Son güncellemeden memnunmusunuz?

Yapılan güncellemeleri doğru buluyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .

mmtakiff06

Üye
Seneye oyuncu kalmayinca duzeltirler kardesim.
Yeni bir oyun için beklentilerin nedir bilmiyorum dostum. Ama oyun senin isteklerinle yürümez isteklerinide tahmin edebiliyorum zaten ayrica seneye oyuncu olmayacağını tahmin etmenden çıkardığım tek sonuç yarim porsiyon döner servis.

DeadLegion

Üye
Yeni bir oyun için beklentilerin nedir bilmiyorum dostum. Ama oyun senin isteklerinle yürümez isteklerinide tahmin edebiliyorum zaten ayrica seneye oyuncu olmayacağını tahmin etmenden çıkardığım tek sonuç yarim porsiyon döner servis.
Doner ekmekci olsam oyunun halinden memnun olurdum cunku bu sekilde itham ettigin tayfanin cogu pazarci. Bu guncellemelerde pazarcinin aleyhine bir durum yok hatta tam tersine pazarcinin lehine bir durum var. AHye vergi konulmasi ve premium sarti getirilmesi oyuncuyu pazara itti bu da pazarcinin isine yaradi. Pot fiyatlarinin artmasi pot depolayan pazarcilarin isine yaradi. Craftta yapilan craftla ugrasan kesimin aleyhine guncellemeler pazarcilara yaradi. Ben bunlar ve cok daha fazlasi oldugu icin oyun uzun soluklu olmaz diyorum. Ha akillari baslarina gelir de oyuncu dostu p2wi azaltan guncellemeler ve yeni etkinlikler vs. getirirlerse o zaman oyuncu gitmez. Sen oyunun mevcut halinden memnunsan demek ki bahsettigim pazarcilardan biri sensin. O zaman benim de senin oyunun halinden memnun olmandan cikardigim sonuc bir porsiyon doner servis.

HeaveN

Üye
off pazar vergi düzenlenmesi düzgün gelmediği için memnun değilim boşa paramız gitti sonra düzelttiler :)

HeaveN

Üye
24 saat geldi item koyup alman için ben güncelleme öncesi koydum vergi yoktu alam satılmamış para kesti sonra .
açıklama geldi koyulan itemler 24 saat alınırsa vergi kesilmicek şuan iyi oldu ama daha önceden koyulmuş itemler rehin olabilir para ödeyip alcan mecbur bende ödedim
O kötü oldu..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt