Knka bende yeni ogrendim ayıları falan kestigindede içinde de çıkıyormuş drobu varmış bilgin olsunayıların orda çıkıyor. inat ettim bekledim 1 kg çekirdek yedim tam çıktı geldi başkası kesti pehhh
Bu arada bunda dorion beklemene gerek yok craft için bekliyorsan o ayrı ama seviye için uğraşıyor isen diğer haritalardakini kesebilirsinayıların orda çıkıyor. inat ettim bekledim 1 kg çekirdek yedim tam çıktı geldi başkası kesti pehhh
Knka bende yeni ogrendim ayıları falan kestigindede içinde de çıkıyormuş drobu varmış bilgin olsun![]()
O gelenlerin bir de lunaskar versiyonları var. Bütün kamplara tek tek geçiş yapıp re-spawn sürelerini biliyorlar kesiyorlar domuzları filan.ayıların orda çıkıyor. inat ettim bekledim 1 kg çekirdek yedim tam çıktı geldi başkası kesti pehhh
O gelenlerin bir de lunaskar versiyonları var. Bütün kamplara tek tek geçiş yapıp re-spawn sürelerini biliyorlar kesiyorlar domuzları filan.
valla bende yeni ögrendim aynı sekilde kader arkadasıyızşaka yapma bak kalbime inecek la 2 gün başlarında bekledim :s
Knka bende yeni ogrendim ayıları falan kestigindede içinde de çıkıyormuş drobu varmış bilgin olsun![]()
Bu slotlardaki Tiger'lardan bahsetmiş olabilir. Ayı derken küçük moblardan kast etmiş olabilir. Bence normal mobların içinde drobu yoktur. Köpek ile beraber seri seri o slotu keserlerBak knkayada drobu düşüktür
Biz deatvalleyde farm atarken içinden düşüyordu knkaBu slotlardaki Tiger'lardan bahsetmiş olabilir. Ayı derken küçük moblardan kast etmiş olabilir. Bence normal mobların içinde drobu yoktur. Köpek ile beraber seri seri o slotu keserler
Hangi slottan ? Peki düşen şey Skinnig arttırıyor mu sadece deri olarak mı elde ediyorsunuz? Okuduğum mesajdan sadece varsayımda bulundum dediğiniz olabilir çünkü direk olarak kesebileceğiniz normal moblardan düşer diye net bir açıklama yapmadıkları içinBiz deatvalleyde farm atarken içinden düşüyordu knka
Bu slotlardaki Tiger'lardan bahsetmiş olabilir. Ayı derken küçük moblardan kast etmiş olabilir. Bence normal mobların içinde drobu yoktur. Köpek ile beraber seri seri o slotu keserler
Underkinglerden düşüyordu mesleğin seviyesini yukseltmiyordu drop olarak atiyorduHangi slottan ? Peki düşen şey Skinnig arttırıyor mu sadece deri olarak mı elde ediyorsunuz? Okuduğum mesajdan sadece varsayımda bulundum dediğiniz olabilir çünkü direk olarak kesebileceğiniz normal moblardan düşer diye net bir açıklama yapmadıkları için
İlginç deneyeceğim yakın zamandaUnderkinglerden düşüyordu mesleğin seviyesini yukseltmiyordu drop olarak atiyordu
Dikkat edersen pazarda ürünler var ve sayıları 500 adetlerden fazla bunları sadede ayı keserek kastiklarini sanmıyorum benim dusuncemİlginç deneyeceğim yakın zamanda
Drop olarak kutu içi baya zengin respawn süresini tutup seri seri dönmüş olabilirler ama sizin dediğinizde olabilir tabiki . Proteanda craft yaparken rast geldiğim tigerleri kesmiştim baya hızlı birikiyorduDikkat edersen pazarda ürünler var ve sayıları 500 adetlerden fazla bunları sadede ayı keserek kastiklarini sanmıyorum benim dusuncem