Soothsayer partilerinde 65 level kişiler

harmony

Üye
Nedenini merak ettiğim bir durumdur, parti bulmak için dolaşırken 65 level olmuş ama hala exp partilerinde olan kişiler gördüm. Masrafsız gold kazanmak( Çok fazla oto kişiye şahit oldum ) için mi yoksa başka bir sebebi var ve ben mi bilmiyorum.

harmony

Üye
65lv priest özellikle. Buff u oto ya bağlamış 10-15sn de bir parti 1k heal atıyor. Gece gündüz slottalar.
Evet genelde 65 level priest görüyorum. Eğer coin kazanmak için yapılıyorsa bunun engellenmesi gerekiyor. Şöyle ki exp partilerinin kurulduğu moblardan bu şekilde farm yapılmamalı yoksa exp için kullanılmayan slotları tercih edebilsinler.

Artemiss

Üye
alakasi yok adamlar exp kasıyorlar ve expini %100 'e tamamlamak icin bu slotlarda duruyorlar. coin kasmakla alakasi bile yok 1 mob 1.8 coin veriyor. amelelik yani kimse buna tenezzül etmez.

onurbedirhan

Üye
alakasi yok adamlar exp kasıyorlar ve expini %100 'e tamamlamak icin bu slotlarda duruyorlar. coin kasmakla alakasi bile yok 1 mob 1.8 coin veriyor. amelelik yani kimse buna tenezzül etmez.
Int. priest oynuyorsan otodayken neredeyse 0 mana harcıyorsun heal için, sürekli pot da geliyor + 24 saatte ortalama 30-35m para kasıyor slot sana.

Artemiss

Üye
30 35 m mi :)))) ben 12 saate ancak 7 m topladim oda manama gitti +premiumda var buna ragmen 7 m gercekten bu slotu bilmedigin bariz ortada bence daha fazla konuşma.

harmony

Üye
Bilmediğim için sizlere sormak istedim amacı ne diye, 65 level partide olunca diğerlerinin expini çok düşürüyor buda bir kriter gelmesinler Protean'a :)

CuneytARKIN

Üye
Kardeşim dönülebilecek her slotu 10-12 saat dönüyoruz. Çöp item harici bişey alamıyoruz. 8 kişi döndüğümüz slottan 12 saatte 2 war schyte atıyor o da kişi başı 10m pay düşüyor. harcadığımız 3000-4000 pot geriye kalıyor 2m :D Sootsayerde en azından saaatte 1-2m nakit kazanılıyor fazla pot da gitmiyor o sebepten oyunun şuan en iyi farm slotlarından birisi üzülerek söylüyorum ki sootsayer. siz düşünün gersini.

onurbedirhan

Üye
30 35 m mi :)))) ben 12 saate ancak 7 m topladim oda manama gitti +premiumda var buna ragmen 7 m gercekten bu slotu bilmedigin bariz ortada bence daha fazla konuşma.
Oyun başından beri bu slotta geçirdiğim zamanı ben biliyorum, çok da tartışmayalım istersen

HeaveN

Üye
1 saat belki 700k 800k veriyo 65 lvl ýüzde kasiyo olabilir ben 65 lvl sayer yaptim hagard parti almiyolar yada cz duzgun parti yok baskin var 65 lvl sayer mob 65 lvl hem seri hem idael exp ilerliyo cogu kişi böyle sayer tm exp slotu diyebilirim hizli kascam dersen cz git hagard

DiabIo

Üye
Hayali rakamlarla konuşmaya gerek yok zira bu slotta basit bir hesapla farmlanabilecek max coin miktarına yarım saat burada takılmış her oyuncu ulaşabilir. Şöyle ki:
Slotta spawn olan mob sayısı = 5
Spawn süresi = 45sn
1 mobun düşürdüğü ort coin = 1,800
24 saatte = 60*60*24= 86,400sn
En ufak fire vermeden, moblar buga girmeden dönülürse, yani en iyi ihtimalle max spawn olacak toplam mob sayısı = (86,400/45)*5 = 9,600
Hadi coin de yine en iyi sayılar ile 1,800 den degil de 2k dan hesaplayalım total coin kazancı= 9,600*2,000 = 19,200,000 olur.
En ufak repair pot masrafı olmadan nonstop 24 saat max verimle dönünce alınabilecek en iyi rakam bu hesaba göre taş çatlasa 20m oluyor.
Saatlerce bu slotu dönmüş biri olarak çok net söyleyebilirim ki 30-35m hayali bir rakam.
Ayrıca fire vermeden bu hızda bu kadar uzun sure slotu dönen kimseyi de ben görmedim. Masraf yapmayayım, ağırdan alırım, ufak ufak ex de coin de kasayım diyorsanız günde 4 saat takilarak burada 1 haftada 20m kasabilirsiniz :)
Rakamlar yalan söylemez, takdir sizin arkadaşlar.

CasuaLHunteR

Üye

Int. priest oynuyorsan otodayken neredeyse 0 mana harcıyorsun heal için, sürekli pot da geliyor + 24 saatte ortalama 30-35m para kasıyor slot sana.
ORTAK CEVAP
24 saatte 12m falan atıyor saatte 500 k geliyor. Upgrade cart curt şanslıysan çöplerle vs 15m oluyor 24 saat döndüm mü evet sadece 2 saatlik uykuyla 24 saat döndüğüm çok oldu amerikalı ve alman arkadaşlar saolsunlar çok döndürttüler o slotu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt