stag avcılık

KhoneMai

Üye
arkadaslar bu stag denen yaratık dorionda nerede cıkıyor craft acıldı acılalı tavuktan başka denk gelmiyor dorinda

Witch_King

Üye
ayıların orda çıkıyor. inat ettim bekledim 1 kg çekirdek yedim tam çıktı geldi başkası kesti pehhh
O gelenlerin bir de lunaskar versiyonları var. Bütün kamplara tek tek geçiş yapıp re-spawn sürelerini biliyorlar kesiyorlar domuzları filan.

MaRaKeSH

Üye
O gelenlerin bir de lunaskar versiyonları var. Bütün kamplara tek tek geçiş yapıp re-spawn sürelerini biliyorlar kesiyorlar domuzları filan.

dün tavukları nerde kestiklerini buldum protean gate de en sona doğru yürüyün 15 tane tavuk respawn oluyor

priesttt

Üye
eski sistem iyiydi rast gele haritanın bir yerine atıyordu, şimdi aynı yerde belli sürelerde çıkıyor adamlar koşturuyor onlara

KhoneMai

Üye
Bu slotlardaki Tiger'lardan bahsetmiş olabilir. Ayı derken küçük moblardan kast etmiş olabilir. Bence normal mobların içinde drobu yoktur. Köpek ile beraber seri seri o slotu keserler
Biz deatvalleyde farm atarken içinden düşüyordu knka

Archantos

Üye
Biz deatvalleyde farm atarken içinden düşüyordu knka
Hangi slottan ? Peki düşen şey Skinnig arttırıyor mu sadece deri olarak mı elde ediyorsunuz? Okuduğum mesajdan sadece varsayımda bulundum dediğiniz olabilir çünkü direk olarak kesebileceğiniz normal moblardan düşer diye net bir açıklama yapmadıkları için

KhoneMai

Üye
Hangi slottan ? Peki düşen şey Skinnig arttırıyor mu sadece deri olarak mı elde ediyorsunuz? Okuduğum mesajdan sadece varsayımda bulundum dediğiniz olabilir çünkü direk olarak kesebileceğiniz normal moblardan düşer diye net bir açıklama yapmadıkları için
Underkinglerden düşüyordu mesleğin seviyesini yukseltmiyordu drop olarak atiyordu

Archantos

Üye
Dikkat edersen pazarda ürünler var ve sayıları 500 adetlerden fazla bunları sadede ayı keserek kastiklarini sanmıyorum benim dusuncem
Drop olarak kutu içi baya zengin respawn süresini tutup seri seri dönmüş olabilirler ama sizin dediğinizde olabilir tabiki . Proteanda craft yaparken rast geldiğim tigerleri kesmiştim baya hızlı birikiyordu

glaurung

Üye
Saniye tutan çeteler ve bu çetelere göz yuman yönetim olduğu sürece siz eli boş gözü yaş dolaşacaksınız. Adamlar 3x8 saat bir chara girip saniyesi saniyesine kesiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt