sunucudan oluşan adaletsizlikler hk.

mert13

Üye
şu sunucuyu tamamen kapatın öyle çözün böyle insanların itemleri siliniyor bazıları kasarken bazıları askıda kaldığı için kasamıyo tamamen adaletsiz bi yönetim söz konusu şuan serverleri bakıma alıp 2 3 gün kapalı tutmak anlayışla karşılanabilir ama şuan bu oluşan haksızlıklar karşılanamaz

unqual

Üye
Çok kötü reklamı oluyor oyunun şuan. Bu hatalar alfada da vardı. 1 gram fark görmedim.

SturmgeweahR

Üye
Yaptığım görevleri sil baştan yapmaktan yoruldum . Aldığımız puss lar gitti geri verilmedi . Saçma sapan ticket cevapları veriliyor . İnsanların tahammülü kalmıyor artık farkında değiller . Sürekli aynı laf (Bazı kanallarda kopmalar var) Kapatın serverı bakımını yapıp açın .

Slarent

Üye
2 yıldır bir sürü alfa - beta testen geçip daha kötü olması üzücü

Gensuke

Üye
oyunu oynamaktan şuan keyif alıyorum o konuda yalan yok knight online özlemi var yıllardır ama oyun gerçekten rezalet durumda ve gördüğüm kadarı ile çok kötü yönetiliyor bakalım ileride neler olacak

pndax

Üye
Haksızlık konusunda yayında bir arkadaş gb yasak olacak dendiği halde 20 gb çekip 1500 kişinin önünde gbsi ile piyasanın içinden geçiyor ama bu konuda 5 tane entry açıldı ve bu arkadaşı korurmuşcasına tüm atılan entryleri siliyorlar.

Dilefruz

Üye
Haksızlık konusunda yayında bir arkadaş gb yasak olacak dendiği halde 20 gb çekip 1500 kişinin önünde gbsi ile piyasanın içinden geçiyor ama bu konuda 5 tane entry açıldı ve bu arkadaşı korurmuşcasına tüm atılan entryleri siliyorlar.
Forum kimseyi korumuyor. Kargaşa yaratacak konular engelleniyor. Şikayetlerinizi lütfen oyun içi destek sistemi üzerinden bildiriniz. Kararı verecek olan yönetimdir. Anlayışınız için teşekkürler.

MrYESiL

Üye
Kargaşadan ziyade gb konusu önemli bir konu. Tabi ki yasal olmayan yollardan satan olacaktır. Ama anladığım kadarıyla bir yayıncı bunu yapıyorsa, anında müdahale edilip insanlara da bu konuda taviz verilmediği gösterilmeli. Zaten aksaklıklardan dolayı insanlar gergin birde böyle yasal olmayan satışlar yapılıyorsa ...

Dilefruz

Üye
Kargaşadan ziyade gb konusu önemli bir konu. Tabi ki yasal olmayan yollardan satan olacaktır. Ama anladığım kadarıyla bir yayıncı bunu yapıyorsa, anında müdahale edilip insanlara da bu konuda taviz verilmediği gösterilmeli. Zaten aksaklıklardan dolayı insanlar gergin birde böyle yasal olmayan satışlar yapılıyorsa ...
Bizlerin bu konuda bir yetkisi yoktur yönetim son kararı verecektir. Bundan daha önemlisi sunucu problemlerinin çözülmesini bekliyoruz. Sıra o konuya geldiğinde yönetim kararını verecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt