Soothslayer slotlarındaki macrolar

serkanqq

Üye
Soothslayer slotlarının neredeyse %90'ını macrocular ele geçirmiş durumda hangi camp'a girerseniz girin illa en az 2 slotta macrocular var bi gm sadece bu slotları camp camp gezse günlük en azından 50-100 kişi macrodan banlanır bunların takibi nasıl yapılacak bilmiyorum reportluyoruz ama malesef adam 3 gündür aynı slotta macro ile kasmaya devam ediyor

osmanyeginoglu

Üye
malesef ben oyundan soğudum bu resmen göz ardı ediliyor.iki seçenek var ya makrodan kendileri para kazanıyor yada banlayarak oyuncu eksiltmek istemiyorlar ama bu şekilde davranarak belli elit oyuncu kadrosunu kaybedeceklerdir.birçok insan knightı tren koxp ve illegal oyuncular yuzunden bıraktı.
oyunun reklamında her insan adalet ister sloganı vardı adaletsizlik diz boyu gelde gülme :)

JaxSui

J
malesef ben oyundan soğudum bu resmen göz ardı ediliyor.iki seçenek var ya makrodan kendileri para kazanıyor yada banlayarak oyuncu eksiltmek istemiyorlar ama bu şekilde davranarak belli elit oyuncu kadrosunu kaybedeceklerdir.birçok insan knightı tren koxp ve illegal oyuncular yuzunden bıraktı.
oyunun reklamında her insan adalet ister sloganı vardı adaletsizlik diz boyu gelde gülme :)
oyun makrodan nasıl para kazanabilir ? Logitech mouse satarak falan mı ?

anil

Üye
Slotta zombi gibi exp kasmaya yoneltirlerse milleti makro açarlar tabi. Görevle son seviyelere gelinecek denilen oyunda görevle 30 lvl olunuyor anca. Milletin işi gücü yok 7/24 slotta mob mu kesmesini bekliyorsun? Bu tamamen yönetimin iş bilmezligi. Gittiler dandik bir oyunun dandik level atlama yöntemini bire bir buraya aktardılar. 100 kere dedik görevlerle ilerlensin diye ama dinletemedik

By_korkusuz

Üye
valla hacım bunları banlarlarsa oyuncu kalmaz çünkü millet elle kasmak istemiyor oyunda genie olsa hepsi genie açacak ben şahsen girmiyorum kasamıyorum çar 33 levelde kaldı

nurus207

Üye
Soutslayer ların tüm slotları ksli,adamların istinasız hepsi macro,ks de işlerine geliyor yatma sorunları kalmıyor.
Biz enayimiyiz elimizle kasıyoruz,buna önlem alınmazsa pvp serverlardan ne farkı kalacak.
Ben party kuruyorum,ex kasıcam adam macro olduğu için geliyor slota bırakıyor yatıyor,onunda işine geliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt