Step Back

sbh

Üye
Bu step back skilli milleti karşı tarafın içine atmak için click bait olarak mı konulmuş, azımsanmayacak kadar sıklıkla uzaklaştırmak yerine partinin içine zıplatıyor. Benim canımın azaldığını hit yediğimi sağa sola hareket ettiğimi anında oyun algılayabiliyor da ne tarafa döndüğümü neden algılayamayıp ters tarafa zıplatıyor. Oyunlara bozuk hile koyup kendine bomba attıran bir adam vardı aynı onun yaptığına benzemiş bu step back skilli kaçırmak yerine içine atıyor

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Adı üstünde Step Back (Geri zıplama) mevcut duruş pozizyonuna göre tam arka tarafınıza zıplayacaktır.
Taktiksel olarak bunu siz hesaplamanız gerekiyor nereye zıplamak istiyorsanız.

neyimlaanben

Üye
Adı üstünde Step Back (Geri zıplama) mevcut duruş pozizyonuna göre tam arka tarafınıza zıplayacaktır.
Taktiksel olarak bunu siz hesaplamanız gerekiyor nereye zıplamak istiyorsanız.
Arkadaş haklı ben o skili baya iyi kullandığım halde arada arkami kostugun tarafa verip bastığım halde bı bakiyorum ırkın arasına atlamışım ve bu yarı yarıya genelde oluyor . Sanırım skilin bir problemi mevcut bakılması gerek

HACIWATT

Yeni Üye
Yeteneğin isminden de anlaşıldığı gibi kullanıldığı zaman belirli bir mesafe geriye doğru ışınlanırsınız.
Eğer sizin peşinizdeki rakibe yetenek veya r vurup ardından step back kullanırsanız rakip oyuncudan uzaklaşmış olursunuz. Karakterin baktığı yön önemli.

sbh

Üye
Evet baktığım yönün tersine gitmem lazım ama baktığım yöne de zıplatıyor işte ben sağa bakarken sola dönüp step back atınca sağa zıplatması lazım beni ama sola zıplatıyor algılamıyor sola döndüğümü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt