Son güncelleme ile ne düzeldi şimdi ben anlayamadım ?

Gensuke

Üye
Dc ve lag problemlerinin %90'ı çözüldü dendi ama ben bir düzelme göreniyorum.3-5 kombosu düzeldi diye dün okçuya döndüm ve yalan yok sabah saatlerinde gayet verimli çalışıyordu.Ama bugün dv'de yine casting failed verip duruyor.Uzaktan ok atıyorum 3 sn sonra hasarı gidiyor(o da 350 hasar gıdıklıyor adamı tabi xd).Yani bu daha ne kadar böyle devam edecek ?

Ek olarak hala durduk yere oyundan atıyor,yükleme ekranlarında yine aynı şekil %30 ihtimalle oyundan düşüyorsunuz.

Edit:3-5 kombosunun cast fail vermesi sanırım lag kaynaklı dv'de sürekli cast fail verirken hagard castle'da yağ gibi akıyor umarım yakın zamanda çözersiniz

Son düzenleme:

Delucia

Üye
Valla 100 kişiden fazla adam tanıyorum oyunda hiç senin sorununu yaşayan görmedim ben sistemine bi bak bi sıkıntı olabilir. Ben bi kere düştüm oyundan

LosTurcos

Üye
3-5 kombosu düzeldi diye birşey söylemmedi. Ben dc problemi vs hiç yaşamıyorum

MiceS

Üye
Dc ve lag problemlerinin %90'ı çözüldü dendi ama ben bir düzelme göreniyorum.3-5 kombosu düzeldi diye dün okçuya döndüm ve yalan yok sabah saatlerinde gayet verimli çalışıyordu.Ama bugün dv'de yine casting failed verip duruyor.Uzaktan ok atıyorum 3 sn sonra hasarı gidiyor(o da 350 hasar gıdıklıyor adamı tabi xd).Yani bu daha ne kadar böyle devam edecek ?

Ek olarak hala durduk yere oyundan atıyor,yükleme ekranlarında yine aynı şekil %30 ihtimalle oyundan düşüyorsunuz.

Edit:3-5 kombosunun cast fail vermesi sanırım lag kaynaklı dv'de sürekli cast fail verirken hagard castle'da yağ gibi akıyor umarım yakın zamanda çözersiniz
Evet dv de bu sorun sanırım lagdan kaynaklanıyordu. Gece saatlerinde hagardda oynadığımda gayet güzel 3 lu 5 li calisabiliyordum. Okçu damageleri yerlerde ona bir el altmalari sart

Gensuke

Üye
Valla 100 kişiden fazla adam tanıyorum oyunda hiç senin sorununu yaşayan görmedim ben sistemine bi bak bi sıkıntı olabilir. Ben bi kere düştüm oyundan
bak olabilir ben kötülemek için söylemiyorum o zaman benim sorunum ne olabilir ? sistemim fazlasıyla yeterli oyun için

MiceS

Üye
Oyun içerisinde DC sorunu pek olmuyor ama sanırım yoğunluktan dolayı lag sorunu devam ediyor. Bunu nasıl cozecekler bilinmez.

MiceS

Üye
Hayır bu sorunu sadece biz mi yaşıyoruz. Bununla ilgili kimse tepkisinj göstermiyor. Hani sistemim üst seviye değil ama yinede böyle sorunlarin olması garip . CPU : i5 7400 gpu : GTX 1050

Tengrikut

Üye
dorion 1 pazar bölgesinde aşırı fazla flood var saatlerdir aynı kişi veya kişilerce "acil-item-alınır-uygun fiyat vs" diye başlayan floodlar devam ediyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt