Öneri Solo zindan zaman kaybı

okancanx

Üye
Merhabalar,

Solo zindanda zaman kaybediyoruz 65 level exp %100 olduk zaten tüm mobları kesmeden bosu kessek daha güzel olmazmı zaten bosu keserken 10 dakika uğraşıyoruz diğer moblar zaman kaybı oluyor bazı joblar zaten hiç kesemiyor bosun canı doluyor bu kadar uğraşacağımıza direk bosu kessek zaten drop oranı yok gibi birşey bence izin verin direk gidip bosu kesebilsin isteyen.

İyi çalışmalar.

Bruce_Lee

Üye
Girerken seçenek olsun direk expi tercih edelim, içeri girmeden. Boss'a falan gerek yok, zaten drop yok içinde.

KOCAKURT

Üye
Seçenek olmasına gerek yok boss'unda hali hazırda olması lazım. öndekileri kesmek istemeyen direk boss'a gidebilir. Monster stone mantığı.

LunasCar

Üye
Vakti kısıtlı oyuncular için ileride sadece boss seçeneği eklenebilir. Yönetim değerlendirme yapar bu konuyu

Lolgamelol2

Üye
En azından son bosu kesene ufak bir gem kutu verseniz yada exp kağıdı felan versen olmazmıydı

@SunRise

khajm1

Üye
zindan açıldığından beri her gün giriyorum grup zindana solo da bazen kaçırdıklarım oldu yalan olmasın. daha 1 tane drop alamadım. hard giriyoruz ona rağmen drop yok. millete drop geliyor ama görüyorum düşürenler var hatta 3-4 kere drop alanlar bile var. oyunun algoritması neye göre çalışıyor anlamak güç. şu oyun çıktığından beri ilgileniyoruz yapıyoruz dedikleri şeylerden gına geldi artık oyuna giresim bile yok zorla giriyorum çağırırlarsa crypto ile bot satışından sonra farm slotlarında bp priler günde 1gb cepliyor biz de mi bu şekilde oynayalım elle oynayan adam her zaman geri planda kalmak zorunda mı?

okancanx

Üye
zindan açıldığından beri her gün giriyorum grup zindana solo da bazen kaçırdıklarım oldu yalan olmasın. daha 1 tane drop alamadım. hard giriyoruz ona rağmen drop yok. millete drop geliyor ama görüyorum düşürenler var hatta 3-4 kere drop alanlar bile var. oyunun algoritması neye göre çalışıyor anlamak güç. şu oyun çıktığından beri ilgileniyoruz yapıyoruz dedikleri şeylerden gına geldi artık oyuna giresim bile yok zorla giriyorum çağırırlarsa crypto ile bot satışından sonra farm slotlarında bp priler günde 1gb cepliyor biz de mi bu şekilde oynayalım elle oynayan adam her zaman geri planda kalmak zorunda mı?
Umarım herşey daha güzel olur

CaesaR

Üye
Psikolojim bozuluyor şu sololara girerken hiçbirşey atmıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt