Spesifik İtem drobu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lorddark

Üye
Herkese merhaba ;

Oyunda drop oranlarını etkilediğini düşündüğüm hiç birşey atmamasına neden olduğunu düşündüğüm bir durum bu . Bazı itemler örn. Runic golemden Arch sword ve vixen atması gibi bu tarz bir farm anlayışının oyuna zarar verdiğini düşünüyorum bence epic item atan moblar her türlüsünü random atmalı şansı olan o an gelecek olan itemi almalı . mesela random epic weapon atma şansı %4 %5 olmalı tamamen farazi bir rakam ama x bir item değil direk epic weapon yada epic armor. bu durum solo oyuncuları da bir nebze rahatlatacaktır. lizardman kalkan ve spinning atıyor mesela bunun yerine bunu atıyorum runic golemden daha düşük olacak şekilde random epic weapon olarak ayarlasalar insanlar ihtimal olduğu için daha fazka şevkleneceklerdir. bu sayede clanların bütün slotları rowla kapatmasının önüne bi nebze geçilebilir en azından diğer oyuncular da bu durumdan faydalanabilirler. Yani runic bunları %0.1 ile atıyorsa %1 ile epic weapon atsın ki bi nebzede olsun farm bize heycan versin saatlerce sadece gold dropu görmek şahsen beni mutlu etmiyor.

Aziz

Üye
Merhaba,

Her gün foruma droplar hakkında bir çok konu açılıyor ancak forumun genel düzeni ve kirliliği önlemek açısından sizden önce açılmış konu altından devam ediniz. Buradan devam edebilirsiniz. Bundan dolayı konunuzu kilitliyorum. Lütfen konu açmadan önce arama bölümünü kullanınız.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt