Sorunlar çözülecek mi ?

NOCHE

Üye
Biz gerçekten alt yapısı türk olduğu için gavur kazanmasın diye ekip olarak başladığımız ama sanki beta sunucusu gibi hatta şöyle söylim 1 hafta oldu bir düzelme varmı kimse kimseyi kandırmasın yok...

Oyun ansızın lagdan oynanmaz hale geliyor
Pazar açılmıyor 10 dk pazar acmayla uğraşıyorsun hadi bı sabır dedin açtın item cekemiyorsun exp slotlarında her gün sayısı daha çok artan macrocu kolsuz arkadaşlar exp kastirmiyor yani kusura bakmayın dostlar yetkililer 1 haftadır ilgilenmiyor 1 2 gün daha sabır sabır da istek arzu heves gitti vallahi

Aziz

Üye
Beklenilenin üstünde bir oyuncu akını olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı planlamalarda hata oldu. Bende oyuncuyum. Benim de bu konu da şikayetlerim oluyor. Ancak geçen twitch yayınında çözülmek üzere olduğunu söylediler. Bekleyip göreceğiz. Umarım oturur. Eskiden daha kötü sorunlar vardı. Çözdüler. Bunu da çözeceklerdir. Bu çözüldüğü andan itibaren de oyun hızlı gelişim gösterir artık.

NOCHE

Üye
Beklenilenin üstünde bir oyuncu akını olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı planlamalarda hata oldu. Bende oyuncuyum. Benim de bu konu da şikayetlerim oluyor. Ancak geçen twitch yayınında çözülmek üzere olduğunu söylediler. Bekleyip göreceğiz. Umarım oturur. Eskiden daha kötü sorunlar vardı. Çözdüler. Bunu da çözeceklerdir. Bu çözüldüğü andan itibaren de oyun hızlı gelişim gösterir artık.
İnşallah dostum gerçekten bizde bunu istiyoruz ekip arkadaşlarımızla ama ciddi anlamda ilgisizlik görüyoruz bu net macro kullanan kişilere özellikle yaptırım yapılması gerekiyor ama hayla bir hamle yok

Aziz

Üye
İnşallah dostum gerçekten bizde bunu istiyoruz ekip arkadaşlarımızla ama ciddi anlamda ilgisizlik görüyoruz bu net macro kullanan kişilere özellikle yaptırım yapılması gerekiyor ama hayla bir hamle yok
Benim gözümün önünde birileri banlandı. Hatta bazı yayıncılara da ceza kestiler. Yetişmek zor. Makro yapan sayısı yüzleri geçiyor. Ben clanımda bile tutmuyorum makro yapanı. 1-2 saat kasıyorum. Çıkıyorum. Level zor evet. Aynı şeyleri yapmak insanı sıkıyor. Hakta veriyorum. Saatlerce oraclede kasmak gerçekten itici bir durum yaratabiliyor. Ancak levelın da frenlenmesi lazım. Sorunlar bitip level sistemi biraz daha basite indirgendiğinde bu makronun da bir nevi önüne geçilmiş olur. Aynı zamanda saçma, mantıksız animasyon iptalnin kaldırılmasıi ve skill sisteminde değişikler sorunun çözümünü sağlar. Ancak kısa vadede olur mu? Sanmıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt