Son güncellemeden memnunmusunuz?

Yapılan güncellemeleri doğru buluyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .

DontWorry

Üye
Fiyat artışları pot priest 61 skill nerf vs sizler memnunmusunuz bu gidişattan?

Bogateg

Üye
Priest 70 skilinin hasarı bir tık arttirilirsa sorun kalmaz efendim

RickSancheZz

Üye
evet yada hayır diye net cevabım yok, memnun olduğum maddeler var olmadığım maddeler var.

uG0TServed

Üye
100 cash'lik 2 eşyanın zorunlu pazar değerleri 5.5m ve 8.5m söyleyeceklerim bu kadar :)

Porteur

Üye
Memnunum, 100 cash'lik pazar değeri olan emtiya halen 100 cash, 175 cash'lik değeri olan emtiya yine aynı.
Normal oynayan oyuncu için bir sıkıntı yok. Al-sat pazarda vakit geçiren insanlar için sıkıntı..

uG0TServed

Üye
Memnunum, 100 cash'lik pazar değeri olan emtiya halen 100 cash, 175 cash'lik değeri olan emtiya yine aynı.
Normal oynayan oyuncu için bir sıkıntı yok. Al-sat pazarda vakit geçiren insanlar için sıkıntı..
Dostum problem olan şu oyun 12500 cash yükletmiyor 1 hesaba 1 hafta geçmesini beklemen lazım. Benim gibi 1 lvl char açıp ona yükleyip gb almak yerine direk oyundan cash alıp hem giderini karşılıyor hemde kalanı satıyor ben gittim 2 farklı hesabıma 12500 cash çektim 1 lvl lık 2 sindede kalan cashlere pot aldım satayım diye ve elde kaldı 5.5m lik can potu satılıyor ama 8.5me mana kesinlikle satılmıyor. Ayrıca hiç bir oyunda zorunlu pus eşyası bir fiyata satılmıyor tek burda gördüm emin ol pvp serverlarında bile oyunların böyle şeyler olmuyor.

Birde şöyle bir şey var biri 5.5m diğeri 8.5m ise birini 100 cashde tutup diğerini 150 cash 175 cash civarı yapmak zor olmasa gerek.

Porteur

Üye
Dostum problem olan şu oyun 12500 cash yükletmiyor 1 hesaba 1 hafta geçmesini beklemen lazım. Benim gibi 1 lvl char açıp ona yükleyip gb almak yerine direk oyundan cash alıp hem giderini karşılıyor hemde kalanı satıyor ben gittim 2 farklı hesabıma 12500 cash çektim 1 lvl lık 2 sindede kalan cashlere pot aldım satayım diye ve elde kaldı 5.5m lik can potu satılıyor ama 8.5me mana kesinlikle satılmıyor. Ayrıca hiç bir oyunda zorunlu pus eşyası bir fiyata satılmıyor tek burda gördüm emin ol pvp serverlarında bile oyunların böyle şeyler olmuyor.

Birde şöyle bir şey var biri 5.5m diğeri 8.5m ise birini 100 cashde tutup diğerini 150 cash 175 cash civarı yapmak zor olmasa gerek.
Geçmiş olsun, bu durum daha önce belirtilse daha iyi olabilirdi.
Öncelikle her oyunun kendine has dinamikleri var.
Sürekli pot fiyatları eleştirildi.
''Her fırsatta marketten pot mu satılır..!! Şöyle mi olur..!! Oyundan gb silinmiyor..! ''
Diye eleştiriler yapıldı. Yönetimde normal oynayan oyuncuyu korumak adına böyle bir tedbir aldı.
Gerek magic puppet'in satış süresi gerekse mana pot'larla ilgili güncellemeler oyundandaki slot doluluğunu azaltacak ve enflasyon açısından faydalı güncellemelerdir.

12500 Rise cash'i yükletmiyor demişsin. Ben defalarca yükledim ve hiçbir problemle karşılaşmadım.

platoon0x

Üye
bp ye nerf gelmedi, bugfix atıldı orayı düzeltelim lütfen

AcarTR

Üye
Vergilerden bıkıp oyuna geliyoruz. Oyunda da ekstra vergiler geliyor :D

Jacques

Üye
Ben memnunum. Memnun olmayanlar genelde bp priestler dün görev yaparken bi bp pri solo troll beast kesiyordu bunu oyunda tek başına yapabilen hiç job yok.

mmtakiff06

Üye
Memnun olmayan kullanıcıların bir çoğunun nedeni belli zaten ama genel olarak herşey yolunda her güncellemede gelişmeler oluyor. Dahada ileri dönemlerde herşey düzelir elbet.

hakan1811

Üye

Black Desert Onlinede var kardeşim. Hatta minumum ve maximum fiyat değerleri bile var.
Güncellemeler dönerci pazarcıların işlerine gelmiyor arkadaşlar. Anlayın artık.
Gidip bir slota bile vurmadan al sat yaparak kazanan insanlardan bahsediyorum, oyuna zarar veren kan emicilerden...

Promises

Üye
potcular torbacı gibi oldu 4-5m den tradeden gizli gizli pot satıyo , pot lazım mı diye mesaj atmaya da başlar yakında pot pazarcıları

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt