Nedenini merak ettiğim bir durumdur, parti bulmak için dolaşırken 65 level olmuş ama hala exp partilerinde olan kişiler gördüm. Masrafsız gold kazanmak( Çok fazla oto kişiye şahit oldum ) için mi yoksa başka bir sebebi var ve ben mi bilmiyorum.
Evet genelde 65 level priest görüyorum. Eğer coin kazanmak için yapılıyorsa bunun engellenmesi gerekiyor. Şöyle ki exp partilerinin kurulduğu moblardan bu şekilde farm yapılmamalı yoksa exp için kullanılmayan slotları tercih edebilsinler.65lv priest özellikle. Buff u oto ya bağlamış 10-15sn de bir parti 1k heal atıyor. Gece gündüz slottalar.
Int. priest oynuyorsan otodayken neredeyse 0 mana harcıyorsun heal için, sürekli pot da geliyor + 24 saatte ortalama 30-35m para kasıyor slot sana.alakasi yok adamlar exp kasıyorlar ve expini %100 'e tamamlamak icin bu slotlarda duruyorlar. coin kasmakla alakasi bile yok 1 mob 1.8 coin veriyor. amelelik yani kimse buna tenezzül etmez.
sende abartmısın iyice BroInt. priest oynuyorsan otodayken neredeyse 0 mana harcıyorsun heal için, sürekli pot da geliyor + 24 saatte ortalama 30-35m para kasıyor slot sana.
Oyun başından beri bu slotta geçirdiğim zamanı ben biliyorum, çok da tartışmayalım istersen30 35 m mi ))) ben 12 saate ancak 7 m topladim oda manama gitti +premiumda var buna ragmen 7 m gercekten bu slotu bilmedigin bariz ortada bence daha fazla konuşma.
arkadaşım saçmalama maximum 8 m nakit30 35 m mi ))) ben 12 saate ancak 7 m topladim oda manama gitti +premiumda var buna ragmen 7 m gercekten bu slotu bilmedigin bariz ortada bence daha fazla konuşma.
ben 200 m almıştım geçen 5 saatte soothsayerde süper değil miarkadaşım saçmalama maximum 8 m nakit
30 35 haInt. priest oynuyorsan otodayken neredeyse 0 mana harcıyorsun heal için, sürekli pot da geliyor + 24 saatte ortalama 30-35m para kasıyor slot sana.
alakasi yok adamlar exp kasıyorlar ve expini %100 'e tamamlamak icin bu slotlarda duruyorlar. coin kasmakla alakasi bile yok 1 mob 1.8 coin veriyor. amelelik yani kimse buna tenezzül etmez.
ORTAK CEVAPInt. priest oynuyorsan otodayken neredeyse 0 mana harcıyorsun heal için, sürekli pot da geliyor + 24 saatte ortalama 30-35m para kasıyor slot sana.