Solo Zindanda Uykusu Gelen var mı ?

HazyShade

Üye
Üç değil beş değil , solo zindana girdiğimde uyuya kalıp ölüyorum. Toplama yaparken bile böyle bir durum olmuyor.
Karakterim genelde 10-15 dk aralığında bitirebiliyor. Zindanın atmosferinden mi, ses kapalı oynuyorum ondan mı ? Bir türlü çözemedim.
Başka bu durumu yaşayan var mı ?

Alkoer

Üye
Bende bir filmi anca 30dk seyredebiliyorum. Sonra dikkatim dağılıyor. İnternette araştırınca doktor google ADD diye bir hastalık söyledi. Attention disorder disease. Yani dikkat dağınıklığı rahatsızlığı.

Bir işi yaparken tam odaklanamama durumu. Bir süre sonra odak sıfıra iniyor. Bende 30dk dan sonra filmi kapatıp yatıyorum. Yada kapatmadan yatıyorum uynadığımda film bitmiş :D

WhiteMorgan

Üye
Üç değil beş değil , solo zindana girdiğimde uyuya kalıp ölüyorum. Toplama yaparken bile böyle bir durum olmuyor.
Karakterim genelde 10-15 dk aralığında bitirebiliyor. Zindanın atmosferinden mi, ses kapalı oynuyorum ondan mı ? Bir türlü çözemedim.
Başka bu durumu yaşayan var mı ?
Bunu benden başka yaşayanın olduğunu düşünmüyordum. Sıkıcı olduğunu iddia etmiyorum ama bilmediğim bir sebepten ötürü 4-5 kere uyuyakaldım :D

birol2003

Üye
solo zindanda herhangi bir aktivite olmadığı için beyin yaptığını otomatiğe alıyor ve dinlenmeye geçiyor ben genelde zindan da iken telefondan bir şeyler izliyorum. Bazen de soloya hiç girmeden o defteri kapatıyorum çok sıkıcı geliyor, yaratıklar aynı, yapay zeka yok denecek kadar düşük olduğu için yapacakları hamleler aynı, zaten drop düşmeyecek biliyorsun en iyisi girme diyorum.

Jacques

Üye
Normal dungeona tahammülüm yok benim haftada bi girersem giriyorum siz bide solo zindan mı giriyorsunuz helal olsun valla.

WhiteMorgan

Üye
solo zindanda herhangi bir aktivite olmadığı için beyin yaptığını otomatiğe alıyor ve dinlenmeye geçiyor ben genelde zindan da iken telefondan bir şeyler izliyorum. Bazen de soloya hiç girmeden o defteri kapatıyorum çok sıkıcı geliyor, yaratıklar aynı, yapay zeka yok denecek kadar düşük olduğu için yapacakları hamleler aynı, zaten drop düşmeyecek biliyorsun en iyisi girme diyorum.
En son Traveller's Pendant aldım onun için uyusam da girerim yani :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt