Str Priest Bitik Durumda

BARBARR0SSA

Üye
Bu durumdan çok mağduruz str priest oyuncuları olarak gerek alternatif item olmaması gerek skililerin % sinin düşük olmasından (Betaya Göre) Bir sc ile Jop değiştirmeliyiz oyun magzasında jop deiştirme sc olabilir oyunda ki str priestler çok mağdur bu konulardan. yada bir gelişme olacak yada olmucak diye bilgi verebilir misiniz . boşuna emek veriyorum gibi geliyor bu durumdan mustarip olan çok fazla adam var

Son düzenleme:

rstemre93

Üye
Ya arkadaş cidden oyundan soğuttular, 57 level rogue yaptım sonra sıkıldım, battle priest hevesiyle başladım keşke forumu daha önce okusaydım evet çok kasmadım ama kostüm vs para harcadım heves ettim 50 levelda şuan karakter kesinlikle kasmayı düşünmüyorum. Şu forumdaki konuları okudum, battle priest denilen karakteri ben size açıklayım oyun yöneticileri siz becerememişsiniz; battle priest burst damage üzerine kurulu bir karakterdir , resistance olmaz , defans olmaz , hp desen statları düzenlemekten belki 200-300 hp alırsa alır o da yüksek levellarda, yani anlayacağınız sevgili oyun yönetici arkadaşlar, bu classın en büyük ve temel özelliği burst damage üzerine kuruludur. Sen eğer bu damageyi bi warriorla veya 20 level skiliyle veya magenin bir skiliyle aynı yaparsan hiç kimse bp oynamaz hakkıdır da. Bu adam hızlı yatırma veya hızlı yatma üzerine kurulmalıdır. Bp nin anlamı budur. Gerçekten çok soğudum oyundan ve çok gereksiz para harcadım, kostümü bilmemnesi , karakter silmek isteriz silemeyiz, depoya kostüm pelerin koymak isteriz koyamayız, Pet mount alırız karakterde kalır, oyundaki lag, donma, oyundan atma, fps drop gibi oyunun tüm dengesini bozan bu büyük problemden hiç bahsetmiyorum bile , şu oyuna 800 tl yatırdım 1 tl lik zevk bile alamadım. 2022 senesinde böyle bir MMORPG olamaz arkadaş. Oyunu 1 senedir yakından takip edip bekliyorum ve sırf ben oynacağım diye de birçok arkadaşım benim için başladı, gerçekten çok büyük hayal kırıklığı.....

belayunus92

Üye
oyunda çok fazla mantık hatası var damageler orantılanmamış damageler arasında bariz bir dengesizlik var fps oyununda grafiklere harcadığınız adam/gün ' ü oyunun mekaniğine harcamış olsaydınız şu anda sizi dünya konuşuyordu. Proje müdürünüzü tebrik ediyorum.

Kwisatz Haderach

Üye
Merhaba,

Ben de bir Battle Priest oyuncusuyum son bir kaç gündür pazarda Battle Priest için itemlar görmeye başladım. Sanırım droplar yeni yeni keşfediliyor. Yakın zamanda düzelecektir. Sabırla levelinizi kasmanızı ve güncellemeleri beklemenizi tavsiye ederim.

İyi oyunlar.

BlackAlistar

Üye
böyle kalması mümkün değil hocam tabiki de düzelecektir şuan klasların hepsinde aksaklık var sadece priest değil sınıfların tekrar düzenlenmesi lazım fakat açıklamalardan anladığım öncelik network sorunlarıydı zaten onu çözdüler şuan ikinci buyuk sorun crash problemi , sınıflar ise ilk gelecek patch te çözülmez tabi ama ilerki aşamada sınıfları ele alırlar suan çözülmesi gereken cok sıkıntı var :) bir süre böyle problemli devam eder ama kesinlikle sınıfları tekrar ayarlarlar böyle kalacagını dusunmeyin. ( bende priestim )

Caladria

Üye
Klasik knight oyuncusu yorumu. O myko server senin bu pvp server benim dolaşır, her gittiği yerde sadece muhalefet eder, 2 ay max sabrı olan maymun iştahlı oyuncu kitlesi. Gidin arkadaş salın bizi yahu

• Beğen
Tepkiler: Exe

Bogateg

Üye
Bp bin asıl skilini actinmi hocam ' 50 kusur bir bp ne vurabilir , master skili sağlam vuruyor lvl kasmaya devam

HERO

Üye
Bp bin asıl skilini actinmi hocam ' 50 kusur bir bp ne vurabilir , master skili sağlam vuruyor lvl kasmaya devam
? Skille bakmadin Heralde 250% attack yapior, lvl 51 skill gibi, tamam 3 saniye bekleme süresi var ama sadece 120 mana Harcior.
61 skilli 240 mana...
Cok sacma olmuş

Yeni zırhlar yapilacak söyleniordu ama HIC BIRSEY YOK.
Bu mantikla siz oyunu nasil cikardiniz anlam yok.. early acess tamam, ama oyunun temel systemler yok, olmiyor
Basın parayi 2 ayda düzeltin bu sorunlari artik yeni patch getirin

Exe

Üye
Klasik knight oyuncusu yorumu. O myko server senin bu pvp server benim dolaşır, her gittiği yerde sadece muhalefet eder, 2 ay max sabrı olan maymun iştahlı oyuncu kitlesi. Gidin arkadaş salın bizi yahu
Kardeşim ağzına sağlık duygularıma tercüman olmuşsun

sertan123

Üye
Ya arkadaş cidden oyundan soğuttular, 57 level rogue yaptım sonra sıkıldım, battle priest hevesiyle başladım keşke forumu daha önce okusaydım evet çok kasmadım ama kostüm vs para harcadım heves ettim 50 levelda şuan karakter kesinlikle kasmayı düşünmüyorum. Şu forumdaki konuları okudum, battle priest denilen karakteri ben size açıklayım oyun yöneticileri siz becerememişsiniz; battle priest burst damage üzerine kurulu bir karakterdir , resistance olmaz , defans olmaz , hp desen statları düzenlemekten belki 200-300 hp alırsa alır o da yüksek levellarda, yani anlayacağınız sevgili oyun yönetici arkadaşlar, bu classın en büyük ve temel özelliği burst damage üzerine kuruludur. Sen eğer bu damageyi bi warriorla veya 20 level skiliyle veya magenin bir skiliyle aynı yaparsan hiç kimse bp oynamaz hakkıdır da. Bu adam hızlı yatırma veya hızlı yatma üzerine kurulmalıdır. Bp nin anlamı budur. Gerçekten çok soğudum oyundan ve çok gereksiz para harcadım, kostümü bilmemnesi , karakter silmek isteriz silemeyiz, depoya kostüm pelerin koymak isteriz koyamayız, Pet mount alırız karakterde kalır, oyundaki lag, donma, oyundan atma, fps drop gibi oyunun tüm dengesini bozan bu büyük problemden hiç bahsetmiyorum bile , şu oyuna 800 tl yatırdım 1 tl lik zevk bile alamadım. 2022 senesinde böyle bir MMORPG olamaz arkadaş. Oyunu 1 senedir yakından takip edip bekliyorum ve sırf ben oynacağım diye de birçok arkadaşım benim için başladı, gerçekten çok büyük hayal kırıklığı.....
çok haklısın kardeşim vurdumu oturtur bp priest warriordan bile az vuruyoruz 61 lwl bp kastım bin pişmanım bi umut job change verirler diye kasmaya devam ediyorum heal atarak oyunun ilk fragmanından beri takip ediyorum bu arada alfa beta hepsinde oynadım hepsindede bp denedim onlardada kötüydü belki alfada biraz iyiydi şuan mahfetmişler güncellemede sadece 61 skiline buff gelecegi söyleniyor dün digital bana sahurdaki güncellemede 61 skili bufflanacak dendi sabah oldu kalktm ne güncelleme var ne bişey :D

RajBhera

Üye
Bende katılıyorum oyunda str priest için item yok sadece görev itemleri ile gidiyoruz + str priest ölü yani battle priest gibi damage vurmuyo bugüne kadar vurduğum en büyük damage 450 500 Monstera Pvpye hiç çıkmadım herhalde orada 150 200 vurur

HERO

Üye
çok haklısın kardeşim vurdumu oturtur bp priest warriordan bile az vuruyoruz 61 lwl bp kastım bin pişmanım bi umut job change verirler diye kasmaya devam ediyorum heal atarak oyunun ilk fragmanından beri takip ediyorum bu arada alfa beta hepsinde oynadım hepsindede bp denedim onlardada kötüydü belki alfada biraz iyiydi şuan mahfetmişler güncellemede sadece 61 skiline buff gelecegi söyleniyor dün digital bana sahurdaki güncellemede 61 skili bufflanacak dendi sabah oldu kalktm ne güncelleme var ne bişey :D
Kim dedi sana acaba? Tabi gelse süper olur ama hemen geliceni sanmiyorum...

BARBARR0SSA

Üye
Kardeşim biz bu oyunun betasinida oynadık suan 61 lvliz zaten sen kasmaya devam et betada o master skilli %300 vuruyordu ( 61 skili ) ne mantıktır 50 lvl %250 skilini süresini kısaltıp manasını arttırıp 11 lvl sonra bana bu master skilinin diye veriyor anlatabilir misin wariyor olsa bu 44 skilini süresini düşürülüp master skili diye koyulsa mantıklı mı kardeşim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt