Ya arkadaş cidden oyundan soğuttular, 57 level rogue yaptım sonra sıkıldım, battle priest hevesiyle başladım keşke forumu daha önce okusaydım evet çok kasmadım ama kostüm vs para harcadım heves ettim 50 levelda şuan karakter kesinlikle kasmayı düşünmüyorum. Şu forumdaki konuları okudum, battle priest denilen karakteri ben size açıklayım oyun yöneticileri siz becerememişsiniz; battle priest burst damage üzerine kurulu bir karakterdir , resistance olmaz , defans olmaz , hp desen statları düzenlemekten belki 200-300 hp alırsa alır o da yüksek levellarda, yani anlayacağınız sevgili oyun yönetici arkadaşlar, bu classın en büyük ve temel özelliği burst damage üzerine kuruludur. Sen eğer bu damageyi bi warriorla veya 20 level skiliyle veya magenin bir skiliyle aynı yaparsan hiç kimse bp oynamaz hakkıdır da. Bu adam hızlı yatırma veya hızlı yatma üzerine kurulmalıdır. Bp nin anlamı budur. Gerçekten çok soğudum oyundan ve çok gereksiz para harcadım, kostümü bilmemnesi , karakter silmek isteriz silemeyiz, depoya kostüm pelerin koymak isteriz koyamayız, Pet mount alırız karakterde kalır, oyundaki lag, donma, oyundan atma, fps drop gibi oyunun tüm dengesini bozan bu büyük problemden hiç bahsetmiyorum bile , şu oyuna 800 tl yatırdım 1 tl lik zevk bile alamadım. 2022 senesinde böyle bir MMORPG olamaz arkadaş. Oyunu 1 senedir yakından takip edip bekliyorum ve sırf ben oynacağım diye de birçok arkadaşım benim için başladı, gerçekten çok büyük hayal kırıklığı.....