Sucukları pişirmeyin

Fenrirismypuppy

Üye
Evet dün akşamdan beri oyunda takılmalarımız başlamış bulunmakta bilgisayarın çok kısa sürede aşırı ısınmaya başlaması ile de artık tamamen işlmecimizin sucuk pişirme yeteneğini kaybettiğini söyleyebiliriz geçmiş olsun diyelim. Bir hafta oldu oynamaya başlayalı bir haftada rise online bana 500 tl bıraktı çok iyi gelir şimdi giderlerimizi hesaplayalım intel i5 10. nesil ve zararımız -2500 h.o AH yi açmamaya devam edin ben yokum artık iyi forumlar diliyorum

Witch_King

Üye
Ben sucuklu yumurta denedim. Gayet güzel pişti. Sucuklar biraz çiğ kaldı ama idare eder :D Hayatımda oynamadığım oyun kalmadı. Ben bu kadar pc yi zorlayan bir oyun daha görmedim. Neyi yanlış yapıyorlar bilemiyorum ama pc inanılmaz zorlanıyor.

lorddark

Üye
Biz ne yapalım sizin işlemci değişebiliyor . bende i7 3060lı monster tulpar var makina çöp olacak bu gidişle . ama pazar kurucak arkadaşlara önerim window moduna alın oyunu 30 fps e çekin ve çözünürlüğü en düşüğe alın öyle bırakın işlemci kullanımı %20lere düşüyor ozaman

N1pple

Üye
Ben sucuklu yumurta denedim. Gayet güzel pişti. Sucuklar biraz çiğ kaldı ama idare eder :D Hayatımda oynamadığım oyun kalmadı. Ben bu kadar pc yi zorlayan bir oyun daha görmedim. Neyi yanlış yapıyorlar bilemiyorum ama pc inanılmaz zorlanıyor.
yaptıkları şey belli mmo bir oyuna grafik dayayacağız diye ue4 motoru kullanıp optimizasyonu cacık olursa yapılacak tek şey kalıyor en azından daha fazla kişi oynayabilsin diye ekran kartı yerine işlemciye yük verecek şekilde sunuyorlar bu sadece dandik ekran kartı olan insanlar oynayamayacak derdi olmamış oluyor ama kendi hatalarının kusurlarının ceremesini iyi ekran kartımız bile olsa işlemcimize yük bindirdikleri için her türlü tüm oyun çekmiş oluyor. Çözüm basit optimizasyon ve işlemci değil ekran kartına yük vermesini sağlamak hepsi bu.

HeaveN

Üye
Oyun grafikler İşlemci zorlamıcak şekilde bi ayarla oynuyabilirsin.

Ben 1 nesil işlemci oynuyorum hiç kasmıyo bunla beraber baya akıcı oyun ısınması %40 işlemcinin Ryzen 5 1600 Kullanıyorum güzel.

Fenrirismypuppy

Üye
Oyun grafikler İşlemci zorlamıcak şekilde bi ayarla oynuyabilirsin.

Ben 1 nesil işlemci oynuyorum hiç kasmıyo bunla beraber baya akıcı oyun ısınması %40 işlemcinin Ryzen 5 1600 Kullanıyorum güzel.
oyun ayarlarını paylaşmak ister misin çünkü her şeyi 0 layıp performansı bile kapatıp fpsi max 30 a çektiğimde 70 altı görmüyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt