Sunucu Taraflı Dosya Kontrolü Bekleniyor Hatası Hatası

4four

Yeni Üye
merhabalar, forumda yeni olduğum için konu nasıl açılır pek bir ilgim yok. o durum hasebiyle ilk bulduğum yere entr girer gibi aldığım hatayı sizlere aktarmak için görsel bırakıyorum. %0.3'de donup bekliyor. yaklaşık 3-4 saattir aynı ekran.
Adsız.jpg

Meapr

Moderator
merhabalar, forumda yeni olduğum için konu nasıl açılır pek bir ilgim yok. o durum hasebiyle ilk bulduğum yere entr girer gibi aldığım hatayı sizlere aktarmak için görsel bırakıyorum. %0.3'de donup bekliyor. yaklaşık 3-4 saattir aynı ekran.
Merhaba,
https://www.riseonlineworld.com/download üzerinden Yeni Unreal Engine 5 Client'ini indirmek zorunludur. Lütfen güncelleme öncesi Client'i indirip yama yükleme işlemini tamamlayınız.
  • Halihazırda yeni client'e sahipseniz ve bu hatayı deneyimliyorsanız;
  • Öncelikli olarak Rise Launcher'i güvenlik duvarına ekleyelim.
  • Kablolu bağlantı sağladığınıza emin olun.
  • Oyun dosyaları içerisinde bulunan .xml uzantılı dosyaları silip, indirme işlemini tekrar deneyebilirsiniz.
    1735648408720.png

4four

Yeni Üye
Merhaba,
https://www.riseonlineworld.com/download üzerinden Yeni Unreal Engine 5 Client'ini indirmek zorunludur. Lütfen güncelleme öncesi Client'i indirip yama yükleme işlemini tamamlayınız.
  • Halihazırda yeni client'e sahipseniz ve bu hatayı deneyimliyorsanız;
  • Öncelikli olarak Rise Launcher'i güvenlik duvarına ekleyelim.
  • Kablolu bağlantı sağladığınıza emin olun.
  • Oyun dosyaları içerisinde bulunan .xml uzantılı dosyaları silip, indirme işlemini tekrar deneyebilirsiniz.
    Ekli dosyayı görüntüle 18060
Bu söylediklerinizi yaptım, işe yaradı teşekkür ederim . şu an yeni indirdiğim clientin boyutu 16.3 gb. eski clienti kaldırsam çalışmaya devam eder mi ?eski client 50.6gb gereksiz yer tutsun isemiyorum

Meapr

Moderator
Bu söylediklerinizi yaptım, işe yaradı teşekkür ederim . şu an yeni indirdiğim clientin boyutu 16.3 gb. eski clienti kaldırsam çalışmaya devam eder mi ?eski client 50.6gb gereksiz yer tutsun isemiyorum
Rica ederim.
Elbette eski oyun dosyalarını kaldırabilirsiniz. Yeni client dosyaları çalışmaya devam edecektir.
Keyifli oyunlar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt