Şu magenin sorununa el atın gözünüzü seveyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üstünkısa

Üye
Kim düzeltecekse düzeltsin gerçekten çok can sıkmaya başladı .
Mele parti içinde uzaktan tekli skil atıyorum mob bana vuruyor Ozaman uzaktan vurmanın mantığı ne?
2. Olarak pt de olmasan bile farm yapıyorsun diyelim karşıdaki mobları lureyle çektin nova ve alan skilleriyle kesiyorsun, sonra karşıdan gelen seni rahatsız etmek isteyen birisi slota girip skil+r yapınca mobların hepsi 200 metre uzakta bile olsa mageye vuruyor böyle saçma bir şey olabilir mi? Konuya yönetici arkadaşları bekliyorum bunu açıklamaları lazım

Nafib

Üye
Kanka onun sebebini açıklıyorum.
şimdi mobların dedesini dedesinin dedesini lure ile öldürdüğünüz için mob size kan davası açıyor bu şekilde torunu torununun torunu gelip seni öldürmeye çalışıyor eee mobun tüm ailesini bir kerede katletmenin rise online töresinde bir karşılığının olması lazım. Ondan bulunduğun bölgenin muhtarını bulup aracı olmasını sağla kanka belki bu kanı o durdurabilir.

Edit. Bir kere daha bu oyuna bağlandım bu kadar ince düşünülmüş olay her oyın firmasının harcı değildir.

jobulani

Üye
Bahsettiğin şey mage e özel bir durum değil. Oyunda genel olarak öyle bir mekanik var. Okçu da oynasan yine aynısı olacak. Range hero oynayan kesim bunu daha çabuk farketti. Melee oynayanların çoğu hala olaya ayıkmadı bile. Zamanında çok yazdık ettik bunu ama çözüm yok gibi. Kendi hayatta kalma taktiklerini geliştireceksin artık. Kötü mekanik insanı taktik sahibi eder :D

MaRaKeSH

Üye
mantıklı düşünecek olursak damage kim fazla vuruyosa ona dönmesi gerekir zaten mobun. bu ayrı bir konu agresif moblar atack yapana değil range içerinde olan düşmanlara atack yaparlar bu hep böledir. Savaşta uyumayacaksın sürekli ayık olacaksın kardeş.

Üstünkısa

Üye
Bahsettiğin şey mage e özel bir durum değil. Oyunda genel olarak öyle bir mekanik var. Okçu da oynasan yine aynısı olacak. Range hero oynayan kesim bunu daha çabuk farketti. Melee oynayanların çoğu hala olaya ayıkmadı bile. Zamanında çok yazdık ettik bunu ama çözüm yok gibi. Kendi hayatta kalma taktiklerini geliştireceksin artık. Kötü mekanik insanı taktik sahibi eder :D
Nasıl hayatta kalacaksın ki? Mobu lureyle çekmişim %20 canı kalmış mele giriyor slota alan atsam kesecek beni atmasam hızlanıp yine kesecek valla saçma sapan durumlar, slotu bozmaya çalışan da ayrı ıq suz,mobun canı %20 sana kutu da çıkmaz görev de yapılmaz ama tek yaptıkları sana zarar vermek.

Üstünkısa

Üye
mantıklı düşünecek olursak damage kim fazla vuruyosa ona dönmesi gerekir zaten mobun. bu ayrı bir konu agresif moblar atack yapana değil range içerinde olan düşmanlara atack yaparlar bu hep böledir. Savaşta uyumayacaksın sürekli ayık olacaksın kardeş.
Anlama sorunun yok değil mi? Uzaktan vuruyorum diyorum UZAKTAN mobun yanında değilim

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Büyücü karakterinin PVE kısmında fazla avantajlı olduğu düşünüyoruz.Bu yüzden bu avantajı biraz törpülemek istedik.Bir yaratığa mesafe fark etmeksizin hasar veriliyor ise yaratık da size hasar verecektir.

İyi forumlar.

Zbam

Üye
:D :D sadece gülüyorum bu cevaba gerçekten yazık hani global dünya ya açılmak istiyorsunuz ya bakın açıldınız şuan, hadi biz Türklere bunları yedirirsinizde iş o sekmeye gelince yaptığınız hatanın farkına varacaksınız ama iş işten geçmiş olacak,bunun en büyük örneği knight online, hoş knight 20 sene dayandı siz 2 ayda çöktünüz
Daha önce açıldı konu burdanda bakabilirsin

Üstünkısa

Üye
Sorun hâlâ devam ediyor ki konu açıyoruz ve pve de mage çok güçlü ondan böyle yaptık demek oyunu bilmemek anlamına geliyor çünkü aynı sorun okçulardada var,onu geçtim pve de oyundaki en güçlü karakter Str Priest ama ona ne hikmetse böyle şeyler yapılmıyor ona ne diyeceksiniz? Pvp de uçan kuştan tek yiyen mage ye niye buff vermiyorlar Ozaman?

Zbam

Üye
Sorun hâlâ devam ediyor ki konu açıyoruz ve pve de mage çok güçlü ondan böyle yaptık demek oyunu bilmemek anlamına geliyor çünkü aynı sorun okçulardada var,onu geçtim pve de oyundaki en güçlü karakter Str Priest ama ona ne hikmetse böyle şeyler yapılmıyor ona ne diyeceksiniz? Pvp de uçan kuştan tek yiyen mage ye niye buff vermiyorlar Ozaman?
Sorun değil bu arkadaşım BUG DEĞİL böyle yapılmış bu oyun str priyede vuruyor mob bu arada str prilerede tek atıyor slotlar
Nabalım partiye bi warrior koyalım arkasına 1 healer mobun altında dursun 6 tane okçu yada mage oyundaki herşeyi kessin str pride de aynısı var nabıyoruz yeri geliyo hp takı yeri geliyo int set giyip o partide bulunuyoruz mage ve okçuda benzer şeyler yapabilr
Oyunda tanklama ve aggro biriktirme yok partideyken kestiğin moba göre giyinip canını ayarlarsan tek yemessin
Bİ düşün dediğin gibi olsa oyun suan nasıl olur

HeaveN

Üye
Mageler duvar içine girip vuruyolar çok iyi bloody valley gördüm cz de öyle engelleri hiç yok çok avantajlılar hasarları bide çok yüksek
mp yüksek olabilir canı az tabi ama duvar içinden vurmak saçma ne kdar engel varsa fark etmiyo yine vuruyo mesafe çok uzak vuruyo

Archantos

Üye
Mageler duvar içine girip vuruyolar çok iyi bloody valley gördüm cz de öyle engelleri hiç yok çok avantajlılar hasarları bide çok yüksek
mp yüksek olabilir canı az tabi ama duvar içinden vurmak saçma ne kdar engel varsa fark etmiyo yine vuruyo mesafe çok uzak vuruyo
Magelerin skillerinde engel olmaması aslında gereken birşey bence , sonuçta bir büyücü karakter.Fakat tekli skill mesafelerinin gerçekten çok uzağa vuruyor bu fazlasıyla can sıkıcı olabiliyor.

Üstünkısa

Üye
Sorun değil bu arkadaşım BUG DEĞİL böyle yapılmış bu oyun str priyede vuruyor mob bu arada str prilerede tek atıyor slotlar
Nabalım partiye bi warrior koyalım arkasına 1 healer mobun altında dursun 6 tane okçu yada mage oyundaki herşeyi kessin str pride de aynısı var nabıyoruz yeri geliyo hp takı yeri geliyo int set giyip o partide bulunuyoruz mage ve okçuda benzer şeyler yapabilr
Oyunda tanklama ve aggro biriktirme yok partideyken kestiğin moba göre giyinip canını ayarlarsan tek yemessin
Bİ düşün dediğin gibi olsa oyun suan nasıl olur
Pve de en güçlü karakter Str Priesttir diyorum, mageye böyle bir önlem aldıklarını söylüyorlar ya Str Prieste ne gibi önlem almışlar onu merak ediyorum? oyun knight online dan esinlendiği için aynı bu dediğin şekilde işliyor orda mob kesme warior tanklar okçu ve mage de uzaktan vurur mantıklı olan bu zaten sizin burda savunduğunız konunun mantıklı açıklaması yok Ozaman kaldırın okçu ve mage sınıfını herkes yakından vursun, işin en saçma kısmı ben o mobu tekte yada full Mage pt de alanla kesebiliyorum mob hiçbir şekilde damage atmıyor,ama pt ye 1 mele girince sadece skil r yapıyor bütün pt düşüyor bunu mantıklı bulan gitsin zeka testi çözsün bakalım sonuç ne olacak

Zbam

Üye
Pve de en güçlü karakter Str Priesttir diyorum, mageye böyle bir önlem aldıklarını söylüyorlar ya Str Prieste ne gibi önlem almışlar onu merak ediyorum? oyun knight online dan esinlendiği için aynı bu dediğin şekilde işliyor orda mob kesme warior tanklar okçu ve mage de uzaktan vurur mantıklı olan bu zaten sizin burda savunduğunız konunun mantıklı açıklaması yok Ozaman kaldırın okçu ve mage sınıfını herkes yakından vursun, işin en saçma kısmı ben o mobu tekte yada full Mage pt de alanla kesebiliyorum mob hiçbir şekilde damage atmıyor,ama pt ye 1 mele girince sadece skil r yapıyor bütün pt düşüyor bunu mantıklı bulan gitsin zeka testi çözsün bakalım sonuç ne olacak
yok kanka sen anlamakta neden bukadar ısrar ediyosun anlamıyorum senin dediğin gibi olsaydı elinde branch 8 alan çıplak mageler önünde tek warriorla dread servant keserdi.
Ayrıca bu oyun knight değil benziyor knight baz alınmış ama bu başka bir oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt