Şu kutuların yerde kalma saçmalığı ne zaman biter?

Balerion

Üye
Pek anladığım işler değil aklım ermez ama ne kadar zor olabilir şunu düzeltmek?

Rosalindaa

Üye
Bu bir bug değil bundan sonra böyle kalacakmış yönetim açıkladı

levbom

Üye
bencede çok sıkıcı süresini bir tık kısaltsalar bari :D

Witch_King

Üye
Toplayana kadar yerde kalabilir. Ama kutuyu aldıktan sonra yerde o kadar uzun süre boş kutunun kalması ne derece mantıklı hala anlamış değilim. Üst üste kesilen moblardan diğer kutuları alamıyoruz bu sefer. Zindanda bile kutu almak eziyet oldu.Bence bu adamlar bir yenilik getirdiklerinde bunu denemiyorlar. Girip oyuna bir slotta üst üste mob kessinlede anlasınlar bakalım.

Balerion

Üye
Bu bir bug değil bundan sonra böyle kalacakmış yönetim açıkladı
Umarım şakadır. Kutuları şu an elle almak imkansız. Düzgün çalışmıyor sorun sadece yerde durması değil. Fue basıp sırayla açamıyorsun, tıklayıp almadığını açamıyorsun aldığın açılıyor geri. Yani yerde kalmasından ziyade toplama şekli buglu. Bug düzelene kadar zindan kutularını toplamıyordum. Kusura bakmayın ama oto looter 80 tl ve o da buglu zaten. 10 sene kullansan 80 tl çıkartmaz. Eğer dediğin gibi bir durum varsa kutu toplamamaya ve oyundan her geçen gün biraz daha soğumaya devam…

the0fear

Üye
Bence oyunun yazılım kısmı aşırı zayıf ve tecrübesiz kişilerden oluşuyor yoksa bi oyunda bu kadar basit şeyler, basit hatalar bu şekilde kalmazdı. Adamlara ne sorsan sistemsel olarak değiştirmek mümkün değil cevabını veriyorlar yıl olmuş 2023 hala malum oyun gibi 21 gb sınırı var allah aşkına başka hangi oyunda var bu sınır :D çözmesi çok mu zor en kötü metin2deki won sistemini getir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt