İstek Sunucu kapanma sorunları hakkında duyuru

cengiz93

Üye
Rise online ekibine çok teşekkürler işinizde hem iyi hem acemi hem tecrübeli olmayı nasıl beceriyorsunuz anlamış değilim. sorunları söyleyin aceleye getirdiniz oyunu sıkıntı yaşatıyorsunuz pc başında boşuna bekliyoruz.

Gensuke

Üye
açık olmak gerekirse işin yazılım kısmında başarılı gibiler yeni bir oyun sıfırdan grafikler falan kolay olmasa gerek ama hem oyun yönetimi hem mmorpg bilgisi bakımından acemiden de kötü durumdalar

mmtakiff06

Üye
harbi bunalttılar. insanları artık haber vermek yok süre yok zamansız bakımlar bu ne acemiliktir. bunalıyor millet artık

Enzy

Üye
Ciddi bir sorun olmasa bu saatte kapatmazlar. Sabreden derviş muradına ermiş. Sıkmayın bu kadar

Makarov

Üye
Öncelikle merhabalar,

Yaşını almış 2007 - 2015 yılları aralığında aktif olarak KO oynamış birisiyim. Rise Online World duyurusu ilk geçtiğinde ve test serveri gördükten sonra aşırı derecede heyecanlandım. Beni KO oynadığım o yıllara götürdü ve bunu yapanlar ise Türklerdi. 16 Nisan 2022 tarihinde diğer level kasanlarla aradaki level farklarını kapamak için hemen premium alarak başladım. 16'sı dahi olmak üzere 3 gündür oyundan atmalar, crash vermeler, aşırı lag sorunu, çat event gelecek diye serveri bakıma almalar v.b gibi şeyler yüzünden insanlar benim gibi level kasamıyor ve para verdikleri premium üyeliklerinin keyfini çıkaramadan oyundan soğuyorlar.
Yeni bir oyun lag sorununu anlarım, crash sorununu anlarım, oyundan atmaları anlarım eyvallah fakat benim gibi 08:00 - 18:00 çalışan ve eve gelip rise online oynamak isteyen insanlara, habersizce serveri bakıma alarak büyük haksızlık yapıyorsunuz. Öncesinde bir duyuru yapılması gerekli! Bu bakımın ne kadar süreceği belirtilmeli! Çat serveri kapatarak arkadaşlar event getireceğiz işte o yüzden serveri bakıma aldık gerçekten çok büyük ayıp ve saygısızlık... Bunun saati gece 03:00'den sonrasıdır.. Umuyorum bu tür şeyleri bir daha yaşamayız ve her türlü bakım gibi, güncelleme gibi durumların saatleri öncesinden duyurulur. Bu kadar insana telafi yapmak zorundasınız onca insan para veriyor bu oyuna...

Saygılarla,

Şu arkadaş çok güzel bir yazı paylaşmış, hala birkaç gün sonra event deniliyor. Biz birkaç gün sonra istediğimiz şeyi alacağız bize şuan telafi eventi yapılması gerekiyor. Oyuna her girdiğimde oyunda atıldım neredeyse 3 saattir exp kasamıyorum. Sabah mı girmem gerekiyor sorunsuz oynamak için ?
Lütfen bu akşam da her akşam da exp eventleri düzenlensin %100 2 saat gibi.

hovarda

Üye
bu oyunu oynayanların çoğu artık iş güç sahibi insanlardır diye düşünüyorum şurada 2-3 saat oynayıp yatıcaz sabah işe gitcez onuda böle heba etmek neden.Bakım dediğin bu saatte olmaz.Farklı bi sıkıntı mı var anlamış değilim.

cengiz93

Üye
bu oyunu oynayanların çoğu artık iş güç sahibi insanlardır diye düşünüyorum şurada 2-3 saat oynayıp yatıcaz sabah işe gitcez onuda böle heba etmek neden.Bakım dediğin bu saatte olmaz.Farklı bi sıkıntı mı var anlamış değilim.
aynen öyle doğru 3-5 saat var oda bakıma gidiyor

losshad34

Üye
işten geldik gram exp kasamadık çalışan kesim olarak nasıl oynıcaz bu oyunu exp kağıtlarımız boşa gitti sürekli kopmalar oluyor artık buna bir çözüm bulmanız lazım.

burak akbulut

Üye
cok amatör çalişıyorlar . buradakilerin çoğu onlarca online oyun deneyimlemiş insanlar. bu saatte server mi kapatılır. bu insanlar blackdesert wow gibi devasa içerikleri oynamayıp bu oyuna geliyolarsa . bunu yapmamalısınız . yani açıldınız sogutmayın insanları.

cengiz93

Üye
işten geldik gram exp kasamadık çalışan kesim olarak nasıl oynıcaz bu oyunu exp kağıtlarımız boşa gitti sürekli kopmalar oluyor artık buna bir çözüm bulmanız lazım.
ben artık duyuru yapmadan 2 saat beklemekten sıkıldım 2 saat oldu 1 duyuru yok. exp kagıdı almıyorum bosa gıdıyor diye

SafetyFirsf

Üye
33 yaşında koca adam olduk lise zamanımızın heyecanını arıyorum kısmen de buldum kendi halimde bir mage kasıyorum. Beyaz yakalı bir çalışanım işten gelmişim kafam kazan gibi premiumsa premium aldık parası neyse veriyoruz bırakın da aksamları iki üç saat oynayalım arkadaşlar. bakım dediğin arkadaşların da söylediği gibi gece 3-4te olur zaten 1 saat sonra yatacağım yarın gene köleliğe devam. stres atmak istiyorum hepsi bu ne event ne başka bir şey. ama plansız bakım olmaz böyle. insanı soğutuyorsunuz ve belirli bir yaştan sonra soğuyunca geri bakmıyor insan. bilgisayarı kapatıp eh başlarım böyle işe demem çok olası.
siz benim gibi oyuncuları kaybedersiniz bu şekilde. uzun zamandır yok beta yok deneme diye zaten hazır olmanız gerekiyordu bu duruma.
eğer ki görüyorsanız lütfen bakım saatlerini gece geç saatlere alın
teşekkürler

Enzy

Üye
Exp kağıtları ve giden gun premıumlarla ılgılı gerı donuslerı yapılıcakmış erken erişim bir oyun için normal malum oyun 1453 patch geldıgınde gunde 30 defa dc verirdi ress gelirdi userler boss kesmek icin cz akın ederdi pat 5 dk sonra bir ress daha

Artes

Üye
bence önemli birşeyler buglar çıkınca acil şekilde bakıma alıyorlar ;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt