şu ses ayarlarını yapın artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maticmeta

Üye
Arkadaş bakın zoraki zorla bir müziği oyuncuya sevdiremezsiniz o devir geçti. şu ses ayarı resetlemeye olayını düzeltin bu yüzden oyunu bırakan çok oyuncu var. düzeltin şunu zorla dinletmeyin insanlara şu müziği bu bir hata değil bunu bilerek yaptığınızı biliyorum.çok gereksiz saçma bir politika .oyuncunun tercihine saygı gösterin ve şu lanet olası ses sıfırlama sorununu düzeltin

RickSancheZz

Üye
ses sıfırlama derken ne demek istiyorsun, ben bir kere kapattım bir daha kendi kendine açılmadı sesler.
birde herkes sorununu dile getirirken bu sebebten oyunu bırakan çok oyuncu var yazıyor, böyle daha hızlımı çözülüyor sorunlar :D

RickSancheZz

Üye
ses sıfırlama derken ne demek istiyorsun, ben bir kere kapattım bir daha kendi kendine açılmadı sesler.
birde herkes sorununu dile getirirken bu sebebten oyunu bırakan çok oyuncu var yazıyor, böyle daha hızlımı çözülüyor sorunlar :D

emrdrc

Üye
sesi ya tamamen kapatıyorsun ya acıyorsun kardesım... Biz ses olsun ama Müzik olmasın diyoruz, onuda ayarlar kısmından yaptığımızda hem oyuna her girişte hemde server değiştirdiğimizde sürekli açılıyor olması sıkıntı :)

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Gelecek güncellemede bu konu ile ilgili çalışma yapıldı.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt