Store-Market Eşyaları Hakkında Merak Ettiklerimiz

underestimated

Üye
Herkese iyi forumlar, benim bu konuda merak ettiğim bir kaç şey var eğer ki forumdaki arkadaşlarımızın da market eşyaları konusunda merak ettiği sorular varsa bu başlık altında toplayabiliriz diye düşündüm.
Oyunun Alpha sürecinde marketten satın alınabilecek eşyaları az çok görmüş olduk. Kanat , giyilebilir zırhlar , ele takılabilir eşya, petler ve binekler dikkatimi çekti. Umarım bu saydıklarım resmi çıkış olduğunda karakterler üzerinde PvP'de birbirine üstünlük sağlayacak şekilde düzenlenmez. Yani şunu demek istiyorum giyilebilir zırhlar,kanatlar veya ele takılabilir eşyalar karaktere HP, MP, Stat Bonus vermesi yerine sadece görünüm için kullanılabilir ek olarak eğer ki elbet bir şey katacaksa karakterin çantasının kapasitesini arttıracak şekilde düzenlenebilir. Eğer ki sizinde merak ettiğiniz veya bu eşyalar üzerine tartışmak istediğiniz konular varsa hep beraber bu başlık altında konuşabiliriz. Herkese tekrardan iyi forumlar :)

ANGEL

Üye
Kendi Tahminlerimi yazayım o zaman:
%20 exp scrol
%3-5 np ilave scrolları
1000 buf scrol
200 ac scrol
%20 atak scrol
dash scrol
üst görünüm kıyafetleri
kanatlar
pelerinler
binekler
petler
banka kapasitesini artırma
inventory artırma
%1 joblara atak veren kol ışıkları
premium paketleri (içlerinde exp-binek-pet -kanat barındıran)
madencilik kazması
odun baltası
balık oltası
zıpkın

aklıma geldikçe yazarım.

Mello1993

Üye
Hp ve def scrolleri priestin vereceği buf tan fazla olmamalı bence. Bir de magic atak scroll olacak mı merak ediyorum

GrauerWolf

Üye
Benim tahminime göre pet, binek, kostüm ve exp sc gibi şeyler satılır. Kostümlerin bonus verip vermeyeceği konusunda emin değilim sadece görüntü de olabilir. Bunun dışında sezonluk olarak kostümlerin güncelleneceği ve yeni kostümlerin satılacağını düşünüyorum.

underestimated

Üye
Kendi Tahminlerimi yazayım o zaman:
%20 exp scrol
%3-5 np ilave scrolları
1000 buf scrol
200 ac scrol
%20 atak scrol
dash scrol
üst görünüm kıyafetleri
kanatlar
pelerinler
binekler
petler
banka kapasitesini artırma
inventory artırma
%1 joblara atak veren kol ışıkları
premium paketleri (içlerinde exp-binek-pet -kanat barındıran)
madencilik kazması
odun baltası
balık oltası
zıpkın

aklıma geldikçe yazarım.
karaktere oynanista ektstea arti ozellik katacak seyler satilmayacagini soylemisti yoneticiler, atak sc , ac sc , ekstra np sc gibi umarim sozlerinde dururlar

Benim tahminime göre pet, binek, kostüm ve exp sc gibi şeyler satılır. Kostümlerin bonus verip vermeyeceği konusunda emin değilim sadece görüntü de olabilir. Bunun dışında sezonluk olarak kostümlerin güncelleneceği ve yeni kostümlerin satılacağını düşünüyorum.
Umarim sadece goruntu olup bolca skinler olur :)

Hp ve def scrolleri priestin vereceği buf tan fazla olmamalı bence. Bir de magic atak scroll olacak mı merak ediyorum
ben hicbirinin olmayacagini dusunuyorum , atak - def scroll yerine sadece kozmetik seyler satilacak demisti oyunun yoneticileri :)

Black Vortex

Üye
banka kapasitesini artırma ve inventory artırma mağazada yok. oysa karakterin üzerinde kilit simgeleri vardı. bunlar eklenmeyecek mi ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt