Sevgili Morganlefay,
Bence oyunun bir açığını kötüye kullanmaktan ceza almadığın için teşekkür etmelisin. Neyi kastettiğimi biliyorsun.
Sevgiler
Abi açığın ne olduğuna biz nasıl, neye göre karar verecez? O görevi hiçbir şey vermeden yapılmıyor ki. 2 tane tanned ayı derisi 4 tane gold plate istiyor. Bunu craftı açtığınızda testlerini yapıp nihai haline karar verdikten sonra bize bu şekilde siz sunmadınız mı? Tanned ayı derisini yapabilmek için 3 hafta günde 15 saat skinning hayvanlarını kovaladık, yan charımızın skinningini 30 yaptık. Üstüne dünya kadar masraf yapıp pazardan deri aldık.
Emeğimizin karşılığı olarak kimsenin yapamadığı unique makas görevini yapıp exp kasıyorduk ki 1 güncellemeyle respawn süresi 2 katına çıktı. Markete satış fiyatının 2 m olması zaten oyunun başından beri olan bir durumdu, bunun açık olduğunu düşünmüyorum.
Hadi oyuna coin giriyor diye onu kapattınız anladım, respawn süresi neden 2 katına çıktı? Leatherworkingte kastığımız char şuan bomboş duruyor, en azından ayı derisi + gold plate ile o taraftaki emeğimizle weapona exp kasma imkanımız olurdu, onu da elimizden aldınız. Bunun adı malesef açık kullanma değil, önde gidiyoruz diye ceza çekme.
Yarın öbür gün diğer weapon craftları yapmaya başladığımızda eminim onlara da sırf biz yapıyoruz diye nerfler gelecek. Bu oyunda bir şeyleri ilk yapmak saatlerce emek vermek her zaman cezalandırılıyor.
Oyun başından beri crafta yatırım yapanlar, emek verenler emeğinin karşılığını alacak sözünüze güvenip bu işe girdik. Ancak yeni başlayanlar, arkadan gelenler yüzünden önümüze sürekli taş koyuluyor. Şuanki düzende yatırımımızı 4-5 ayda amorti bile edemeyeceğimizi düşünüyorum.