İstek Şu Çıkan Kod Olayını Kaldırın

Bright Lord

Üye
Slota focus olunca bazen gözden kaçıyor , prieste oldu bu durum , 2 kişi exp e yattı bu saçmalık yüzünden.

kukmina

Üye
dostum çıkmasını istemiyosan insanların geçmediği slotlarda kasçan yanından geçen adam seni macrodan reportlarsa 45-50 dk bi bunla uğraşıyon veya çok sık relog yapman gerekiyo

can2022

Üye
Yazı okunmuyor ki Gerçekten Müzdarip Bi durum

Bu olay ....

enginbrcn

Üye
25 yıldır her platformda hemen hemen her türde oyunlar oynuyorum. Player denecek tecrübede bilgim birikimim oyunculuğum var. Hayatımda ilk defa bir oyunda, oyunun ortasında ekrana doğrulama kodu isteyen bir ilk ile karşılaştım. Bu kadar absürt, basit, saçma bir çözüm görmedim, duymadım. Duyan gören varsa beni de bilgilendirsin gerçekten merak ediyorum dünyada başka eşi benzeri var mı acaba? Ayrıca bu fikri bulan arkadaşın da yaratıcılığına değinmeden geçemeyeceğim. Neyi düşünerek oyun zevkinin içine etmeyi bu derece usta bir şekilde başardın merak ediyorum?

Tanerrr

Üye
Kardesim yazi cksin sorun yok ciksin da okunmuyor. Kac kere yeniliyorm farkli sayi cksin diye zar zor okuyorum. Buna cozum bulmalisiniz

Bright Lord

Üye
En basitinden char ı townda bırakıp kahve içmeye gittin geldiğinde oyun kitlenmiş halde ve macro vs.. muhabettleri yapan bir ekranla karşılaşıyorsunuz , derhal kaldırılması gereken birşey.Böyle saçma salak birşey olamaz yani.

Theploutos

Üye
capcha olayı yoktu zaten z block geliyordu sizin bilmediğinizi düşündüğüm kısım z block gelince mouse ile tıklama yaptırıyorlar makrolara o yüzden böyle bi önlem geldi tamamen oyuncuların sucu bu olay bu olmasa muhattap adam bulamazsın slotlarda herkes afk farma bırakır ve oyun çöp olur benim düşüncem

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Captcha olayı yüksek ihtimal kaldırılmayacak ancak daha okunaklı hale getirebilir mi diye geliştirici ekibe iletildi bu durum, bir gelişme olursa zaten gelecek olan güncelleme notlarında yer bulacaktır.

kukmina

Üye
capcha olayı yoktu zaten z block geliyordu sizin bilmediğinizi düşündüğüm kısım z block gelince mouse ile tıklama yaptırıyorlar makrolara o yüzden böyle bi önlem geldi tamamen oyuncuların sucu bu olay bu olmasa muhattap adam bulamazsın slotlarda herkes afk farma bırakır ve oyun çöp olur benim düşüncem
dostum bu olay geliştirilebilir örneğin ard arda 15 farklı moba mousla tıklama olsun bu olursa z lock geldiğinde macrocu afk adam 15-20 dk atak yapamaz 10 dk afk olan bi karekterde relog ekranına düşsün bu yapılıp dahada geliştirilebilir
bu arada bu sisteme karşı değilim öteki türlü herkez afk oluyo ama captha yazılmadığında ekran kitlensin ama ard arda 3-4 kere captha yazıp bunu acalım buda olabilir bazı rakamlar cidden okunmuyo capthanın saniyesi uzatılabilir

can2022

Üye
15 20 dk olabilir Capht sürersi uzun süre pc bakmayan zaten bişeyler kulanıyordur

tenfinger

Üye
Oyuna oto atak getirmeyi düşünüyorsunuz. Ama hala AFK kalanları engellemeye çalışıyorsunuz.

biraz daha okunaklı ve anlamlı zamanlarda çıkması (örn: biraz atak yaptıktan sonra towna geçip beklerken çıkması anlamsız) gibi çalışmalar daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Kişiyi oyundan soğutuyor. Keşke oyun sistem gereksinimleri optimize edilsede PC de soğusa :-D

Aziz

Üye
Skill sistemi değişse hepsi düzelir. Ancak bir şeyi yeniden tasarlamak daha zordur. Çünkü bu oyun bir terazi üzerinde malesef

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt