Soothsayer slot muhtarının bizzat ağzından edilmiş küfürler.

ViggyLante

Üye
Evet arkadaşlar, trilyon tane laf ettiler hepsini eklemeye gerek bile yok. Sadece ağızlarını bozdukları dakikaları ekliyorum. Ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar, tehdit bile ediyorlar. Bunun bir yaptırımı varsa parçası olmaktan gurur duyarım. Bu olay Soothsayer slotunda yaşandı, slot onlara aitmiş. Bizim gelip burada soothsayer kesmemiz ayıpmış, muhattap almayınca da bu şekilde cevap verdiler.

"DİKKAT! Küfürlüdür, açmadan önce bilgilendirmek istiyorum."

uturuncu

Üye
üzücü bir durum olmuş. bugün cumartesi itibariyle 1 haftadır oynuyorum. hep kasılmadım çünkü amaç kasılmak değil bug ve hataları bildirmek bunun için geziyorum dolaşıyorum varsa gördüğüm bugları hataları ticket atıyorum. yani alphanın amacı belliyken bu tarz kişileri anlayamıyorum. son 3 gündür birkaç kişiye denk geldim iyi güzel sohbet ediliyor kendileriyle, iyi insana denk geldim onlarlayken kasılıyorum sadece, haricinde gezip dolaşıyorum size de denk gelir umarım iyi kişiler. şuana kadar sadece 1 kere küfür edenlere denk geldim sizin yaşadığınız gibi onda da üstelemedim sağ üstten server odasını 1 yerine 3 yaparak değiştirdim. size de tavsiyem malesef bu :) yetkililer ne yapar bilemem ama onlara da sabır diliyorum tonla işin üzerine birde bunlarla uğraşacaklar.

Muti

Üye
üzücü bir durum olmuş. bugün cumartesi itibariyle 1 haftadır oynuyorum. hep kasılmadım çünkü amaç kasılmak değil bug ve hataları bildirmek bunun için geziyorum dolaşıyorum varsa gördüğüm bugları hataları ticket atıyorum. yani alphanın amacı belliyken bu tarz kişileri anlayamıyorum. son 3 gündür birkaç kişiye denk geldim iyi güzel sohbet ediliyor kendileriyle, iyi insana denk geldim onlarlayken kasılıyorum sadece, haricinde gezip dolaşıyorum size de denk gelir umarım iyi kişiler. şuana kadar sadece 1 kere küfür edenlere denk geldim sizin yaşadığınız gibi onda da üstelemedim sağ üstten server odasını 1 yerine 3 yaparak değiştirdim. size de tavsiyem malesef bu :) yetkililer ne yapar bilemem ama onlara da sabır diliyorum tonla işin üzerine birde bunlarla uğraşacaklar.
keşke herkes böyle olsa. Ayrıca küfür eden kişiyi burdan kınıyorum, en az 25-30 yaşında bir insanın böyle konuşması çok acınası bir durum. Bu gibi oyunculara şimdiden IP ve hardware ban atılması taraftarıyım, böyle kişiler oyunda olursa oyunu sürekli aşağı çekerler.

ViggyLante

Üye
Normalde kesinlikle üstelemez hatta cevap bile vermezdim, ancak arkadaş kendinden baya emin duruyor grubumdaki kimseyi veyahut beni oyunda hiçbir partiye aldırmama konusunda ve adımı mimleyebileceğinden bayağı emin :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt