Stat - Damage Mantıksızlığı.

Deasis

Üye
1 mage için 1500 fark etmeli? Aga 60 lv okçunun canı 1200 diyorum sana. 1500 damagenin nasıl bir damage olduğunun farkında değilsin bence.
Kardeşim konunun temelini anlamıyorsun. Oyunda ki tüm statları kastediyorum sadece magenin damage'i değil. Str, int, hp, mp tüm statlar tutarsız. Yani sence şu mantıklı mı? "Ben 200 damage farkı kapatmak için 1 skill fazla vurayım ya da gidip dünyanın parasını kasıp farm yapıp itemleri tamamlamaya çalışayım." sen hangisini seçersin. Ben bir mage oyuncusu olarak bunu farkettikten sonra neden dünyanın emeğini verip item peşinde koşayım ki taş çatlasa 200 damage için. Anlatmaya çalıştığım bu. Aynı şekilde HP statları ve HP itemleri de böyle. Anlatmaya çalıştığım tüm statlarda ki dengesizlikler. Başka mmorpg oynamasak anlayacağız ama oyunda ki tüm mekanikler ko'nun aynısıyken statları neden farklı bir sistemde yapsınlar ki? Statları yapamamışlar, şuan oturmamış, hesaplamalarında yanlışlık var anlatmaya çalıştığımız bu.

Deasis

Üye
adamlar gitsin bir sürü test serveri açsın beta server açsın binlerce oyuncunun içinden birisi çıksın damageler dengesiz aynn knk çk dngsz .s.s genne BOŞ dolu bir konu e.s
Sen bu oyunun binlerce testten geçip sorunsuz, bugsız, hatasız bir şekilde açıldığına ikna olduysan eyvallah sana anlatacak bir şeyimiz yok zaten :)

mert13

Üye
Gskameoskeow8wkrwoeozkalcksndj kankaaa bu kadar haklı bi konuda nasıl bu kadar boş konuşmayı başardın anlamadım

SoloFarmer51

Üye
61 level priestin gelip 61 level warriordan kutu çalmasına ne diyorsun? +7 paper setle geliyor 1.5 2k vuruyor. Ben knight falan oynamadım warrior kurdum ve bu classın kendi başına bu kadar zorlanacağını bilseydim kurmazdım. Sırf solo farmda kutu çalabilmek içinde gidip battle priest mi ne diyorlar onu kasmak istemiyorum eşit şartlar altında kendi itemimi düşürüp basmak istiyorum. Pazarda 1 mino 45 m benim buna bu M i kasıp verecek gücüm yok. Kendim düşürmek istiyorum ama nafile. Tam boş slot buldum diyorum 10 dakika sonra geliyor bir priest tak tak çalıyor sonra git şurada kas diyor utanmadan. Bu böyle devam edecekse ben oyunu bırakayım priestler farm atmaya devam etsin. Eşit şart yok. Zindan gelecek diyorlar. Zindan muhabbeti varsa oraya yap abi farmlık mobları saat ücretli girelim belli başlı dropları olsun millet ks ile uğraşmasın. Kaç bin oyuncu var proteanda 10 server var 20 kişilik mino slotu eder bu. DV de 3 dv var oda 6 kişilik mino farm demektir. Abi geriye kalan binlerce kişi ne yapacak nasıl farmlayacak? Ekip kurup git başka şeyler kes diyenler çıkabilir. Çağırın abi beni ekibinize keselim yüksek levelleri item düşerse pay edelim discorda da gelirim. Birde anlam veremediğim olay 60 skili %300 base of atack damage diyor bu atack damage nerden baz alınıyor 1100 fiziksel hasarım var buffsız vs görev itemleriyle bunun mu %300 ü yoksa 244+70 olan STRnin mi%300 ü yoksa elimde olan silahın 128 AP bunun mu %300 ü?

