ÇÖZÜLDÜ Şu Görüntüyü karakteri uzaklaştırdığımda neden alamıyorum ?

Pitou

Üye
Oynadığım karakterlerde zırhlar soluk ve cansız gözüküyordu .Ayarlar kısmında "Screen Percentage" yi 150 -160 arası yaptım ."Sharpness" i 2 olarak ayarladım artık zırhlarım uzak ekrandan da net gözüküyor. Sorun çözüldü teşekkürler.
warriorarmor.png

Ekli dosyalar

• görüntü.png
    görüntü.png
    2.3 MB · Görüntüleme: 123
  • soluk cansız.png
    soluk cansız.png
    2.4 MB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:

Cape_Mage

Üye
Bende onceden unreal engine projelerinde calistim, ve sanirim belirli bir uzakliktan sonra texture kalitesini dusurme ozelligi secilmis. Ornegin bir ormana uzaktan bakinca bilgisayara cok yuk binmesin diye o tarz bir ozellik yapiliyor ve ormanin kalitesi dusuyor belirli bir uzakliktan sonra.

Bu normalde yapilmasi gerekilen birsey ama cok yakindan yapilmis gibi, normal oynadigimiz kamera uzakliklarindan bakinca karakterler cok sonuk kaliyor. Hem kendi karakterim hemde karsidakiler. Bi heybeti yok gibi duruyor karakterlerin.

Pitou

Üye
Aslında karakterler çizimleri , kostümler vs çok güzel yakından baktığımızda ama biraz uzaklaşınca zevkimiz kaçıyor :(

BelaOkuyan

Üye
shapness gibi bir ayar var keskinlik veren. onu arttırınca bir nebze düzeliyor.

bekirdemirr92

Üye
Ben uzaklaşınca da alıyorum o görüntüyü millet ayar yapmayı bilmiyor habire oyunu kötülüyor

bigHead

Üye
Oynadığım oyunlarda karakterime yaklaştığımda da uzaklaştırdığımda da aynı görüntüyü alıyorum ama Rise online da ekranı uzaklaştırdığımda neden soluk renk oluyor bu zırhlar? En önemli sorun bu şuan.
Uzaklaştırdığımda karakter soluk ve cansız oluyor hissedemiyorum karakteri. Yakından o kadar güzel gözüküyor ki muhteşem.
2060 ekran kartım var. Full epic ayarlarda bu görüntüyü alıyorum gerçekten içler acısı.
kesinlikle bende alamıyorum aynı görüntüyü benimde 2060 ım var. alphada bu konuda sıkıntı yoktu

gentleman

Üye
Pitou helal sana kardeşim işte sonunda bu oyundaki sorunu buldun bu oyunu mobil oyun gibi gösteren şey de senin anlattığın bu problem oyun bazen çok güzel görünüyodu meğer yakın kameradayken dokular düzeliyormus uzaklaşınca detaylar kaybolup karakterler haritada soluk silik görünmez bir hal alıyor ben bu oyun çıktı çıkalı bu oyunda görüntü olarak bir sorun var diyordum bulmaya çalışıyordum bir türlü bulamıyodum banane oyundaki sorundan diyemedim çünkü sonuçta Türk yapımı bir oyun oyunun kötü durumda olmasını istemem ülkesini düşünen hiçbir insan istemez zaten umarım bunun için birşeyler yaparlar gerekirse ağaçlar çimler falan low poly yapılsın sadece karakter ve silahlar grafik olarak iyi olsun.
Yada bunu FPS için yaptılarsa bu özellik sadece pk alanında devreye girsin yada FPS düştükçe oyun kendisi otomatikmen bulaniklastirsin FPS arttıkça bulanıklık kaybolsun detaylar gelsin.

Son düzenleme:

BelaOkuyan

Üye
shapness i 2 yapıp anti aliasing i kapatınca uzaktan iyi görünüyor. anti aliasing sanki köşe yumuşatma değilde ekranı bulanıklaştırma gibi çalışıyor. ayrıca dlss gibi şeyleride açma

Cape_Mage

Üye
Dun geceki patchden sonra benim icinde karakter detaylari duzeldi epic ayarlarda. Isiklandirmadaki duzenlemelerinde etkisi var gibi duruyor!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt