Son Güncelleme ve Genel İzlenimler

Otchiwa

Üye
Merhaba dostlar,

öncelikle rise online world ekibini tebrik ediyorum. süreç gittikçe daha olumlu bir hal almaya başladı. işlerimin yoğunluğuna rağmen oyuna vakit ayırmak istiyorum. her gün tüm clan sohbette. müthiş bir iş çıkarttınız. 2000'li yılların başına döndük o nostalji hissediliyor.

şimdi gelelim bizim sırtımızdaki kamburlara, mageler güçlü diyen oyun bilmezlere, z tuşu ve macro olmadan oyun oynayamayan parmaksızlara... bunca emeği eleştirmek için her şey yapan bir öneri sunmaktan aciz olan herkes bilsin ki bu oyun şu an MMORPG dünyasında ses getirdi. getirmeye de devam ediyor, edecek.

forumda yapıcı olmayan, saldırgan her kullanıcı uzaklaştırılmalıdır. ifade özgürlüğü başka bir şey, karşı tarafa saldırıp ben ifade özgürlüğümü kullanıyorum demek bambaşka...

oyunda sorun olunca ticket açıyorum hemen dönüş oluyor, bu bile yeterli. bizim gördüğümüz sorunları ekip bizden önce görüyor. şimdi kullanıcı sayısı artmaya başladı, daha da artması dileğiyle... iyi ki varsınız.

wultrox

Üye
güzel yorumlar. her birine katılıyorum.
Beleşe aslışmış parmaksızlar, mana bile harcamak istemeyen makrocular...

RajBhera

Üye
Merhaba dostlar,

öncelikle rise online world ekibini tebrik ediyorum. süreç gittikçe daha olumlu bir hal almaya başladı. işlerimin yoğunluğuna rağmen oyuna vakit ayırmak istiyorum. her gün tüm clan sohbette. müthiş bir iş çıkarttınız. 2000'li yılların başına döndük o nostalji hissediliyor.

şimdi gelelim bizim sırtımızdaki kamburlara, mageler güçlü diyen oyun bilmezlere, z tuşu ve macro olmadan oyun oynayamayan parmaksızlara... bunca emeği eleştirmek için her şey yapan bir öneri sunmaktan aciz olan herkes bilsin ki bu oyun şu an MMORPG dünyasında ses getirdi. getirmeye de devam ediyor, edecek.

forumda yapıcı olmayan, saldırgan her kullanıcı uzaklaştırılmalıdır. ifade özgürlüğü başka bir şey, karşı tarafa saldırıp ben ifade özgürlüğümü kullanıyorum demek bambaşka...

oyunda sorun olunca ticket açıyorum hemen dönüş oluyor, bu bile yeterli. bizim gördüğümüz sorunları ekip bizden önce görüyor. şimdi kullanıcı sayısı artmaya başladı, daha da artması dileğiyle... iyi ki varsınız.
sen gerçek

Otchiwa mısın​

grow

Üye
Merhaba dostlar,

2000'li yılların başına döndük o nostalji hissediliyor. yazmıssın nerende hıssediyorsun tam olarak :D

Otchiwa

Üye
2000'li yılların başına döndük o nostalji hissediliyor. yazmıssın nerende hıssediyorsun tam olarak :D
bilgisayar başında olunca arkadaşlarımla birlikte harpy dönünce öyle bir huzur geliyor. bir de item basmayı çok severim +8 denerken bir sürü item yaktım aynı hislere düştüm.

sagul

Üye
Bu z tuşuna basmanın neresi günah onu çözemedim. EXP slotunda dans etmemiz mi gerekiyordu? Yazında yapıcı yorum demişsin ancak devamında aciz, parmaksız, oyun bilmez demişsin. Manuel oynarken Z tuşu oyunda hile mi katıyorda bizim haberimiz yok ne saçma bir yorum bu.

xeinz

Üye
sana katılıyorum(uzaklaştırma kısmı hariç). Ne yazık ki mmorpg ruhunu kaybettiren,otomatikleştiren bir düzenden çıktı insanlar ve şuanda mmorpg'nin gerçekten nasıl olduğunu gördüklerinde şaşkına uğradılar. umarım en kısa sürede ayak uydururlar ve bir an önce end game'e ulaşma kafasından çıkıp,bu anların tadına varabilirler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt