İşlemci ile alakalıdır belkide zaten sorunu tam nokta atışı tespit etmediler bence bir değişiklik ile sorun yaşamayanlar yaşamaya başlıyor senin sorunun çözülüyor sonra diğerinin sorunu çözülüyor başka sorun olabiliyor ama normal elbet düzelicek düzelir yani çünkü çabalıyorlar uğraşıyorlar anında olacak birşey olduğunu düşünmüyorum milyar dolarlar harcanan oyunlarda da oluyor bu sorunlarAynen öyle. Hiçbir oyun çoooook eski driverlar (2-3 senelik) olmadığı sürece birebir güncel driver kullanılmıyor diye hata vermez. Aksine yeni driver sürümü geldiği zaman hata verir oyunlar güncellenene kadar, birkaç sürüm eskilerde de daha stabil çalışırlar.
Hangi firma ? Hangi model ? Hangi driver ? Bari açıklasaydınız. Sorunu yaşyan NVIDIA kullanıcısı da var, AMD de. Arkadaşım gıcır gıcır sistemde 4070 Ti ile oynuyor dakika başı hata alıyor, oyundan düşüyor, zindana giremiyor. Bir başka arkadaşım 3060'lı laptopta hiç hata almıyor. Ben keza i7-7700k ve 1080 Ti ile hiç crash almıyorum ama karakter değiştirme ekranına dönemiyorum asla. Mutlaka çık-gir yapmam gerekiyor oyuna. Bir başka arkadaş sadece Dorion 1'de alıyor hatayı... AMD kullanıcısı birkaç kişi tekonoloji forumlarında, driver güncelledikten sonra asıl bu hatayı aldıklarını yazmışlar.
Türlü türlü hata var yani. Keşke tek tuşla ekran kartı güncelleyerek çözülse... Sorun yazılımsal, kodlarınızla ilgili gibi duruyor.
1050ti bu oyun için yeterli bir kart değil 3200G de yeterli değil zaten ayrıca i710th nesil artık eski sayılıyor ama yine idare eder1050 ti Güncelledim crash sayısı arttı. Yan pc 3200G APU ve güncellemedim. Neredeyse oyun başından beri toplasanız 5 kere anca crash yemiştir. 1050ti çok iyi bir kart değil evet ama üst üste 5 kere crash yiyecek bir ekran kartıda değilBence sorun işlemci frekansı ile alakalı. Kasa pcnin işlemci frekansı daha yüksek ve doğru dürüst crash yemediği gibi oyundaki geçişlerde daha iyi. Laptopum daha yeni nesil (i7 10th) ama işlemci frekansı daha düşük.
EDİT 1: Tam şu anda oyun kafayı yediOyun içi hiç bir yere tıklayamıyorum (Ana pc)
EDİT 2 : Tıklamam gereken butonun üstüne tıklayınca çalışmıyor 2 milim aşağısına tıklayınca çalışıyor(Ana pc)
Valla 1050 ti ile 80/90 fpsyi görebiliyordum ancak artık makina biraz fazla dolu şu anda 60 larda. 3200G ise 45/50 . Bence orta düzeyde herkese 60 fps yeter =) Ama zaten üst düzey bir konfor için kesinlikle yetersiz.1050ti bu oyun için yeterli bir kart değil 3200G de yeterli değil zaten ayrıca i710th nesil artık eski sayılıyor ama yine idare eder![]()
Aynen öyle. Hiçbir oyun çoooook eski driverlar (2-3 senelik) olmadığı sürece birebir güncel driver kullanılmıyor diye hata vermez. Aksine yeni driver sürümü geldiği zaman hata verir oyunlar güncellenene kadar, birkaç sürüm eskilerde de daha stabil çalışırlar.
Hangi firma ? Hangi model ? Hangi driver ? Bari açıklasaydınız. Sorunu yaşyan NVIDIA kullanıcısı da var, AMD de. Arkadaşım gıcır gıcır sistemde 4070 Ti ile oynuyor dakika başı hata alıyor, oyundan düşüyor, zindana giremiyor. Bir başka arkadaşım 3060'lı laptopta hiç hata almıyor. Ben keza i7-7700k ve 1080 Ti ile hiç crash almıyorum ama karakter değiştirme ekranına dönemiyorum asla. Mutlaka çık-gir yapmam gerekiyor oyuna. Bir başka arkadaş sadece Dorion 1'de alıyor hatayı... AMD kullanıcısı birkaç kişi tekonoloji forumlarında, driver güncelledikten sonra asıl bu hatayı aldıklarını yazmışlar.
Türlü türlü hata var yani. Keşke tek tuşla ekran kartı güncelleyerek çözülse... Sorun yazılımsal, kodlarınızla ilgili gibi duruyor.