Dostum problem olan şu oyun 12500 cash yükletmiyor 1 hesaba 1 hafta geçmesini beklemen lazım. Benim gibi 1 lvl char açıp ona yükleyip gb almak yerine direk oyundan cash alıp hem giderini karşılıyor hemde kalanı satıyor ben gittim 2 farklı hesabıma 12500 cash çektim 1 lvl lık 2 sindede kalan cashlere pot aldım satayım diye ve elde kaldı 5.5m lik can potu satılıyor ama 8.5me mana kesinlikle satılmıyor. Ayrıca hiç bir oyunda zorunlu pus eşyası bir fiyata satılmıyor tek burda gördüm emin ol pvp serverlarında bile oyunların böyle şeyler olmuyor.Memnunum, 100 cash'lik pazar değeri olan emtiya halen 100 cash, 175 cash'lik değeri olan emtiya yine aynı.
Normal oynayan oyuncu için bir sıkıntı yok. Al-sat pazarda vakit geçiren insanlar için sıkıntı..
Geçmiş olsun, bu durum daha önce belirtilse daha iyi olabilirdi.Dostum problem olan şu oyun 12500 cash yükletmiyor 1 hesaba 1 hafta geçmesini beklemen lazım. Benim gibi 1 lvl char açıp ona yükleyip gb almak yerine direk oyundan cash alıp hem giderini karşılıyor hemde kalanı satıyor ben gittim 2 farklı hesabıma 12500 cash çektim 1 lvl lık 2 sindede kalan cashlere pot aldım satayım diye ve elde kaldı 5.5m lik can potu satılıyor ama 8.5me mana kesinlikle satılmıyor. Ayrıca hiç bir oyunda zorunlu pus eşyası bir fiyata satılmıyor tek burda gördüm emin ol pvp serverlarında bile oyunların böyle şeyler olmuyor.
Birde şöyle bir şey var biri 5.5m diğeri 8.5m ise birini 100 cashde tutup diğerini 150 cash 175 cash civarı yapmak zor olmasa gerek.
Seneye oyuncu kalmayinca duzeltirler kardesim.Memnun olmayan kullanıcıların bir çoğunun nedeni belli zaten ama genel olarak herşey yolunda her güncellemede gelişmeler oluyor. Dahada ileri dönemlerde herşey düzelir elbet.
Black Desert Onlinede var kardeşim. Hatta minumum ve maximum fiyat değerleri bile var.Dostum problem olan şu oyun 12500 cash yükletmiyor 1 hesaba 1 hafta geçmesini beklemen lazım. Benim gibi 1 lvl char açıp ona yükleyip gb almak yerine direk oyundan cash alıp hem giderini karşılıyor hemde kalanı satıyor ben gittim 2 farklı hesabıma 12500 cash çektim 1 lvl lık 2 sindede kalan cashlere pot aldım satayım diye ve elde kaldı 5.5m lik can potu satılıyor ama 8.5me mana kesinlikle satılmıyor. Ayrıca hiç bir oyunda zorunlu pus eşyası bir fiyata satılmıyor tek burda gördüm emin ol pvp serverlarında bile oyunların böyle şeyler olmuyor.
Birde şöyle bir şey var biri 5.5m diğeri 8.5m ise birini 100 cashde tutup diğerini 150 cash 175 cash civarı yapmak zor olmasa gerek.
potlar tradeden verilmiyor yalnız dostumpotcular torbacı gibi oldu 4-5m den tradeden gizli gizli pot satıyo , pot lazım mı diye mesaj atmaya da başlar yakında pot pazarcıları
Pazardan satıp tradeden farkı geri veriyorlarpotlar tradeden verilmiyor yalnız dostum![]()