Deasis

Üye
Sen için söyledim knks
Dolu yap biraz kanka seni dinleyelim madem
61 level priestin gelip 61 level warriordan kutu çalmasına ne diyorsun? +7 paper setle geliyor 1.5 2k vuruyor. Ben knight falan oynamadım warrior kurdum ve bu classın kendi başına bu kadar zorlanacağını bilseydim kurmazdım. Sırf solo farmda kutu çalabilmek içinde gidip battle priest mi ne diyorlar onu kasmak istemiyorum eşit şartlar altında kendi itemimi düşürüp basmak istiyorum. Pazarda 1 mino 45 m benim buna bu M i kasıp verecek gücüm yok. Kendim düşürmek istiyorum ama nafile. Tam boş slot buldum diyorum 10 dakika sonra geliyor bir priest tak tak çalıyor sonra git şurada kas diyor utanmadan. Bu böyle devam edecekse ben oyunu bırakayım priestler farm atmaya devam etsin. Eşit şart yok. Zindan gelecek diyorlar. Zindan muhabbeti varsa oraya yap abi farmlık mobları saat ücretli girelim belli başlı dropları olsun millet ks ile uğraşmasın. Kaç bin oyuncu var proteanda 10 server var 20 kişilik mino slotu eder bu. DV de 3 dv var oda 6 kişilik mino farm demektir. Abi geriye kalan binlerce kişi ne yapacak nasıl farmlayacak? Ekip kurup git başka şeyler kes diyenler çıkabilir. Çağırın abi beni ekibinize keselim yüksek levelleri item düşerse pay edelim discorda da gelirim. Birde anlam veremediğim olay 60 skili %300 base of atack damage diyor bu atack damage nerden baz alınıyor 1100 fiziksel hasarım var buffsız vs görev itemleriyle bunun mu %300 ü yoksa 244+70 olan STRnin mi%300 ü yoksa elimde olan silahın 128 AP bunun mu %300 ü?
Dediklerine katılıyorum kısmen. Anlatmaya çalıştığım şeyler de benzer olaylar. Sanki classlar alelade hazırlanmış gibi. Kimin ne kadar vurması gerektiği ne kadar defansı olacağı doğru hesaplanmamış.

husko241

Üye
Bp ler her zaman fazla vurur hocam, 3lu 5li combosu bilen bir okcu da solo bir warriordan kutu alabilir.

Bp o kadar fazla vurmak icin can ve defansindan feragat ediyor. 64 levelim 700 civari canim var defans i hatirlamiyorum ancak dusuk.

SoloFarmer51

Üye
Warriorların solo farm yapacak bir yeri yok KS atanlar yüzünden. Zindanlara farm slotu getirilsin diye bir öneri konusu açtım böyle bir şey yapılırsa millet rahatça kendi farmını yapabilir. Diğer türlü dediğiniz knight oyunundan farkı kalmaz bunun slot için kavga etmeye devam edilir ks atabilen atar atamayan oyunu bırakır.

JaxSui

J
Warriorların solo farm yapacak bir yeri yok KS atanlar yüzünden. Zindanlara farm slotu getirilsin diye bir öneri konusu açtım böyle bir şey yapılırsa millet rahatça kendi farmını yapabilir. Diğer türlü dediğiniz knight oyunundan farkı kalmaz bunun slot için kavga etmeye devam edilir ks atabilen atar atamayan oyunu bırakır.
Knight kafasında oldugunuz içindir o. Craft diye bir şey var. Bak sabaha kadar materyal topladım şimdi satacağım ve senin kasamadığın parayı kasacağım. İlla mob kes item yap değil bu oyun. Lütfen...

husko241

Üye
Knight kafasında oldugunuz içindir o. Craft diye bir şey var. Bak sabaha kadar materyal topladım şimdi satacağım ve senin kasamadığın parayı kasacağım. İlla mob kes item yap değil bu oyun. Lütfen...
Ne topluyosunuz hocam genel olarak? Hep misir filan mi yoksa diger materyallere talep var mi? Merakimdan soruyorum konu disi oldu kusura bakmayin

JaxSui

J
Ne topluyosunuz hocam genel olarak? Hep misir filan mi yoksa diger materyallere talep var mi? Merakimdan soruyorum konu disi oldu kusura bakmayin
Hocam biz kasmıyoruz belki ama aşçılık kasan çok insan var. Onlara materyal topluyorum. Bazıları güzel gidiyor 10k dan falan.

Deasis

Üye
İleri de klan kaleleri gelecek. Klan kaleleri için kum, demir gibi materyaller istiyor. Onları toplayabilirsin. Cooking için sebze toplayabilirsin. Şuan geleceğin ne olacağı bilinmediği için her türlü materyali bulundur derim bankanda.

Herkese istediği gibi kasma yöntemi sunulmalıdır.
Dostum böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum keşke olsa da herkes istediği yöntemle kasıp oyun oynayasa :(

Hocam biz kasmıyoruz belki ama aşçılık kasan çok insan var. Onlara materyal topluyorum. Bazıları güzel gidiyor 10k dan falan.
Cooking, zırhçılık, kuyumculuk henüz aktif olmayan meslekler var. Hepsi için her türlü materyal lazım olabilir ileride. Ne görüyorsak toplamak gerekli. Önemli önemsiz ileride ayrılacaktır zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt