalar, rise online'yi severek oynuyor ve vaktimin çoğunluğunu veriyorum. 2.bir pc'ye sahip değilim. Sıfırdan başlayıp oyuna, yaklaşık 5bin tl civarı bir masraf ile devam etmekteyim. Farm,level bir arada götürmeye çalışıyorum. Bu kadar masraf yapanın tek ben olmadığımıda biliyorum. Bir clan kurdum, kendim gibi solo oyuncularla tanısıp kaynastık. clanda 10 kişi var ise 6sı suan oyunu bıraktı girmiyor. Protean1, hagard 1 harici hiçbirşekilde ne farm ne xp kasılabiliyor. Adeta her slota 8 karakterli arkadaşlar çökmüş durumda. Oyuncuların şu yorumunu ise anlamıyorum, 85 level karakter alıp başla ? Ne anlamı kalıyor oyunun? Bu sorun hakkında bir çok şikayet sitem varken neden bir adım atılmıyor? Açıkca merak ediyor ve soruyorum solo oyuncuların bu çilesini bir nebze rahatlatmak için ne yapılıyor? 8 pc yerine aynı ip ten 3 karakter kısıtlaması gelse ? farklı farklı çözüm yolları var yeterki yapılmak istensin. Ben bu konu hakkında bir şey yapılmak istendiğini düşünmüyorum artık. Ve son raddedeyim oyunu bırakmayı düşünüyorum. Adeta bataklık gibi bir hal aldı oyun, para harcıyorsun vaktini emeğini harcıyorsun bir yere varamıyorsun? Farm premium ile dungeonlara her gün girmekteyim, çöp item dahi atmamakta. Artık girmiyorum, 70 levelin üzerine zaten çıkamadım. Oyun hakkında bir çok sorun ve sıkıntı mevcut, kulak verip bizler için bir düzenleme getirmeyi düşünücekmisiniz, yoksa bu konuda sıfır yorum ile forumdaki konu çöplüğünde öylece kalacakmı?
Yada multıye 1 taneye kadar ızın verın bızde cıft karakter acabılelım adaletı esıtleyın
Yada multıye 1 taneye kadar ızın verın bızde cıft karakter acabılelım adaletı esıtleyın
Son düzenleme: