Sunucu Seçimi

Laragon

Üye
Oyun hakkında karar verilirken, sistem hakkında görüş bildirilirken "kanal seçme işini geçelim ya" diyen üstün zekalı Rise Online yetkilisi ile tanışmak istiyorum. Yoğun zamanlarda 15 kanala kadar çıkan oyuna girerken kanal, sunucu seçimi olmaması kadar saçma çok az şey gördüm şu oyun dünyasında. O üstün zekalı arkadaşı kaybetmeyin, yeni oyunlarda ekibin başına koyun.

Dreamwalker

Üye
Oyuna girdikten sonra bir tıkla kanal değiştirmek bu kadar zoruna gidiyorsa o üstün zekalı insan sen olabilirsin.

Solyd

Üye
Aman tepeden tepeden hakaretvari konuşun da sürekli raconunuz bozulmasın :)

Laragon

Üye
Oyuna girdikten sonra bir tıkla kanal değiştirmek bu kadar zoruna gidiyorsa o üstün zekalı insan sen olabilirsin.
Oyunu ben yapayım baştan güzel arkadaşım ya. Hayır madem oyuna warrior da koymasınlar, onu da sen yap. Böyle bir bakış açısı olabilir mi? Araba almışsın, tekerlek yok, ne olacak mühendislik oku sıfırdan üret. Hayret...

Ayrıca bir öneri veya şikayet konusu değil bu. Tanışmak istedim sadece, o toplantıda ben olsaydım kesin ben de "amaan koymayalım" derdim. Bu nedenle tanışma fırsatı bulmak istediğimi belirttim zaten.

Muco

Üye
Tahminimce bu özellik gelir. Ancak şuan sunucularda optimizasyon sağlanamadığı için belirli zamanlarda belirli sunucular kapanıyor bildiğin üzere. Stabilizasyon sağlandıktan sonra bu özellik gelir diye düşünüyor, umut ediyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt