Solo PVE için karakter önerisi lütfen

NanoTech

Üye
Solo oynamayı seven birisiyim. Rogue ile başladım 3-5 ok kombosu ile bile hiçbir yaratığı kesemiyorum, ya damage yetmiyor yada zırh. Aynı şekilde forumdan öğrendiğim üzere BP priestte aşırı sıkıntılıymış damage orantısı konusunda. Şuanda mage ile warrior arasında kaldım. Mage aşırı kırılgan ve genelde parti gerektiriyor. Warrior ise skill cd leri ve mana oranları çok orantısız olduğunu öğrendim. Sizce solo pve için hangi karakter iyi ve neden ?

unchained

Üye
Soloda iyi olan karakter yok.Solo expte kasılmıyor cok zor.Canavarlar cok vuruyor kolay ölmüyorlar.BP olabilir deli gibi mana harciyor ilerde bir dengeleme yapılırsa güzel olur.Solo mage başlarda sıkıntı ama alan yeteneklerini açtıgında mobları ice ile toplayıp döndüre döndüre tek kişi bile kesebiliyorsun :D İleriki seviyelerde ekip bulman gerek ama yine de

karashean

Üye
Solo oyuncu olarak görüp görebilecegin en kötü tecrübeyi yaşayabilirsin :D

NanoTech

Üye
mageler için yaratıklara gelen buff ile beraber magelerde solo oynamak imkansız oldu sanırım tek warrior kaldı elimizde onunda mana problemi devam ediyor sanırım ?

karashean

Üye
mageler için yaratıklara gelen buff ile beraber magelerde solo oynamak imkansız oldu sanırım tek warrior kaldı elimizde onunda mana problemi devam ediyor sanırım ?
Şu an hiçbiri iyi degil soloda.Warrior solo oynamak mantıklı degil.SC masrafın olur.Cure atamıyor kendine.Arkasında bir priest olması lazım bence.Solo için en uygunu rogue yine.Cure,hız,adrenalin,2 tane defans bufu var üzerinden hiç eksik olmadan basabilirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt