Solo zindan

MrFuse

Üye
Easy solo dungeona totalde 16 kere girdim. 2 x Heartseeker 1 x Druid 1 x Epic Armor 1 x Scholar Wind ve 1 x de ezik bir epic silah aldım. En iyi droplar 2 x heartseekerı arka arkaya attı.

khajm1

Üye
2 aydır solo dungeondan aldığım tek drop headsplitter. dungeon açıldığından beri her gün giriyorum. bir de fp falan atıyor bazen diğer moblar. yayıncıları ve youtuberlerı açın izleyin çatır çatır drop alıyorlar özellikle yayıncı ve youtuberlere bir drop güzellemesi mi mevcut diye düşünmüyor da değilim (!)

Maximiliantr

Üye
1 aydır giriyorum hiç bir drop yok. dalga geçer gibi sonda bir pot çıkıyor, bari bir bow yada +7 spike falan atsa arada eyw dersin. Zar sistemi diyorlar ama neden se hep yek hep yek. Kimine hep düşeş. Oyunda günde 7 saaat geçiren adamla 2 saat geçiren oyuncu ile arasında fark yok. MMORPG oyunlar ayakta tutan oyunda fazla zaman harcayan oyunculardır. Kitle eriyip gidiyor haberleri yok. günde 2000 kullanıcı giriyorsa oyuna yarısı pazar 500'ü baklık geriye kalan 500 exp kasıyor.(TEMSİLİ ÖRNEK DAHA AZDA OLABİLİR)

Robert

Üye
Toplamda 40a yakın girmişimdir. Solo hard zindandan henüz bir drop almadım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt